Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Zabierajcie Czarka!
Dawno o to proszę.

kurza dooopa Ania Ocelot na wyjeździe. Możemy pojechac po niego jutro - transport jest , tylko proszę zdecydujcie co z nim dalej, gdzie bedzie mieszkał po wyjściu. Moge go jutro zabierać, ale zawieźć gdzieś dalej to dopiero w sobote lub niedziele (oczywiście trasa w granicach moich możliwości)

Posted

Jeśli Iwona by się zgodziła go wziąć do siebie to byłą by trasa:

Tomaszów - Popielarnia - Promna -77 km + 78km (+ powrót do Tomaszowa 85 km ) czyli 240 km

Posted

Dostałam odp. od Donki :

Cześć Aniu. Miejsca jeszcze są w nowych boksach ,a więc pies mógłby przyjechac (na początku następnego tyg).- jeszcze muszę zrobić zamknięcia,drobne dokończenia. Dzisiaj porobie zdjęcia i załoze wątek hotelu KUDŁATE I ŁACIATE

Koszt to 400-450 zł miesiąc .

I jak???

Posted

Anja2201 napisał(a):
Dostałam odp. od Donki :

Cześć Aniu. Miejsca jeszcze są w nowych boksach ,a więc pies mógłby przyjechac (na początku następnego tyg).- jeszcze muszę zrobić zamknięcia,drobne dokończenia. Dzisiaj porobie zdjęcia i załoze wątek hotelu KUDŁATE I ŁACIATE

Koszt to 400-450 zł miesiąc .

I jak???

Moim zdaniem tzreba rezerwowac miejsce...

Posted

Kurczę dopiero teraz weszłam na linka odnośnie hotelu aliny s , były takie cudne zdjęcia , Czarek szczęśliwy, czy to prawda , może on akurat był w domu. Jak rozdzieli się go z Lenką to mu serducho pęknie,

Posted

Czarek mial przebywac w domu u Aliny. Jednak teraz sie okazalo ze kilka dni temu 9chyba) wszystkie psy trafily do Popielarni....... a tam warunkow na tyle psow nie ma pewno.... wiec psy zaczely byc "upychane"...

Dla Lenki pytalam o miejsce u Donki... ale Lenka w takich boksach nie da rady sobie.., ona wazy tylko 8 kg :( :( :(

Posted

obraczus87 napisał(a):
Czarek mial przebywac w domu u Aliny. Jednak teraz sie okazalo ze kilka dni temu 9chyba) wszystkie psy trafily do Popielarni....... a tam warunkow na tyle psow nie ma pewno.... wiec psy zaczely byc "upychane"...

Dla Lenki pytalam o miejsce u Donki... ale Lenka w takich boksach nie da rady sobie.., ona wazy tylko 8 kg :( :( :(

Nie ma tam boksów 2 osobowych, a może by pomyślec o innym tymczasie , żeby ich nie rozdzielać?

Posted

anna10025 napisał(a):
Nie ma tam boksów 2 osobowych, a może by pomyślec o innym tymczasie , żeby ich nie rozdzielać?

Chyba nie ma czasu na to.. niestety. Ja jeszcze wyslalam Pw do innych osob z prosba o pomoc w szukaniu miejsca....

ale szczerze mowiac uwazam, ze rozdzielenie ich moze przyniesc rowniez pozytek... nie ma co sie oszukiwac.. nie ma zbyt wielu adopcji psich par niestety :(

Posted

Dziewczyny wróciłam wczoraj bardzo późno, zaraz dzwonię do Ani i podejmijmy jakąś choroba decyzje.
nie bardzo wiem co się stało, ale ufam Wam

Posted

obraczus87 napisał(a):
Trzeba zalozyc watek transportowy....

Pati-C jezdzi za oplata na pewno.

Konkretnie nam chodzi o jutrzejszy dzień, bo wtedy możliwość jest przewiezienia go dalej.
Na razie jeszcze szukamy w Tomaszowie.

Obiecuję Obrączusiu Cię pilniej słuchać następnym razem.
jestem na siebie wściekła.

Posted

ocelot napisał(a):
Konkretnie nam chodzi o jutrzejszy dzień, bo wtedy możliwość jest przewiezienia go dalej.
Na razie jeszcze szukamy w Tomaszowie.

Obiecuję Obrączusiu Cię pilniej słuchać następnym razem.
jestem na siebie wściekła.

Ocelotku, każdy ma kiedys nauczke ;) ja juz mialam :)

Mam nadzieje ze uda sie z transportem...