Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Manieczko(*),

Najukochańsza Przyjaciółko

w Dniu Psich Zaduszek

z zapewnieniem o pamięci i miejscu w sercu...

Kochana, biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem,

a kiedy nadejdzie nasz czas

przywitaj u Bram Szczęśliwej Krainy...

s660nb06geq2lps.png

• 2 weeks later...
Posted

Bernardko Ty zawsze pamiętasz - bardzo dziękuję 

4 lata temu to była ostatnia okropna noc :( :( :( :( :( :( :( :(

czy była jeszcze szansa na chociaż częściowy powrót do zdrowia ??????????????????????????????

• 3 weeks later...
Posted

Wyściskana Maszeńka Bardzo Bardzo Dziękuję :) :) :) i coraz okrąglejsza Masza Bardzo Dziękuję za pamięć a przede wszystkim pomoc w znalezieniu domku ... pełnego jedzonka oj jedzonka ... jedzonka ...

• Upvote 1
Posted

muszę coś wrzucić :) przedwczoraj w rocznicę przyjazdu Maszeńki skontaktowałam się z Panią Anią z Fundacji Azyl i też podeślemy Pani Ani zdjęcia :) może w weekend uda mi się zrobić zdjęcia w ciągu dnia. W tygodniu rano pędzę do pracy a wracam jak jest już prawie/lub jest ciemno. Powinnam też zobaczyć czy uda mi się wrzucić zdjęcia bo po tych zmianach na dogo sprzed kilku miesięcy to do tej pory odnaleźć nie mogę się. 

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

6 lat temu - zobaczyłam Maniusię na wątku - świeżo założonym dzień wcześniej ... tak bardzo chciałabym cofnąć ten czas ... zobaczyć ukochaną mordkę wbiegającą do biura w schronisku w Wałbrzychu i jak razem idziemy na dworzec ... 6 lat

• Upvote 1
Posted

6 lat temu - zobaczyłam Maniusię na wątku - świeżo założonym dzień wcześniej ... tak bardzo chciałabym cofnąć ten czas ... zobaczyć ukochaną mordkę wbiegającą do biura w schronisku w Wałbrzychu i jak razem idziemy na dworzec ... 6 lat

Basiu, dobrze wiemy, że czasu nie da się cofnąć... a czasami tak bardzo by się chciało...

Wiem, że jak przychodzą "rocznicowe daty", wszystko wraca z fotograficzną dokładnością...

Ale niestety tak to już jest, że wszystko co się zaczyna, musi mieć swój koniec...

Przytulam Cię Kochana i ucałuj w nochalek moją Chrześnicę :)