Jelena Muklanowiczówna Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 A ja wrzucam zdjęcia Pajci. Akurat, jeśli mam być szczera, to Paja w bluzce... Hmm... Niespecjalnie mnie przekonuje. Quote
Evelin Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 A my w dzieciństwie też ubieraliśmy naszą Gunię i robiliśmy zdjęcia...I cieszyliśmy się ,że fajnie wygląda...Paja pewnie ma dobry kontakt z tą dziewczynką...lubią się Na razie czekamy na odpowiedź ..za wszystkie kontakty dziękuję... Najlepiej byłoby najblizej i żeby jednak ktoś pojechał do Pajci :).... Jeśli nic z tego nie wyjdzie- będę po kolei wydzwaniać... Quote
eloise Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 moje dziecko ma manię... układania stosów kocyków/chustek/poduszek na zwierzętach... ubierać nie próbowała ;) chyba jej nie pokażę tych zdjęć ;) Quote
Evelin Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Eloise- nie doceniasz własnego dziecka..samo na to wpadnie i będzie bardzo dumne...U nas Gunia była bardzo dumna....i wyróżniona się czuła.... Quote
Ra_dunia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Paja ma krótką sierść - zamiast kupować jej ubranka na zimę założyli jej bluzeczkę. To wcale nie głupi pomysł. U mnie na osiedlu w ubrankach paraduje doberman, 2 boksie i oczywiście większość "okruszków". Mam nadzieję, że szybko uda się Wam znaleźć szkoleniowca w okolicy. Osobiście w ogóle nie rozważałabym pojechanie z Pają na szkolenie. Behawiorysta musi zobaczyć jej zachowanie na miejscu w domu - inaczej nie ma to sensu. Quote
arabiansaneta Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dobrze, że choć z dzieckiem się dogaduje Quote
Evelin Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Paja będzie miała konsultację behawiorysty-p.Piotra...początkowo,p.Jola z córeczką i Pajcią będą musiały dojechać.....potem zobaczymy...Mnóstwo pracy przed nimi...Powydzwaniałam dziś troszkę....ale się udało.... Oby dało to rezultaty.... I pozostalo mi jedno...trzymać kciuki na duuuuużą odległość... Wy też trzymajcie.... Quote
MagdaNS Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Oj będziemy trzymać kciuki, będziemy :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
eloise Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 mocno trzymamy :) MagdaNS, widzę, ze robiłaś nocną rundkę po wszystkich wątkach :) Quote
halcia Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 A czy jej nie zestresuje sam wyjazd?Inne warunki inne zachowanie....tak mi sie wydaje.No własnie MagdaNS,czy to bezseność,czy wreszcie odespałaś? Quote
Evelin Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 halcia napisał(a):A czy jej nie zestresuje sam wyjazd?Inne warunki inne zachowanie....tak mi sie wydaje.No własnie MagdaNS,czy to bezseność,czy wreszcie odespałaś? Uwierz mi,próbowałam....jednak to nie ja decyduję,na wizytę ma pojechać pani z córką i Pajką...na którąś z kolei wizytę p.Piotr obiecał pojechać na miejsce... Wszystko jedno jakim sposobem-oby dobrze się skończyło... Quote
Murka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 P.Jola wczoraj była z Pajcią w Szczecinku na spotkaniu z p.Piotrem. P.Piotr zalecił jej parę rzeczy, np. jak wychodzić z sunią na spacer, jak karmić - p.Jola ma to z sunią ćwiczyć. Za tydzień w sobotę obiecał przyjechać do domu p.Joli. Paja jest lękliwa, a to utrudnia z nią pracę, nie będzie łatwo. P.Piotr nie wziął grosza za konsultację - za co bardzo, bardzo dziękujemy :) Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Jestem bardzo ciekawa jak sytuacja się dalej potoczy. A tak w ogóle, to jak zachowanie Pajci w stosunku do dziewczynki? Bo rozumiem, że nie przejawia w stosunku do niej agresji, ani nic takiego? Słucha jej? Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 (edited) Nasza Pajcia to umie robić nieszczęśliwe miny! Uzupełniłam wszystkie zdjęcia. Jakoś mi dzisiaj dziwnie przychodziły, w dużych odstępach czasu. Edited February 1, 2012 by Jelena Muklanowiczówna Quote
Evelin Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 No cóż,Pajcia to taki wypłosz....100% kundla polskiego przydrożnego...Fajnie wygląda ze swoja młodą panią :) Tez jestem ciekawa,czy im się uda.. Quote
Randa Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Myślę, że jej młoda pani jest bardzo z Pajcią związana i będzie o nią walczyła, ale pomoc potrzebna i wymagania wobec Pajci. A swoją drogą miło na nich patrzeć Quote
arabiansaneta Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Są psy, które dla dzieci są "do rany przyłóż", a z dorosłymi bywa różnie. Może jej akurat dzieci nie kojarzą się z niczym złym. Quote
Evelin Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Dziś Paja ma dzień wielkiej radości- Jej Mala Pani wróciła ze szpitala...Dużo zdrowia Basieńko!!!!! Paja robi małe postępy......bo wszyscy się starają W jednym postępów brak- w traktowaniu obcych.... Wg p.Piotra zalecone ćwiczenia mają potrwac ok 4 tyg..w tym czasie postara sie dojechac do Basi i Pajki.... Trzymam kciuki z całych sił!!!!!! Zrobię co będę mogła,zeby im pomóc... Quote
Recommended Posts