Jump to content
Dogomania

Historia bokserka Imbirka (Sułtana) z Kundelka :))))))

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Imbirka

3038

• Medorowa

1205

• e.v.a

1026

• Kate I Luka

373

Posted

evaxon napisał(a):
a jak go podrapiesz za uszkiem to tez tak reaguje:diabloti::evil_lol:

on jak się sam drapie to tak reaguje:diabloti: widocznie ja go źle drapie, bo na mnie tak nie reaguje:eviltong::diabloti:;)

Posted

Imbir1 napisał(a):
on jak się sam drapie to tak reaguje:diabloti: widocznie ja go źle drapie, bo na mnie tak nie reaguje:eviltong::diabloti:;)

:lol: albo nie jestes tak pociagajaca a z niego jest narcyz:evil_lol:

Posted

Widocznie nie działam na Tysia:roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='evaxon']hahaha dzieki bogo moj facet jak sie drapie to mu nie staje:grin:
:roflt::roflt::roflt::roflt:
no co ty powiesz, naprawdę?:razz::razz::razz: i tak ani tyci, tyci, nic?:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::eviltong::eviltong::eviltong:

A tak wogóle to dzieńdoberek

Posted

witanko Bimbrowa-księgowa :evil_lol: :loveu:
buziole dla Bimbra od ciotki Zuzankowej :p

[quote name='evaxon']hahaha dzieki bogo moj facet jak sie drapie to mu nie staje:grin:
taa.... no paaaatrz no.... :-? :diabloti:
yyy.. Effka... a może to wada jakaś? :cool3: :evil_lol: weź Ty go wymień na inny model i sprawdź :evilbat: :megagrin:

Posted

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosh ...wiedziałam gdzie wejść żeby się pośmiać ....musze dziś na TZcie wypróbować drapanie ;)

Witanko Bimberkowe z samego raneczka :multi::multi::multi:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bosh ...wiedziałam gdzie wejść żeby się pośmiać ....musze dziś na TZcie wypróbować drapanie ;)

Witanko Bimberkowe z samego raneczka :multi::multi::multi:
[/FONT]

podrap, podrap i posmyraj:cool3::cool3::loveu::diabloti: (pod włos);)
no popatrz, a wszystko zaczęło się od Tyśkowego zdjęcia:diabloti::diabloti::diabloti:

Witaj poranna Alu:multi:

Posted

evaxon napisał(a):
hahaha dzieki bogo moj facet jak sie drapie to mu nie staje:grin:

no chodziło mi o narcyza......:oops:

..... a skoro juz się przyznałaś przemyśl swojego TZ-a bo to dobrze nie rokuje na starość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Doberek z rańca;):hand:

helloł:multi::multi::multi::multi:
caroolcia napisał(a):
no chodziło mi o narcyza......:oops:

..... a skoro juz się przyznałaś przemyśl swojego TZ-a bo to dobrze nie rokuje na starość :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hehe:cool3:
faktycznie, Ewa, może go na przegląd techniczny daj:diabloti::evil_lol:
Agniest napisał(a):
sliczniaste fotki :loveu: ale macie fajne spacerki ;)
a tak wogóle to przyszłam się pożegnać, bo od jutra przez 2 tyg. będę się urlopować :razz:

Hej Agniestka:multi:, buuuuu, a co tak w środku tygodnia urlop zaczynasz?:cool3:

Posted

simbik napisał(a):
Śliczne fotaski :cool3:... i pozwolę sobie je jawnie podkraść do galerii :p... za chwilkę :eviltong:.

ależ proszę Cię bardzo, częstuj się na zdrowie:p:lol:

Posted

[quote name='caroolcia']ps. dałam ci kooopa ale u siebie, żeby nuie tak przy ludziach....:cool1:
wiesz taki kooop przy ludziach to może mnie bardziej zawstydzi i szybciej się zmobilizuję:roll: echhhh
ale wpadłam na jeszcze jeden pomysł:cool3: mieli mnie wysłać na kurs kosztorysowania jeszcze , chyba muszę się im znowu z tematem przypomnieć, małe kosztorysy robię ale taki większy wymaga wprawy:cool3:....