Pipi Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [quote name='Murka']W poniedziałek wszyscy trzymają kciuki i wstrzymują oddechy!!! PAJA JEDZIE DO DOMU!!!!! Nalezy jej sie, oj nalezy:multi::loveu:. Bedziemy trzymac kciuki:fadein::thumbs:. A zdradzisz troche, co i jak i gdzie? oczywiscie jak juz pojedzie:bye:, zeby nie zapeszyc:errrr::lookarou: Jedz Pajunia i badz szczesliwa:loveu: Quote
Murka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Na wątku napiszę wszystko jak już Paja tam zostanie... wciąż mi się boję cieszyć, zobaczymy jak wypadnie zapoznanie. Szczegóły zna Evelin i pucka jakby co :D Domek jest pod Krosnem. Quote
Evelin Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 A żebyś wiedział,że będę oddech wstrzymywać..oby tylko Paja zaakceptowała tych ludzi...z pewnoscią bedzie się bała.... Ale jak fajni ludzie,to będzie dobrze... Quote
Murka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Paja już w swoim domku... TZ wraca sam... wygląda wszystko obiecująco, ale jeszcze boję się cieszyć :) Quote
Randa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Pajunia jest naprawdę fajna, łagodna, itp. Jak ludzie normalni, to wszystko będzie dobrze. Już jest nieźle, że mają inne zwierzaki, a biorą taką wcale nie małą Paję do domu, że się zgadzają na umowę, że dzieciaki idą do psa, a nie im się zabrania, bo pies be, no i chciało im się odpowiadać na Wasze pytania, przecież psiaka można mieć w o wiele łatwiejszy sposób...Mam nadzieję, że będzie ok. A wydawanie psów jest okrutne, zwłaszcza po takim okresie jak Paja u Was była.... Quote
Evelin Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Ucieszyłam się,że Sherman wraca sam... Oby wszystko ułożyło się jak najlepiej... Pozostaje zaciskanie kciuków.... mniej więcej w tym samym czasie 2 lata temu Paja została wywalona do rowu...Może to dobra wróżba? Może to Jej dom? Może tak długo czekała,ale to ten własciwy? Oby tak było... Quote
Murka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Za parę dni stuknęłoby Pajci równe 2 lata pobytu u nas :) Tam już koleżanki tej dziewczynki czekały, żeby zobaczyć pieska :) Pajcia została od razu obskoczona przez dzieciaki. Jak TZ był, to chodziła krok w krok za nim. Jak wyjechał i zadzwonił to pani powiedziała, że chodzi już za nią :) Na inne zwierzaki nie zwracała uwagi, czekała na nią już miska suchej karmy i druga z gotowanym jedzonkiem :) Zwierzaki domowe (mały piesek i kot) zlały zupełnie obecność przybysza :) Okolica cudowna, bo to miejscowość Lubatowa k.Dukli w Bieszczadach. Paja będzie psiakiem domowym jak reszta futrzaków, tam żadnej budki nie ma w ogrodzie, kojca, ani tym bardziej łańcucha. W domu jest jeszcze chomik i glonojad :) Tak naprawdę wszystko będzie zależeć od ludzi, czy poradzą sobie z problemami adaptacyjnymi Pajci (bo napewno takowe będą, większe czy mniejsze). Pozostaje mieć nadzieję, że będzie dobrze... Poniżej fotki tuż sprzed odjazdu od nas - Pajciątko niezbyt zachwycone ;) Quote
Evelin Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 No właśnie..na zdjeciach wyglada typowo- przestraszona bura sunia....jak to Paja... Ale jak trafiła na swoich- będzie dobrze... Opis przyjecia Pajusi-zdecydowanie zachęcający... Quote
eloise Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 o rety! ale newsy! i Romcio i Pajcia! bardzo mocno trzymam! Quote
Pipi Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Paja, trzymaj sie pieseczku. Bedzie dobrze, tylko postaraj sie troszeczkę. Za jakis czas na pewno pokocha swoich ludzi. Chyba dobrze, ze sa tam dzieci, bo miala u Was Hanię. Bedzie jej weselej z dzieciakami. Oby bylo dobrze. Quote
Ra_dunia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jakie przestraszone biedactwo. Nie wiedziała, że jedzie do swojego domku :) Cały czas mocno zaciskam kciuki, żeby okazało się, że ten domek jest jedynym i właściwym. Quote
pomóżpomagać Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jejjjjjjjjj jak się ciesze!:D:D Pajcia tyle masz kciuków zaciskanych przez ciotki że musi być dobrze, innej opcji nie ma:D Bądź szczęśliwa:loveu: No i na wieści czekamy;) Quote
MagdaNS Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pajunia Kochana, doczekałaś się swoich ludzi i swojego domku!!!! Oby wszystko sie udało!!! Dużo szczęścia dla Ciebie i Twojej nowej Rodziny!!! Quote
Evelin Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Jak myslicie zmieniać tytuł wątku,czy zaczekać? pomóżpomagać dzięki za pomoc przy wizycie :) Quote
pucka69 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 lepiej poczekajmy. jak Paja w nowym domu? Murko - wiesz? Quote
Murka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Z tytułem lepiej poczekać... ja i tak wciąż nie wierzę, że Paja pojechała. Strasznie dziwnie bez niej. Na razie nie mam wieści, ale zadzwonię jutro lub pojutrze. Quote
Ra_dunia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Jeszcze tytułu nie zmieniajcie. Żeby nie zapeszyć... ;) Quote
pomóżpomagać Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Nie ma sprawy i polecam się na przyszłość:D Ważne, że Pajcia ma domek i wogóle, tam napewno będzie szczęśliwa;) Quote
Evelin Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Dostałam sms od Murki,że na razie u Pajci wszystko ok...nie wierzę własnym oczom... I nadal trzymam kciuki Quote
halcia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 A co w niespodzianki nie wierzysz?:evil_lol:Zwłaszcza miłe?Taką sprawiła Paja.:evil_lol: Quote
Murka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Tak, dzwoniliśmy i u Pajci wszystko ok :) Boi się trochę paru rzeczy, ale ogólnie jest dobrze i nie sprawia problemów. Ładnie trzyma czystość, wychodzi na spacerki, chodzi też już po schodach i uwielbia dziewczynkę. Pani się tylko martwi, że Pajcia nie chce jeść suchej karmy ;) Aha i ulubione miejsce Pajciątka zgadnijcie jakie... ano kanapa :) Quote
halcia Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Wyszkol Pania porzadnie...teraz tyle ucioeczek i zaginięć.I to tuz przed zimą! Quote
Murka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Przeszkoliłam już... ale Paja jest taka, że nawet przy otwartej bramie ze swojego kawałka terenu nie wylezie. Jak się zadomowi to będzie uciekać... pod drzwi domu ;) Wyślę pani maila, może jakieś fotki wydębię :) Quote
Recommended Posts