Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podnosimy psiaka. Jak łatwo powiedzieć że psiak do uśpienia przecież poza łapką on prawdopodobnie jest całkowicie zdrowy. Może roześlemy na wątku trzyłapków?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja myślę , żeby jednak łapkę amputować , łatwiej będzie domek znaleźć , ludzi brzydzi taki kikutek , tak mi się wydaje , kurcze ja mam słabość do tych wszystkich krzywołapków , już kombinuje gdzie czwartego psiaka podziać w moim blokowym mieszkanku , ale chyba nie da rady mój TZ by mnie razem z nim pod most wysłał:shake: , ale myślę i może coś wymyślę .

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ja mam miejsce u ZuziM od juz.. tylko transport... ale kasę się znajdzie - stane na głowie :)

chwila a u Aliny S widzę,że jest miejsce jedno to bliżej chyba?

Posted

obraczus87 napisał(a):
Chmmm no jest jest w kojcu... marzeniem by było, gdyby trafił do p.Alinki do domku .....

no jakby takby tak Dżokuś do domku i Twoja molesta to kto wie..? ale tam nie pisało o kojcu tyko ,że miejsce po Tytusie się zwolniło czy jakoś tak...może pogadasz z panią Aliną?

Posted

Jestem :)
A gdzie jest ZuziaM?
Do Aliny S mam blisko, do Warki (do jamora) ok.60 km, Tomaszów też nie specjalnie daleko więc z transportem może mogłabym pomóc :)
Psiak cudny, tego spojrzenia nie da sie zapomnieć...........

Posted

Basia1968 napisał(a):
Nikus a w ogoler to pewnie byś mógł podjechac po ślicznotę do Tomaszowa i zawieźć do Zgorzelca - ja tylko tak gdybam. Nie byłeś w tych stronach nie??

no niestety...mój dogo-bus nie nadaje się na zimowe przeloty...Teraz w sobotę byłem pod Mielcem z psiakami i miałem przedsmak zimy....niestety nie da rady:(

Posted

u Jamora nigdy nie byłam, ale słyszałam... tylko, że ja tam kolejki nie mam :(

a czy ktoś z Was mógłby się podpytać JAmora jak wygląda kolejka do Niego?? Może ktoś z Was stoi u Niego w kolejce....

Posted

Nikus napisał(a):
a co z Panią Aliną?

zapytałam :) ale p.Alinki nie ma teraz w necie..

trzeba działać szybko. Jak bedzie z cego wybierać - tym lepiej. Wybeirzemy opcje bardziej korzystną.. tak mysle :)

a teraz jestem jakby chmmm.... pod wpływem dużej dawki adrenaliny, więc musze cos robić w sprawie tego biedaka....

i jeszcze o jakieś imię psa poporsze :)

Ocelot napisała, że psiak imienia nie ma... ale musi mieć. Więc czekamy na propozycje :)