Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po niedzieli będę u wet.czy Czarka odrobaczyć,zabezpieczenie przeciw kleszczą miał??? Nie mam jego książeczki zdrowia.Byłaby pomocna.Wszystko byłoby wpisane . Latwiej wtedy pamiętać o wszystkim regularnie.

Posted

Donko, ksiazeczka jesli byla - zostala u Aliny. Na odzyskanie Jej nie ma szans.

Czarek byl szczepiony p.wsciekliznie. Trzeba Go koniecznie odrobaczyc.

Srodki p.kleszczom chyba lepiej kupic przez internet (taniej).

Posted

Przejrzałam finanse Cezara - kurczę, jeden miesiąc zgubiłam :oops: Za czerwiec wyślę podwójnie. Ale kwiecień powinnam mieć opłacony - przelew poszedł 18.05.

Posted

agata51 napisał(a):
Przejrzałam finanse Cezara - kurczę, jeden miesiąc zgubiłam :oops: Za czerwiec wyślę podwójnie. Ale kwiecień powinnam mieć opłacony - przelew poszedł 18.05.

Zaraz wrzucę ostatnie rozliczenie do pierwszego postu, może ja zaniedbałam.

Posted

Czarusia dzisiaj odrobaczyłam.
Aniprazol-3tab.-koszt -12zł.
Zabezpiecze Go przeciw kleszczą kiedy przyjdzie zamówiony preparat przez internet.Jak ,to nastąpi napiszę o tym.

Posted

Donka super !!!! :)

Donko czy masz mozliwosc pojscia z Czarusiem do weta?? Tak aby Go zaszczepił na zakaźne?? I ogólnie obejrzał chłopaka?? acha skoro czarek nie ma ksiazeczki zdrowia to chyba bedzie trzeba na wscieklizne Go zaszczepic chyba... bo nie mamy ani ksiazeczki, ani zaświadczenia niestety. A ksiazeczke chlopak musi miec.

Cioteczki co o tym sadzicie??

Posted

Kastrację , a mi się wydaje cz czarek miał być kastrowany u doktor Laudańskiej ( jakoś tak ) ?? bo pieczątka pod wpisem o kastracji jest na jakieś zupełnie mi nie znane nazwisko i nie z milanówka a z Książenic , tam chyba miał być zabieg robiony , czy ja pokręciłam ??

Posted

Czyli tak:

1. Czarek był zaszczepiony p. wściekliźnie w schronisku, gdzie NIE otrzymał książeczki.

2. Był wykastrowany --> wpis w książeczce. Zabieg miał był wykonany w klinice w Milanówku.

3. Czy Alina oddała zaświadczenie o szczepieniu? Czy schronisko w ogóle wydało to zaświadczenie?? Ocelotku pamiętasz??