Sarunia-Niunia Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Kochani, wszystkiego NajlePSIEgo na cały Nowy Rok! Żeby wszystkie Jamnisie i inne Piesie były Kochane, miały swoje domki, ciepłe posłanka i kochających Ludziów Tego Wam i sobie życzymy!!!!! Quote
Gruba Berta Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 MASZEŃKA ŻYCZY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU :) Quote
Sarunia-Niunia Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Basieńko, Tobie, Maszeńce i Rodzince... Quote
Gruba Berta Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Bernardko również Tobie i Twojej wspaniałej rodzinie życzę raczej już po świąteczne życzenia. Bardzo dziękujemy z Maszeńką za pamieć Quote
Sarunia-Niunia Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Maniusiu[*] - jesteś w naszych sercach i naszej pamięci Aniołku... Quote
Gruba Berta Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 4 lata temu kochana Maniusiu zaczęłaś poważnie chorować :( Quote
Sarunia-Niunia Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Manieczko(*), Najukochańsza Przyjaciółko w Dniu Psich Zaduszek z zapewnieniem o pamięci i miejscu w sercu... Kochana, biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem, a kiedy nadejdzie nasz czas przywitaj u Bram Szczęśliwej Krainy... Quote
Gruba Berta Posted October 12, 2015 Posted October 12, 2015 Bernardko Ty zawsze pamiętasz - bardzo dziękuję 4 lata temu to była ostatnia okropna noc :( :( :( :( :( :( :( :( czy była jeszcze szansa na chociaż częściowy powrót do zdrowia ?????????????????????????????? Quote
Gruba Berta Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 NAJUKOCHAŃSZA MANIUSIU PAMIĘTAM :( :( :( - NIGDY NIE ZAPOMNĘ ...DOKŁADNIE DZISIAJ ... DOKŁADNIE O TEJ PORZE ... 4 LATA TEMU ... :( :( :( :( :( Quote
Sarunia-Niunia Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Manieczko[*] to już 4 lata bez Ciebie.... Kochana, w naszej pamięci pozostaniesz na zawsze.... A w sercu Basi masz miejsce na wieczność.... Quote
Gruba Berta Posted October 13, 2015 Posted October 13, 2015 Barnardko bardzo dziękuję za pamięć 1 Quote
Gruba Berta Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 wczoraj wieczorem minęły 3 lata od przyjazdu Maszeńki :) :) :) Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 No proszę, nieźle.... 3 lata to już kawał czasu... Zostawiam moooc buziaków dla mojej "chrześnicy" - Basieńko, całuj Maszeńkę ode mnie - mocno, mocno, mocnooo :) Quote
Gruba Berta Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Wyściskana Maszeńka Bardzo Bardzo Dziękuję :) :) :) i coraz okrąglejsza Masza Bardzo Dziękuję za pamięć a przede wszystkim pomoc w znalezieniu domku ... pełnego jedzonka oj jedzonka ... jedzonka ... 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted October 28, 2015 Posted October 28, 2015 Basiu, a może jakieś zdjęcie dla ciotki, co ;) ? Quote
Gruba Berta Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 muszę coś wrzucić :) przedwczoraj w rocznicę przyjazdu Maszeńki skontaktowałam się z Panią Anią z Fundacji Azyl i też podeślemy Pani Ani zdjęcia :) może w weekend uda mi się zrobić zdjęcia w ciągu dnia. W tygodniu rano pędzę do pracy a wracam jak jest już prawie/lub jest ciemno. Powinnam też zobaczyć czy uda mi się wrzucić zdjęcia bo po tych zmianach na dogo sprzed kilku miesięcy to do tej pory odnaleźć nie mogę się. 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 Dasz radę Basiu, w razie czego pomogę ;) Całuski dla Maszeńki :) Quote
Gruba Berta Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Maniusiu, Balbinko, Sonieczko i Korciu biegajcie szczęśliwie za TM ... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Czekam na fotki mojej "chrześnicy" ;) Basiu, zostawiam serdeczności dla Was :) Quote
Gruba Berta Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 może uda mi się zrobić jutro/pojutrze a jak nie to podeślę sprzed kilku miesięcy - w letniej fryzurze :) Bernardko my również ściskamy bardzo mocno :) 1 Quote
Gruba Berta Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 6 lat temu - zobaczyłam Maniusię na wątku - świeżo założonym dzień wcześniej ... tak bardzo chciałabym cofnąć ten czas ... zobaczyć ukochaną mordkę wbiegającą do biura w schronisku w Wałbrzychu i jak razem idziemy na dworzec ... 6 lat 1 Quote
Anecik Posted December 15, 2015 Posted December 15, 2015 Przepraszam że tutaj. Basiu wyślij mi swój adres bo chciałabym Ci wysłać paczkę z bazarku http://www.dogomania.com/forum/topic/333827-rozliczam-bazarek-na-frania-misia-i-kejle/ Quote
Sarunia-Niunia Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 6 lat temu - zobaczyłam Maniusię na wątku - świeżo założonym dzień wcześniej ... tak bardzo chciałabym cofnąć ten czas ... zobaczyć ukochaną mordkę wbiegającą do biura w schronisku w Wałbrzychu i jak razem idziemy na dworzec ... 6 lat Basiu, dobrze wiemy, że czasu nie da się cofnąć... a czasami tak bardzo by się chciało... Wiem, że jak przychodzą "rocznicowe daty", wszystko wraca z fotograficzną dokładnością... Ale niestety tak to już jest, że wszystko co się zaczyna, musi mieć swój koniec... Przytulam Cię Kochana i ucałuj w nochalek moją Chrześnicę :) Quote
Recommended Posts