obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Deklaracje stałe: - Aga-33-76 - 10 zł/mies. - agata51 - 10 zł/mies. - Monika 20 zł/mies. RAZEM: 40zł Deklaracje jednorazowe: - TERESA BORCZ - ? - Niuni&Pupi - ? - Monika- 100ZŁ - anawa - 50 zł - bela51 - ? - Ola - 100zł RAZEM: 250zł + ? POTRZEBUJEMY DEKLARACJI STAŁYCH NA KWOTĘ 360ZŁ!!! BRAKUJE NAM DEKLARACJI STAŁYCH NA KWOTĘ: 320ZŁ!!! Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nikus napisał(a):Ja już napisałem,że tak:):) u Aliny co mi tutaj Cioteczki ignoruja wypowiedź Nikusia - Wujka?? :) nie ładnie :D Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ocelotku, mam pytanie: czy byłaby mozliwość, abyście po kwarantannie zabrali psiaka gdzies u Was do specjalisty?? Quote
anawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 AlinaS napisał(a):To może tak bez powodu wpadniesz do mnie któregoś pięknego dnia na kawę Dziekuję, bardzo chętnie.......... :) Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 obraczus87 napisał(a):Ocelotku, mam pytanie: czy byłaby mozliwość, abyście po kwarantannie zabrali psiaka gdzies u Was do specjalisty?? Mamy w Piotrkowie Tryb. jednego niezłego. Jeśli Ania i Majka pomogą z transportem to chyba możemy go zawieźć. Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 obraczus87 napisał(a):co mi tutaj Cioteczki ignoruja wypowiedź Nikusia - Wujka?? :) nie ładnie :D Czyli zdanie wujka ma być decydujące?:):) Ok to niech i w kwestii imienia się wypowie...:):):) Quote
Nikus Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ocelot napisał(a):Czyli zdanie wujka ma być decydujące?:):) Ok to niech i w kwestii imienia się wypowie...:):):) przecież pisałem jejku...:( załamka Quote
Magda_K Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dostałam PW więc jestem. Od dość dawna nie mam pracy więc deklaracja stała jest niemożliwa, ale jednorazowo oczywiście jakiś grosik wpłacę. Trzymam kciuki za psinę. Quote
NusiaiJa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 i Ja jestem!!!! cześć Cezar! ....ciociu Aniu.. Ja też bym mogła pojechać z Wami do piotrkowskiego lekarza...... Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nikus, co mnie tutaj załamką straszysz :) Quote
Nikus Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 obraczus87 napisał(a):Nikus, co mnie tutaj załamką straszysz :) e tam bo po się produkować jak tego inkt nie czyta... Quote
Tymonka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 NusiaiJa napisał(a):i Ja jestem!!!! cześć Cezar! ....ciociu Aniu.. Ja też bym mogła pojechać z Wami do piotrkowskiego lekarza...... Jak coś to dam znać , myślę że któregoś dnia do południa pojedziemy ( bo chyba musimy w godzinach otwarcia schroniska ) , ale to poczekamy na Majkę , bo to ona ma jechać ja tylko jako trzymacz psi w samochodzie Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Wszyscy czytaja zapewniam Cię :) P.Alinko, a jak się nazywa Pani weterynarz, do którego wozi Pani psiaki Hotelikowew sytuacjach awaryjnych?? :) Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 Nikus napisał(a):e tam bo po się produkować jak tego inkt nie czyta... nikus !!!! czyta!!! tylko tyle się dzieje...:) Quote
AlinaS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Awaryjnie przyjeżdża na telefon bądź wożę w zależności od sytuacji dr Laudańska Quote
malibo57 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ponieważ pani Alina deklaruje dowóz za zwrot paliwa, proponuję zdiagnozować pieska u dra Olkowskiego w Milanówku, w lecznicy Auxilium. Dr Olkowski jest uczniem dra Sterny, specjalizuje się w ortopedii i neurologii. No, i jest pod ręką:) Nie trzeba się tłuc na SGGW ani na Bemowo. W ten sposób psina nie musi zaliczać diagnostyki po drodze, tylko być pod opieką jednego lekarza już stale, a przynajmniej przez dłuższy czas. Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Wiem, że w Milanówku jest Przychodnia, do kótrej mam zaufanie. Moi znajomi równiez korzystaja z ich usług: http://www.przychodnia-auxilium.pl/Lekarze.html Czy mogłabym miec prośbe, aby Cezar był leczony, konslutowany własnie w tej przychodni?? Oczywiście kiedy będzie juz u p.Alinki. Odległość od Jaktorrowa - praktycznie żadna :) Prosze Ocelotku o wypowiedź. Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Malibo57 - o tym samym napisałysmy hihi ;) Quote
AlinaS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Rzeczywiście to tylko 10-11 km. Nie ma problemu Quote
malibo57 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 obraczus87 napisał(a):Wiem, że w Milanówku jest Przychodnia, do kótrej mam zaufanie. Moi znajomi równiez korzystaja z ich usług: http://www.przychodnia-auxilium.pl/Lekarze.html Czy mogłabym miec prośbe, aby Cezar był leczony, konslutowany własnie w tej przychodni?? Oczywiście kiedy będzie juz u p.Alinki. Odległość od Jaktorrowa - praktycznie żadna :) Prosze Ocelotku o wypowiedź. Chyba chodzimy tymi samymi ścieżkami;-) Miło mi! Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 przypominam - brakuje 320 zł stałych deklaracji!!! Quote
ocelot Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 W porządku niech będzie Milanówek skoro Cezar ma być pod opieką tamtejszego weterynarza a i Alina od początku będzie wciągnięta w jego leczenie. Quote
Laima Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 DZiękuję za zaproszenie. Niestety finansowo nie mogę pomóc, ale choć będę na wątku. Mogę pomóc z ogłoszeniami, tylko dajcie znać, kiedy trzeba będzie robić ogłoszenia. W wolnej chwili doczytam cały wątek - będziecie go diagnozować i leczyć, tak? Ładny, młody psiak; problem z łapką to na pewno nie wyrok dla niego. Quote
Szarotka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jestem bo dostalam zaproszenie od Anawy. Pomysle ile moge dac. Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Laima dziekuję za przybycie :) jak będziemy wiedziały na czym stoim Twoja pomoc w ogłoszeniach będzie na wage złota! Szarotko - Ciebie tez chciałam zaprosic, ale miałas zapchana skrzynkę hihi :) Quote
Recommended Posts