Jump to content
Dogomania

Moj nowy przyjaciel DUKE !!!! :)

Recommended Posts

Posted

Duke w wieku 4 miesiecy 10 dni wazy prawie 18kg i ma 50 cm w klebie. Kurcze tylko ze nie mam jak porownac z innym AB, moze do jakiegos rottweilera czy boksera trzeba by porownywac :D

AB samce maja do okolo 69 cm w klebie i do 50-54 maksymalna waga wg roznych wzorcow... co myslita?

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mysle ze bedzie kawal chlopa z niego.......Cerry byl w tym wieku lzejszy :lol:

Boria Rotti wazyl w wieku 5m-cy 20 kilo a Cerry 16.....Cerigen teraz wazy jakies 62....

Posted

hehe no nie wiem on ma niby okolo 40-45 wazyc wiec nie wiem..ojciec ponad 50 wazy ale spoko zobaczymy co z tego wyrosnie :D na razie mi sie wydaje ze maly jest ....

Posted

Okazało się dzisiaj, że jedno moje dziecko, w wieku niespełna 9 tygodni, waży 8 kilo.

Reszty już nie miałam siły ważyć :o

Posted

Sammy ma dzisiaj urodziny,skonczyla rok. Dzisiaj ma 60 cm i 38 kg.to jeszcze nie koniec,bo jak wiesz bulldogi rosna do 8 miesiecy,do poltora roku ida wszerz, a od 1,5 do 2 lat rosnie glowa.w wieku 2 lat sa dorosle.

sammy w wieku 6 miesiecy miala 25 kg.i 55cm.sammy na dziewczynke nie jest mala, jej ojciec mial 68 cm i 60 kg,wielki byl :D Duke nie jest maly,mysle ze bedzie mial okolo 62-63 w klebie a wage 48 kg.to sa tylko przypuszczenia ale maly byczek to on bedzie. :wink:

Posted

calego filmiku nie widzialam,bo mnie wywala z internetu,

ale ci wpierdziela koldre,moja w tym wieku obrobila juz dwa krzesla i kawal stolu.

On jest na prawde fajny chlopczyk :D

Posted

BossTone w wieku 8 tygodni ważył 10 kg, jak miał 14 tyg to już 21 kg. Teraz w wieku prawie 15 miesięcy maleństwo przy jakiś 66 cm w kłębie waży ok 60-62 kg. Wg wzorca powinien ponad 50 kg przy wzroście 60-65 cm. +/- 4-5 cm. Ale byczek to z niego będzie.

Carry wilczarze ważą ok 90 kg?????? :o :o :o :o :o

Nieźle!!!!!!!!! :D :D

Posted

Tak, BossTone to pies kanaryjski :D

ten po lewej stronie w podpisie (miał 9 tygodni) i w emblemacie.

Czytam i czytam co piszecie, nie wiedziałem, że AB jest zbliżonych rozmiarów do DC. Spore z nich byczki!

Pozdrawiam

Posted

nie no bez przesady , AB wg wzorcow roznych maja do okolo 54 kg wagi ale jako ciekawostke pokaze Wam to "cos" hehehe

ten mysle ze jest troszke wiekszy niz canario :D

Matrix1yr.jpg

Posted

Hehehehehe no niezły!!!!

Kanarki nie mają określonej wagi, jedynie minimum (50kg). Tak więc osobniki zdarzają się przeróżne, od takich jak mój, wysoki, masywny, po niskie i właśnie około 55 kg

Posted

nie mam pojecia..kiedys dawno wpadlem na ta fotke...jak jeszcze mi sie marzyl AB :) a teraz nie potrafie odnalesc..z nazwy zdjecia widac ze pies nazywa sie matrix...ile on moze wazyc? 80 - 90 kg? :) hehehe zobaczcie na wysokosc ...ahahaha normalnie asior co? :) taki bedzie moj drugi AB :) ten 50 kg to bedzie na zaczepke, a taki 80 to bedzie taran :D hehehehe

bardzo chce miec duzo psow w domu :)

Posted

benia:

Ogladnelam sobie twoja stronke,obydwa psiaki wspaniale i musze dodac, ze BossTone wyglada o wiele ladniej z nieobcietymi uszami

Sobol:

Chcesz miec wiecej psow :o ostatnio to chyba jakas choroba,kilku moich znajomych zaczela od jednego a taraz maja juz trzyAB

Moj maz gledzi stale o drugim szczerze mowiac mi moja Sammy wystarczy :fadein:

U nas w schronisku siedzi jeden AB ma 2 lata i jest bardzo mily,ci ludzie co go oddali powiedzieli, ze nie moga sobie z nim dac rady,szkoda go on jest bardzo usluchany.Moze w przyszlosci chcialbys AB ze schroniska? :wink: