Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

natalijo napisał(a):
A ciężko znaleźć książeczkę zdrowia psiaka w podobnym wieku? :diabloti::diabloti:

Nie, żebym coś sugerowała - ot, luźne spostrzeżenie ;)

oooo, nie pomyślałam o tym.....:evil_lol::diabloti:

Posted

Podobaja mi sie nowe pomysly ;d psiak mlody, mozna powiedziec, ze uciekl. Wiele osob ma niewypisane ksiazeczki, albo znajomego weta, a zdjecia? Mozna zrobic teraz, troche stuningowac, i powiedziec, ze byly robione kiedys.. ;>

Tak kombinuje, bo zal mi strasznie tego psiaka. Moglby siedziec u kochanej cioteczki, a jest w schronie ;(

Posted

obraczus87 napisał(a):
witajcie :) kombinujcie dziewczyny kombinujcie :) a czy kierownik ma dostep do dogo?? Czy czyta dogo??

Dobre pytanie ;)
Ale myślę, że jeśli kierownik byłby dogomaniakiem, to kombinowałby tu z nami :diabloti:

Posted

natalijo napisał(a):
Dobre pytanie ;)
Ale myślę, że jeśli kierownik byłby dogomaniakiem, to kombinowałby tu z nami :diabloti:

Nawet jak czyta, to jesli pojawi sie nieznana mu osoba, to nie bedzie mogl jednoznacznie stwierdzic czy to ktos z dogo, czy nie. A mam nadzieje, ze jesi ktos zdecyduje sie wziac psiaka na siebie, to wybada czy kierownik wie cos o dogo czy nie.

Choc mysle, ze nie czyta. Nikt normalny sie tutaj nie polapie ;)

Posted

ocelot napisał(a):
Nie. Tu chodzi jeszcze o prywatne sprawy (kłopoty) weterynarza.

ahha
a tylko on jest "władny" jako wet w schronisku??
bo może na wyjeżdzie?
kurde tak sobie kombinuję, żeby Cezarek już w normalne warunki poszedł...

Posted

Cezar to piekny pies!!!! :)

Kierownik czyta czy nie czyta, nie ważne. Wiem, że to troche utrudni sprawę, ale informacje dotyczące tego typu działań (jak "Adopcja" psiaka) bardzo proszę przekazywać sobie za pomoca PW. :) Nauczona doświadczeniem ładnie o to proszę :)

Posted

Te przyklejanie sie do krat:-( Te wsuwanie pyszczka w każdą możliwą przerwę między kratami:-( Po to by choć na chwilkę poczuć kawalątek ciepłej dłoni:-(
Serce boli:-(
Czaruś wygląda na przekochanego psa. (jego towarzysz też sasługuje na uwagę)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Cezar to piekny pies!!!! :)

Kierownik czyta czy nie czyta, nie ważne. Wiem, że to troche utrudni sprawę, ale informacje dotyczące tego typu działań (jak "Adopcja" psiaka) bardzo proszę przekazywać sobie za pomoca PW. :) Nauczona doświadczeniem ładnie o to proszę :)

Popieram prośbę obraczus. Na wszelki wypadek lepiej być ostrożnym. Różnie może być.

Posted

Cudny psiak i taki spragniony dotyku człowieka, miłości...
Szkoda że czasem sprawy nie układają się tak jak powinny.
A swoją drogą kadra schroniska powinna być bardziej elastyczna w stosunku do swoich wolontariuszy którzy za wszelką cenę chcą pomóc Cezarowi. Jedyne wytłumaczenie dla mnie to procedury związane z kasą przeznaczoną na kastrację i wykazaniem zabiegu na papierku.

Cezary - trzymaj się kochany !!! Jesteś cudnym psiakiem:)

Posted

My temordki przyklejone do krat i łapiny wyciągane mamy co niedzielę, dlatego psiaki chodzą na spacery, żeby je wyglaskać na kilka następnych tygodni.
Kolegę z boksu Czarka ochrzciłam Tico. To młodzian nie mający roku, ale... myślę że on ma spore szanse na adopcje. Większe niż 3/4 psiaków w schronisku.