Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny i Chłopcy :P

Rozmawiałam z pewna osoba. Ta osoba czyta watek i jest bardzo zaangażowana w cała sprawę.
Jednak z własnego doświdaczenia z psiakami z róznymi problemmai i 3-łapkami powiedziała, że bardziej widziałaby psiaka w Hoteliku u ZuziM (znajduja się tam trójłapki). Aby pomóc w tym, zasponsoruje nam transport do Zgorzelca oraz wizytę u specjalisty. Warunek jeden - pies miałby trafic do ZUziM.
Dzwoniłam do Zuzi - pies mógłby przyjechac za jakieś 2 tygodnie, ale musiałby byc zdiagnozowany, ponieważ niedaleko Zuzi nie ma specjalistów.
Koszt pobytu psiaka - 350zł/mies. Boksy.

Tak więc bardzo prosze dokładnie zastanowić nad tymi opcjami wszystkimi. Ja decyzji podejmowac nie będę.

Ja swoje zdanie mam na ten temat.

Posted

Informacja u numerze konta:

pieniądze pewnie ja będę zbierać...

Numer konta powysyłam, jak już zrobie porządek z lista osób, któe coś zadeklarowały dla psiaka.

KOLEJNA KWESTIA RÓWNIE ISTOTNA! Kto zadeklaruje sie, że pomoże z transportem psa? Mam na mysli wizyte u specjalisty, pewnie nie jedną, a kilka....

POPROSZE O IMIE PSA!!!
JAKIES PROPOZYCJE?????

Posted

To ja napiszę tak...Z Tomaszowa do Zgorzelca lekko licząc 400 km...nie będzie łatwo znaleść kogoś kto zimą pojedzie taką trasę w obie strony.Poza tym tam poźniej kłopot ze specjalistami...i przy adopcji jak się uda nie wiadomo czu znowu nie będziemy wieźli psiaka przez całą Polskę..a hotelik Aliny jest w centrum kraju..ja byłbym za hotelikiem Aliny S tym bardziej,że sama deklaruje pomoc w transporcie do weta oraz domowe warunki imie Cezar mi bardzo pasuje :)

Posted

Deklaracje stałe:

- Aga-33-76 - 10 zł/mies.
- agata51 - 10 zł/mies.

RAZEM: 20zł

Deklaracje jednorazowe:

- TERESA BORCZ - ?
- Niuni&Pupi - ?
- bela51 - ?
- Monika- 100ZŁ

RAZEM: 100zł + ?

POTRZEBUJEMY DEKLARACJI STAŁYCH NA KWOTĘ 360ZŁ!!!

Posted

Deklaracje stałe:

- Aga-33-76 - 10 zł/mies.
- agata51 - 10 zł/mies.

RAZEM: 20zł

Deklaracje jednorazowe:

- TERESA BORCZ - ?
- Niuni&Pupi - ?
- bela51 - ?
- Monika- 100ZŁ

RAZEM: 100zł + ?

POTRZEBUJEMY DEKLARACJI STAŁYCH NA KWOTĘ 360ZŁ!!!

Posted

Prawie, jak Cezar ale.................. Czarek (Czaruś) - on tak czaruje spojrzeniem.............
Albo lizak - jezor ma na wierzchu, pewnie lubi lizać po rękach..........

Co do hotelu......... Alina ma bliżej do specjalistów, odległość od Tomaszowa niewielka. Jakie więc są plusy przewiezienia do odległego hotelu? Bo to, że są tam trzyłapki, to chyba nie wystarczy?

Posted

anawa napisał(a):
Prawie, jak Cezar ale.................. Czarek (Czaruś) - on tak czaruje spojrzeniem.............
Albo lizak - jezor ma na wierzchu, pewnie lubi lizać po rękach..........

Co do hotelu......... Alina ma bliżej do specjalistów, odległość od Tomaszowa niewielka. Jakie więc są plusy przewiezienia do odległego hotelu? Bo to, że są tam trzyłapki, to chyba nie wystarczy?

Przedstawiłam tylko propozycję osoby, która w taki sposób akurat chce pomóc.
Ja swoje zdanie na temat Hoteliku mam i ja wiem jaki bym wybrała. Nie mnie to jednak oceniać ani wybierać.
A ja ze swojego obowiązku przekazania wszystkich opcji - musiałam sie wywiązać.

Posted

anawa napisał(a):
Alinko, to znów się nie zobaczymy, bo mnie............................ wysadzili z transportu ;)

To może tak bez powodu wpadniesz do mnie któregoś pięknego dnia na kawę