Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilk_a napisał(a):
jakby co tu umiem troche graficznie .... jak nikt się nie zgłosi proszę o pw bo już trochę się pogubiłam i mogę zapomnieć :)

Ale oferujesz pomoc w allegro czy w zrobieniu dyplomów?? :)

Posted

Kochani proszę o deklaracje stałe, bo... bez nich... nie wyciągniemy Cezara=Czarusia ze schroniska.
Nie chcę zostać potem sama z 320 zł. do zapłacenia, bo sobie nie dam po prostu z tym rady:(

Posted

Poproszę kogoś, kto poznał Czarka osobiście o "gotowca". Tzn. e-mail z opisem i załączonymi zdjęciami. Wiem, że trudno się wypowiadać o jego charakterze, ale podstawowe info, historia, wiek, nawet spostrzeżenia. Da się zrobić? Pójdzie do Dobermann Nothilfe.
Podam adres na PW.
Podesłałam wątek, ale poproszono mnie o inną formę.

Posted

malibo57 napisał(a):
Poproszę kogoś, kto poznał Czarka osobiście o "gotowca". Tzn. e-mail z opisem i załączonymi zdjęciami. Wiem, że trudno się wypowiadać o jego charakterze, ale podstawowe info, historia, wiek, nawet spostrzeżenia. Da się zrobić? Pójdzie do Dobermann Nothilfe.
Podam adres na PW.
Podesłałam wątek, ale poproszono mnie o inną formę.

Podaj. To co wiem napiszę. na razie to mało mamy informacji i spostrzeżeń, bo króciutko jest, ale pewne rzeczy się widzi.

Posted

Deklaracje stałe:

- Aga-33-76 - 10 zł/mies.
- agata51 - 10 zł/mies.
- Monika - 20 zł./mies.
- anna10025 - 20 zł./mies.
- Ketunia - 50 zł/mies.

RAZEM: 110zł

Deklaracje jednorazowe:

- TERESA BORCZ - ?
- Niuni&Pupi - ?
- Monika- 100ZŁ
- bela51 - ?
- anawa - 50 zł.
- Ola - 100 zł.

RAZEM: 250 zł + ?

Brakuje deklaracji stałych na kwotę 250zł!!!!

Posted

Moge dac 20. Z tym, ze poniewaz ja wysylam hurtem i potem prosze osobe w Polsce do wplacenia na rozne konta, to czasami sa przesuniecia w czasie, na ktore przewaznie nie mam wplywu.:roll::roll::roll:

Posted

TO CEZAR, dla cioteczek CZAREK.

DZIEWCZYNY I CHłOPAKI : mamy szansę byc naprawdę ekspresowym wątkiem, dopiero założony a już mamy imię, hotelik, transport, konsultacje lekarskie i decyzję TAK dla leczenia, fajnych ludzi na pokŁadzie no i nieco kasy. To świadczy że warto nam pomagać. Z każdą złotowką jesteśmy bliżej ocalenia życia Cezara.

moja skromna deklaracja jednorazowa (narazie ) to 50,-zł.

Posted

Tak. Ja byłam od niedzieli załamana przyznam szczerze.
Dzięki Wam chce się pomagać wiecie? Naprawdę. Teresa ma rację z Wami musi się udać.
malibo57 dziękuję. a nie obarczus zbiera, bo matka założycielka za bardzo emocjami się kieruje i głowy do rozliczeń nie ma:)

Zresztą wszystkim Wam dziękuję, że jesteście:)

Szarotko to jednorazowa wpłata czy stała?

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
TO CEZAR, dla cioteczek CZAREK.

DZIEWCZYNY I CHłOPAKI : mamy szansę byc naprawdę ekspresowym wątkiem, dopiero założony a już mamy imię, hotelik, transport, konsultacje lekarskie i decyzję TAK dla leczenia, fajnych ludzi na pokŁadzie no i nieco kasy. To świadczy że warto nam pomagać. Z każdą złotowką jesteśmy bliżej ocalenia życia Cezara.

moja skromna deklaracja jednorazowa (narazie ) to 50,-zł.

To prawda. ja też lubie takie wątki, gdzie cos się dzieje i to szybko. Czaruś jest chyba w czepku urodzony ale jak sie spojrzy w te jego oczy to........... nie mozna nie pomóc. Będę go odwiedzać u Alinki.

Posted

anawa napisał(a):
To prawda. ja też lubie takie wątki, gdzie cos się dzieje i to szybko. Czaruś jest chyba w czepku urodzony ale jak sie spojrzy w te jego oczy to........... nie mozna nie pomóc. Będę go odwiedzać u Alinki.

No właśnie patrzę w te oczy... i nie mogę nie pomóc , i za każdym razem mówię sobie , że to ostatnia deklaracja, znowu wchodzę na inny wątek ...patrzę w kolejne oczka i.....bankrutuję