Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cezay to pies natychmiast do pokochania - bez dwóch zdań. Widać to w Jego oczach.
Dajcie na wątku koniecznie znać kto ewentualnie w przyszły weekend się do Niego wybiera - może i mi uda się dołączyć i poznać tego przystojniaka osobiście.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
O;)Jaki cwaniaczek jedne:)

ale jakiiiiii kochany :) potem zejść nie chciał wcale i się patrzył tak jakby chciał powiedzieć: no co sie tak gapicie?? byłyście na dworze, to chciałas na Was patrzeć przez okno :D

Posted

Obrączuś, w końcu zabieram się za zdjęcia które od Ciebie otrzymałam - jeszcze raz stokrotne dzięki.
Chciałam tylko zapytać, czy Czarusia też mam powstawiać, bo dostałam też kilka jego zdjęć, ale widzę, że tu już wrze od nowych zdjęć :)

Posted

natalijo napisał(a):
Obrączuś, w końcu zabieram się za zdjęcia które od Ciebie otrzymałam - jeszcze raz stokrotne dzięki.
Chciałam tylko zapytać, czy Czarusia też mam powstawiać, bo dostałam też kilka jego zdjęć, ale widzę, że tu już wrze od nowych zdjęć :)

Zdjęć nigdy nie za wiele - wklejajcie:lol:

Posted

I zdjęcia wklejone...

Jestem pod ogromnym wrażeniem, kiedy patrzę jaki Cezar jest szczęśliwy i bezpieczny...
I co ja mogę jeszcze powiedzieć?
Dziękuję Wam wszystkim po raz kolejny, że pozwoliliście pomóc Czarkowi...

Siedzę sobie i chlipię przed monitorem głupia...

Posted

Czarusiowi naprawdę tak mało do szczęścia potrzeba tylko troszeczkę uczucia i przytulenia a jak go się ciut przytuli to on już cały w skowronkach:loveu:
Tak mi przeszło przez myśl choć to mało realne że może udałoby się znaleźć wspólny domek dla tej wyjątkowej pary Lenka+ Czaruś w dwupaku:evil_lol:
To naprawdę zgrany duet