Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A my w dzieciństwie też ubieraliśmy naszą Gunię i robiliśmy zdjęcia...I cieszyliśmy się ,że fajnie wygląda...Paja pewnie ma dobry kontakt z tą dziewczynką...lubią się
Na razie czekamy na odpowiedź ..za wszystkie kontakty dziękuję...
Najlepiej byłoby najblizej i żeby jednak ktoś pojechał do Pajci :)....
Jeśli nic z tego nie wyjdzie- będę po kolei wydzwaniać...

Posted

Paja ma krótką sierść - zamiast kupować jej ubranka na zimę założyli jej bluzeczkę. To wcale nie głupi pomysł. U mnie na osiedlu w ubrankach paraduje doberman, 2 boksie i oczywiście większość "okruszków".
Mam nadzieję, że szybko uda się Wam znaleźć szkoleniowca w okolicy. Osobiście w ogóle nie rozważałabym pojechanie z Pają na szkolenie. Behawiorysta musi zobaczyć jej zachowanie na miejscu w domu - inaczej nie ma to sensu.

Posted

Paja będzie miała konsultację behawiorysty-p.Piotra...początkowo,p.Jola z córeczką i Pajcią będą musiały dojechać.....potem zobaczymy...Mnóstwo pracy przed nimi...Powydzwaniałam dziś troszkę....ale się udało....
Oby dało to rezultaty....
I pozostalo mi jedno...trzymać kciuki na duuuuużą odległość...
Wy też trzymajcie....

Posted

halcia napisał(a):
A czy jej nie zestresuje sam wyjazd?Inne warunki inne zachowanie....tak mi sie wydaje.No własnie MagdaNS,czy to bezseność,czy wreszcie odespałaś?

Uwierz mi,próbowałam....jednak to nie ja decyduję,na wizytę ma pojechać pani z córką i Pajką...na którąś z kolei wizytę p.Piotr obiecał pojechać na miejsce...
Wszystko jedno jakim sposobem-oby dobrze się skończyło...

Posted

P.Jola wczoraj była z Pajcią w Szczecinku na spotkaniu z p.Piotrem. P.Piotr zalecił jej parę rzeczy, np. jak wychodzić z sunią na spacer, jak karmić - p.Jola ma to z sunią ćwiczyć. Za tydzień w sobotę obiecał przyjechać do domu p.Joli.
Paja jest lękliwa, a to utrudnia z nią pracę, nie będzie łatwo.

P.Piotr nie wziął grosza za konsultację - za co bardzo, bardzo dziękujemy :)

Posted

Myślę, że jej młoda pani jest bardzo z Pajcią związana i będzie o nią walczyła, ale pomoc potrzebna i wymagania wobec Pajci. A swoją drogą miło na nich patrzeć

Posted

Dziś Paja ma dzień wielkiej radości- Jej Mala Pani wróciła ze szpitala...Dużo zdrowia Basieńko!!!!!
Paja robi małe postępy......bo wszyscy się starają
W jednym postępów brak- w traktowaniu obcych....
Wg p.Piotra zalecone ćwiczenia mają potrwac ok 4 tyg..w tym czasie postara sie dojechac do Basi i Pajki....
Trzymam kciuki z całych sił!!!!!!
Zrobię co będę mogła,zeby im pomóc...