Szarotka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Jest w miare dlugi i po niemiecku, ale mozna sie domyslec o co chodzi. Poza tym troche mi zostalo z nauki niemieckiego :):) Quote
ocelot Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Szarotka napisał(a):Jest w miare dlugi i po niemiecku, ale mozna sie domyslec o co chodzi. Poza tym troche mi zostalo z nauki niemieckiego :):) to ja sobie zerknę, ale ja niekumata językowo:) Quote
Szarotka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 No wiec poszedl na operacje i mu nozke troche naprawili, a potem jeszcze byla druga, zeby ja co nieco przedluzyc i usprawnic. Napewno bylo drogo, ale Czarusiowi sie podobalo :):) Quote
ocelot Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Szarotka napisał(a):No wiec poszedl na operacje i mu nozke troche naprawili, a potem jeszcze byla druga, zeby ja co nieco przedluzyc i usprawnic. Napewno bylo drogo, ale Czarusiowi sie podobalo :):) ale znaleźć filmiku nie mogę.... Quote
Szarotka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='Ania012']Czaruś to super pogodny psiak, gdyby tak każdy psiak do lecznicy chciał wbiegać http://www.voxnow.de/menschen-tiere-doktoren/affenhormone-in-duisburg.php?film_id=43401&player=1&season=0 To jest ten film, ale to jest caly program z reklamami, wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. Quote
ocelot Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Szarotka napisał(a):To jest ten film, ale to jest caly program z reklamami, wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc. Nie mogę oglądać... bo ryczę.... ja pamiętam czarka ze schroniska. Quote
Szarotka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Ja go osobiscie nigdy nie widzialam, ale mu sie lapnelo :):) Quote
Recommended Posts