AlinaS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Podnosimy psiaka. Jak łatwo powiedzieć że psiak do uśpienia przecież poza łapką on prawdopodobnie jest całkowicie zdrowy. Może roześlemy na wątku trzyłapków? Quote
Tymonka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A ja myślę , żeby jednak łapkę amputować , łatwiej będzie domek znaleźć , ludzi brzydzi taki kikutek , tak mi się wydaje , kurcze ja mam słabość do tych wszystkich krzywołapków , już kombinuje gdzie czwartego psiaka podziać w moim blokowym mieszkanku , ale chyba nie da rady mój TZ by mnie razem z nim pod most wysłał:shake: , ale myślę i może coś wymyślę . Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 zapisuje... zakochałam się w psiaku... Czy zbieramy deklaracje dla psiaka?? Trzeba Go wyciagnąc... ja potem poreklamuje wątek.. wszyscy musza sie o Nim dowiedzieć!!! Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 roześlę troszke wątek.. może więcej osób zawita tutaj... Quote
Nikus Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jestem:) no wyciągnąć trzeba,ale gdzie go schowamy na początek? Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ja mam miejsce u ZuziM od juz.. tylko transport... ale kasę się znajdzie - stane na głowie :) Quote
Nikus Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 obraczus87 napisał(a):Ja mam miejsce u ZuziM od juz.. tylko transport... ale kasę się znajdzie - stane na głowie :) chwila a u Aliny S widzę,że jest miejsce jedno to bliżej chyba? Quote
Basia1968 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 napisałam do Pana doktora Olszewskiego, on jest dusza człowiek, serce ma wielkie, mam nadzieje, że mi odpowie. Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Chmmm no jest jest w kojcu... marzeniem by było, gdyby trafił do p.Alinki do domku ..... Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No cóż, zaraz mnie zwyzywaja ludzie :) za te PW..... ale to nic... Quote
Nikus Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 obraczus87 napisał(a):Chmmm no jest jest w kojcu... marzeniem by było, gdyby trafił do p.Alinki do domku ..... no jakby takby tak Dżokuś do domku i Twoja molesta to kto wie..? ale tam nie pisało o kojcu tyko ,że miejsce po Tytusie się zwolniło czy jakoś tak...może pogadasz z panią Aliną? Quote
Basia1968 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nikus a w ogoler to pewnie byś mógł podjechac po ślicznotę do Tomaszowa i zawieźć do Zgorzelca - ja tylko tak gdybam. Nie byłeś w tych stronach nie?? Quote
anawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jestem :) A gdzie jest ZuziaM? Do Aliny S mam blisko, do Warki (do jamora) ok.60 km, Tomaszów też nie specjalnie daleko więc z transportem może mogłabym pomóc :) Psiak cudny, tego spojrzenia nie da sie zapomnieć........... Quote
Nikus Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Basia1968 napisał(a):Nikus a w ogoler to pewnie byś mógł podjechac po ślicznotę do Tomaszowa i zawieźć do Zgorzelca - ja tylko tak gdybam. Nie byłeś w tych stronach nie?? no niestety...mój dogo-bus nie nadaje się na zimowe przeloty...Teraz w sobotę byłem pod Mielcem z psiakami i miałem przedsmak zimy....niestety nie da rady:( Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 aaaaaaaaa no chyba, że tak :) juz pisze do Pani Alinki :D Quote
Nikus Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Basia1968 napisał(a):u jamora też super hotelik poczekajmy co ustali Obraczus:) Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 u Jamora nigdy nie byłam, ale słyszałam... tylko, że ja tam kolejki nie mam :( a czy ktoś z Was mógłby się podpytać JAmora jak wygląda kolejka do Niego?? Może ktoś z Was stoi u Niego w kolejce.... Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Nikus napisał(a):a co z Panią Aliną? zapytałam :) ale p.Alinki nie ma teraz w necie.. trzeba działać szybko. Jak bedzie z cego wybierać - tym lepiej. Wybeirzemy opcje bardziej korzystną.. tak mysle :) a teraz jestem jakby chmmm.... pod wpływem dużej dawki adrenaliny, więc musze cos robić w sprawie tego biedaka.... i jeszcze o jakieś imię psa poporsze :) Ocelot napisała, że psiak imienia nie ma... ale musi mieć. Więc czekamy na propozycje :) Quote
anawa Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Do Aliny trzeba dzwonić. Numer podany na pierwszej stronie wątku. Rzadko zagląda na Dogo. Quote
kosu32 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No i ja jestem :) Piękny ten piesio -złapał mnie za serce. Kochana psinka Quote
Recommended Posts