Karolcia_ko5 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Ostatnio jak byłam w schronisku to mnie zaczepiał do zabawy........fajny psiak z niego...piękny widok .... Quote
Ag_konin Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Milton ma ostatnio smutny pyszczek... Może przez jesienną porę, a może przez ciągły brak domku :( Quote
R-oy Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Najswiezsza fota z kolega schroniskowym :) Quote
caryca26 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Też go dzisiaj poznałam. Fajna spokojna duża psinka:) Quote
caryca26 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Kurcze , szkoda go... On naprawdę ma super charakter. To idealny pies bo z wyglądu wzbudza respekt a jest kochany łagodnym przytulaśnym misiem. Dzisiaj urzekł charakterem mojego męża ale pewnie dlatego ,że on też jest taki trochę flegmatyczny:) W górę Miltonku! Quote
caryca26 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Milton jest strasznie mądrym psem.Dzisiaj jak siostrzeniec zabierał Lemona na spacer jakiś pies rzucił się na małego Lemonka i go przewrócił a co zrobił Milton? Z głośnym szczekiem podleciał do tego psa w obronie małego.Tamtego psa nawet nie tknął ale zwiał w popłochu.Milton to taki król lew schroniska.Wspaniały , kochany , mądry pies! Quote
Ag_konin Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 To prawda, Milton jest wyjątkowo mądrym psiakiem. Szkoda, że nikt się w nim jeszcze nie zakochał, na prawdę warto Quote
caryca26 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Milton to taki schroniskowy szeryf-czuwa nad porządkiem na wybiegu.Nikt mu tam nie podskoczy:) No i chyba ,,chodzi" z Myszą:) Quote
Ag_konin Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Leć Miltonku na pierwszą... Szeryfie, Królu Lwie, wszystko jedno, byle ktoś się w Tobie zakochał wreszcie!! Quote
Recommended Posts