Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Murka']W poniedziałek wszyscy trzymają kciuki i wstrzymują oddechy!!!
PAJA JEDZIE DO DOMU!!!!!

Nalezy jej sie, oj nalezy:multi::loveu:. Bedziemy trzymac kciuki:fadein::thumbs:.
A zdradzisz troche, co i jak i gdzie? oczywiscie jak juz pojedzie:bye:, zeby nie zapeszyc:errrr::lookarou:
Jedz Pajunia i badz szczesliwa:loveu:

• Replies 753
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na wątku napiszę wszystko jak już Paja tam zostanie... wciąż mi się boję cieszyć, zobaczymy jak wypadnie zapoznanie.
Szczegóły zna Evelin i pucka jakby co :D
Domek jest pod Krosnem.

Posted

A żebyś wiedział,że będę oddech wstrzymywać..oby tylko Paja zaakceptowała tych ludzi...z pewnoscią bedzie się bała....
Ale jak fajni ludzie,to będzie dobrze...

Posted

Pajunia jest naprawdę fajna, łagodna, itp. Jak ludzie normalni, to wszystko będzie dobrze. Już jest nieźle, że mają inne zwierzaki, a biorą taką wcale nie małą Paję do domu, że się zgadzają na umowę, że dzieciaki idą do psa, a nie im się zabrania, bo pies be, no i chciało im się odpowiadać na Wasze pytania, przecież psiaka można mieć w o wiele łatwiejszy sposób...Mam nadzieję, że będzie ok. A wydawanie psów jest okrutne, zwłaszcza po takim okresie jak Paja u Was była....

Posted

Ucieszyłam się,że Sherman wraca sam...
Oby wszystko ułożyło się jak najlepiej...
Pozostaje zaciskanie kciuków....
mniej więcej w tym samym czasie 2 lata temu Paja została wywalona do rowu...Może to dobra wróżba? Może to Jej dom? Może tak długo czekała,ale to ten własciwy? Oby tak było...

Posted

Za parę dni stuknęłoby Pajci równe 2 lata pobytu u nas :)

Tam już koleżanki tej dziewczynki czekały, żeby zobaczyć pieska :)
Pajcia została od razu obskoczona przez dzieciaki.
Jak TZ był, to chodziła krok w krok za nim. Jak wyjechał i zadzwonił to pani powiedziała, że chodzi już za nią :)
Na inne zwierzaki nie zwracała uwagi, czekała na nią już miska suchej karmy i druga z gotowanym jedzonkiem :)
Zwierzaki domowe (mały piesek i kot) zlały zupełnie obecność przybysza :)
Okolica cudowna, bo to miejscowość Lubatowa k.Dukli w Bieszczadach.
Paja będzie psiakiem domowym jak reszta futrzaków, tam żadnej budki nie ma w ogrodzie, kojca, ani tym bardziej łańcucha.
W domu jest jeszcze chomik i glonojad :)
Tak naprawdę wszystko będzie zależeć od ludzi, czy poradzą sobie z problemami adaptacyjnymi Pajci (bo napewno takowe będą, większe czy mniejsze).
Pozostaje mieć nadzieję, że będzie dobrze...

Poniżej fotki tuż sprzed odjazdu od nas - Pajciątko niezbyt zachwycone ;)

Posted

No właśnie..na zdjeciach wyglada typowo- przestraszona bura sunia....jak to Paja...
Ale jak trafiła na swoich- będzie dobrze...
Opis przyjecia Pajusi-zdecydowanie zachęcający...

Posted

Paja, trzymaj sie pieseczku. Bedzie dobrze, tylko postaraj sie troszeczkę. Za jakis czas na pewno pokocha swoich ludzi. Chyba dobrze, ze sa tam dzieci, bo miala u Was Hanię. Bedzie jej weselej z dzieciakami. Oby bylo dobrze.

Posted

Z tytułem lepiej poczekać... ja i tak wciąż nie wierzę, że Paja pojechała. Strasznie dziwnie bez niej.
Na razie nie mam wieści, ale zadzwonię jutro lub pojutrze.

Posted

Tak, dzwoniliśmy i u Pajci wszystko ok :) Boi się trochę paru rzeczy, ale ogólnie jest dobrze i nie sprawia problemów. Ładnie trzyma czystość, wychodzi na spacerki, chodzi też już po schodach i uwielbia dziewczynkę. Pani się tylko martwi, że Pajcia nie chce jeść suchej karmy ;)
Aha i ulubione miejsce Pajciątka zgadnijcie jakie... ano kanapa :)

Posted

Przeszkoliłam już... ale Paja jest taka, że nawet przy otwartej bramie ze swojego kawałka terenu nie wylezie. Jak się zadomowi to będzie uciekać... pod drzwi domu ;)
Wyślę pani maila, może jakieś fotki wydębię :)