Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Wam wszystkim dziękuję.

Psiak jeszcze na kwarantannie, około półtora tyg., jeśli powiem, że go zabieram to widmo eutanzji zostanie odwleczone, wtedy będzie musiał być wykastrowany. Wcześniej mi chyba nikt go nie da.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Anawa ile kosztuje miesiąc u Jamora??

P.Alinka powiedziała, że miejsc ejets, tylko nie wiem czy w domku czy w Hoteliku - cena 360 zł/mies.

To chyba trochę taniej, niż u Jamora. Jamor musi najpierw zobaczyć psa, żeby określić cenę. Wysłałam mu link do tego wątku. Sądzę jednak, że cena może wynieść 13-15 zł za dzień pobytu.

Posted

ocelot napisał(a):
Bardzo Wam wszystkim dziękuję.

Psiak jeszcze na kwarantannie, około półtora tyg., jeśli powiem, że go zabieram to widmo eutanzji zostanie odwleczone, wtedy będzie musiał być wykastrowany. Wcześniej mi chyba nikt go nie da.

Na kwarantannie tzn. po szczepieniach? Jakich? To ważne.....

Posted

To ja moge powiedzieć, że u Alinki przebywa Dzok ( z mojego podpisu). Ostatnio Go odwiedziłam i jestem zadowolona.

A czy wiadomo jak psiak reaguje na koty i inne psy?? pewnie nie wiadomo, skoro na kwarantannie..

Ocelotku, ta kastracja to podkreślam świetny pomysł... zaoszcędzimy...

Posted

Rezerwujemy miejsce u p.Alinki. :)

A teraz do roboty - 360 zł czas zacząć zbierać. Ponieważ piesio będzie wymagał wizyt u weta koniecznie MUSIMY miec deklaracje stałe na kwotę 360zł oraz deklaracje jednorazowe.
:)

Posted

Juz tłumaczę kwarantanna to dwa tyg. dla właściciela. Potem szczepienie przeciwko wściekliźnie i dwa tyg czekamy i kastracja.
Jeśli mamy miejsce to może by go ciachnąć, bo to większy koszt, a wściekliznę zafundować u Alinki już?

Posted

I teraz nastąpi dłuższa cisza................... Wszyscy przed Świętami bez kasy.
Ja na dobry początek stawiam transport. Na stałą deklarację nie mogę sobie pozwolić, bo zostaję bez pracy od marca :(