Szarotka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Bo tyle ostatnio wysylalam pw usilujac pomoc Kodince, ktora tez zostala bez grosza........... Quote
TERESA BORCZ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 a ja poproszę o konto na pw. widać waszą troskę o psa. zbieramy kasę bo leczenie potrzebne, KTO UMIE ZROBIĆ ALLEGRO. CEGIEŁKI CZY DYPLOMIKI Z PIESKIE W TLE? Quote
lilk_a Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 jakby co tu umiem troche graficznie .... jak nikt się nie zgłosi proszę o pw bo już trochę się pogubiłam i mogę zapomnieć :) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 lilk_a napisał(a):jakby co tu umiem troche graficznie .... jak nikt się nie zgłosi proszę o pw bo już trochę się pogubiłam i mogę zapomnieć :) Ale oferujesz pomoc w allegro czy w zrobieniu dyplomów?? :) Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Kochani proszę o deklaracje stałe, bo... bez nich... nie wyciągniemy Cezara=Czarusia ze schroniska. Nie chcę zostać potem sama z 320 zł. do zapłacenia, bo sobie nie dam po prostu z tym rady:( Quote
lilk_a Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 mogę zrobić też allegro ale nie wiem bo mam normalne konto a nie wiem czy można taką aukcję zrobić na zwykłym koncie ..... Quote
malibo57 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Poproszę kogoś, kto poznał Czarka osobiście o "gotowca". Tzn. e-mail z opisem i załączonymi zdjęciami. Wiem, że trudno się wypowiadać o jego charakterze, ale podstawowe info, historia, wiek, nawet spostrzeżenia. Da się zrobić? Pójdzie do Dobermann Nothilfe. Podam adres na PW. Podesłałam wątek, ale poproszono mnie o inną formę. Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 malibo57 napisał(a):Poproszę kogoś, kto poznał Czarka osobiście o "gotowca". Tzn. e-mail z opisem i załączonymi zdjęciami. Wiem, że trudno się wypowiadać o jego charakterze, ale podstawowe info, historia, wiek, nawet spostrzeżenia. Da się zrobić? Pójdzie do Dobermann Nothilfe. Podam adres na PW. Podesłałam wątek, ale poproszono mnie o inną formę. Podaj. To co wiem napiszę. na razie to mało mamy informacji i spostrzeżeń, bo króciutko jest, ale pewne rzeczy się widzi. Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 anna10025 napisał(a):;)Deklaruję 20 zł miesięcznie. Dziękuje:):):):):) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 anna10025 napisał(a):;)Deklaruję 20 zł miesięcznie. bardzo dziekujemy :) Brakuje w takim razie 300zł stałych deklaracji!!! Quote
AlinaS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jeszcze troszkę deklaracji a eutanazja z każdą z nich się oddala... Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 ketunia napisał(a):Deklaruję 50 zł miesięcznie. Dzięki:):):):) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Deklaracje stałe: - Aga-33-76 - 10 zł/mies. - agata51 - 10 zł/mies. - Monika - 20 zł./mies. - anna10025 - 20 zł./mies. - Ketunia - 50 zł/mies. RAZEM: 110zł Deklaracje jednorazowe: - TERESA BORCZ - ? - Niuni&Pupi - ? - Monika- 100ZŁ - bela51 - ? - anawa - 50 zł. - Ola - 100 zł. RAZEM: 250 zł + ? Brakuje deklaracji stałych na kwotę 250zł!!!! Quote
Szarotka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Moge dac 20. Z tym, ze poniewaz ja wysylam hurtem i potem prosze osobe w Polsce do wplacenia na rozne konta, to czasami sa przesuniecia w czasie, na ktore przewaznie nie mam wplywu.:roll::roll::roll: Quote
anawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Szarotka - dziękuję, że jesteś............. :) Quote
anna10025 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nie miałam czasu przeczytać całego wątku , jak ten ślicznotek sie nazywa? Quote
TERESA BORCZ Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 TO CEZAR, dla cioteczek CZAREK. DZIEWCZYNY I CHłOPAKI : mamy szansę byc naprawdę ekspresowym wątkiem, dopiero założony a już mamy imię, hotelik, transport, konsultacje lekarskie i decyzję TAK dla leczenia, fajnych ludzi na pokŁadzie no i nieco kasy. To świadczy że warto nam pomagać. Z każdą złotowką jesteśmy bliżej ocalenia życia Cezara. moja skromna deklaracja jednorazowa (narazie ) to 50,-zł. Quote
malibo57 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Deklaruję jednorazową wpłatę na koszty diagnostyki - 200. Kto zbiera? Szanowna matka-założycielka?:cool3: Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Tak. Ja byłam od niedzieli załamana przyznam szczerze. Dzięki Wam chce się pomagać wiecie? Naprawdę. Teresa ma rację z Wami musi się udać. malibo57 dziękuję. a nie obarczus zbiera, bo matka założycielka za bardzo emocjami się kieruje i głowy do rozliczeń nie ma:) Zresztą wszystkim Wam dziękuję, że jesteście:) Szarotko to jednorazowa wpłata czy stała? Quote
anawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):TO CEZAR, dla cioteczek CZAREK. DZIEWCZYNY I CHłOPAKI : mamy szansę byc naprawdę ekspresowym wątkiem, dopiero założony a już mamy imię, hotelik, transport, konsultacje lekarskie i decyzję TAK dla leczenia, fajnych ludzi na pokŁadzie no i nieco kasy. To świadczy że warto nam pomagać. Z każdą złotowką jesteśmy bliżej ocalenia życia Cezara. moja skromna deklaracja jednorazowa (narazie ) to 50,-zł. To prawda. ja też lubie takie wątki, gdzie cos się dzieje i to szybko. Czaruś jest chyba w czepku urodzony ale jak sie spojrzy w te jego oczy to........... nie mozna nie pomóc. Będę go odwiedzać u Alinki. Quote
giselle4 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 zapisze pies piekny i ma szanse na dom i na lepsze zycie Quote
anna10025 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 anawa napisał(a):To prawda. ja też lubie takie wątki, gdzie cos się dzieje i to szybko. Czaruś jest chyba w czepku urodzony ale jak sie spojrzy w te jego oczy to........... nie mozna nie pomóc. Będę go odwiedzać u Alinki. No właśnie patrzę w te oczy... i nie mogę nie pomóc , i za każdym razem mówię sobie , że to ostatnia deklaracja, znowu wchodzę na inny wątek ...patrzę w kolejne oczka i.....bankrutuję Quote
Recommended Posts