Sarunia-Niunia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Gruba Berta napisał(a):Maszka przyjachala do nas dokladnie dwa miesiace temu :) Tak pamiętam... i proszę Maszka już od dwóch miesięcy szczęśliwa i kochana:loveu:!!! Quote
Gruba Berta Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Maszunia jest bardzo kochana ale łobuz z niej jest i to spory... Dzisiaj mijaja trzy lata od kiedy wzielam ze schroniska Manie - pamietam ta kochana mordke jak wbiegla do biura w schronisku ... o tej porze siedzialysmy na dworcu we Wroclawiu - Mania siedziala grzeczniutko na moich kolanach ... pomimo tego ze jest Masza tak bardzo brakuje mi Maniusi :( Maszka pociesza jak moze ... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Gruba Berta napisał(a):Maszunia jest bardzo kochana ale łobuz z niej jest i to spory... Dzisiaj mijaja trzy lata od kiedy wzielam ze schroniska Manie - pamietam ta kochana mordke jak wbiegla do biura w schronisku ... o tej porze siedzialysmy na dworcu we Wroclawiu - Mania siedziala grzeczniutko na moich kolanach ... pomimo tego ze jest Masza tak bardzo brakuje mi Maniusi Maszka pociesza jak moze ... Bertuniu, Mania(*) czuwa nad Tobą i Maszką!!! To Ona zesłała Ci małego łozbuza w ciałku Maszki, żebys mogła kochać tutaj Maszkę i pamiętać o Maniusi(*), która jest TAM... Quote
Ewanka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ależ ten czas galopuje ........ niesamowite ....................... :crazyeye: już dwa miesiące Maszkowego raju ... :loveu: 3 lata od spotkania z Maniusią ... :loveu: ja myślę, że tak właśnie miało być !!! Quote
Gruba Berta Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 (edited) Z Masza zyczymy Wspanialego Nowego Roku :BIG: Masza przez ostatnie kilka dni nie nudzila sie bo ma psie towarzystwo - spaniela 'podrzuconego' na swieta i sylwestra. jutro wraca do swojej panci. swietnie bawia sie :) ale jak z Masza siedze na kanapie - psi towarzysz nie ma wstepu - Maszka zamienia sie w zazdrosnice :) na wspolnych spacerach tez idzie przy mnie 'przyklejona' :) Edited January 1, 2013 by Gruba Berta Quote
kora78 Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 kurcze, nie moge tytulu zmienic, tak jakos jest, ze stare watki, zalozone w jakims terminie juz nie maja mozliwosci zmiany tytulu, moze to tylko mod zrobic. Berta pisz do moda. napisze oficjalnie: Ja się zgadzam na przejęcie 1 posta przez Grubą Bertę i robienie z nim, co chce :) Masza pięknota, a w jakim wieku? ile byla w schronie? wszystkiego dobrego i wiele, wiele wspolnych lat razem i w zdrowiu :) Quote
Gruba Berta Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Maniusiu ... 15 miesiecy :( twoje ulubione sciezki przysypal snieg - tak bardzo cieszylabys sie ze spacerkow ... niektorzy weterynarze powinni pracowac w rzezni !!!!! a nie w przychodni weterynaryjnej !!!!! Quote
Gruba Berta Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 (edited) 3 miesiace temu z Masza przyjechalysmy do domu :) a to sa zdjecia z dzisiejszego spaceru :) Edited January 27, 2013 by Gruba Berta Quote
Gruba Berta Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 (edited) Masza nie lubi pozowac ale lubi galopowac ;) albo kompletnie olewac pancie ;) Masza tydzien temu dobrala sie do banana - i zjadla kawal skory :( do tej pory odczuwamy konsekwencje :( na poprawke w czwartek zlapala lisc gwiazdy betlejemskiej i w ciagu pol godziny popijala rozcienczona wode utleniona u weterynarza w celu wywolania wymiotow. Masza niestety jest jak odkurzacz - kaganiec zakupiony na bazarku juz w drodze - tylko czy pozwoli go sobie zalozyc ? Poza tym jest kochana psinka ktora w weekendy nie pozwala sie panci za bardzo wysypiac ;) a teraz musimy leciec zeby znow oproznic pelne majty ... Edited January 27, 2013 by Gruba Berta Quote
Sarunia-Niunia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ależ Maszeńka jest urocza!!! I ten słodki jęzorek: http://imageshack.us/a/img248/65/dsc02335g.jpg Pięknie się dziewczynka prezentuje: http://imageshack.us/a/img267/3919/dsc02326il.jpg Czyli mówisz Bertuś, że z Maszeńki odkurzacz? hm... skąd ja to znam??? To chyba skutek tego, że kiedyś te sierotki zaznały głodu... ja tak sobie tłumacze zachowania swoich Skarbów - teraz mocno pracujemy z Maxiem... Jednak co najpiękniejsze w całej historii Maszki to to, że od trzech miesięcy znajduje się pod Najlepszymi Skrzydłami - Twoimi Bertuniu!!! I wiemy wszyscy, którzy tu bywamy, że Miłości, troski i najwspanialszej opieki w Twoim Domu nie braknie!!! Przytulam cieplutko Maszeńkę:loveu: i Ciebie Bertuś:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [FONT=georgia]Pozdrawiamy Maszkę i [SIZE=6]Jej Pańcię w tłusty czwartek i życzymy:[/FONT] Quote
Gruba Berta Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 16 miesiecy bez Ciebie Maniusiu :( :( :( Quote
Sarunia-Niunia Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Bertuniu, pamiętam o Maniusi ................ Quote
Gruba Berta Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Wiem Bernardko Ty zawsze pamietasz - czasami nadal podczas spacerow pomyle sie i mowie na Masze Mania - kochana Masza pociesza jak moze - ma kilka malych pluszowych zabawek ktore przynosi zebym bawila sie z Nia - to jest jeszcze takie psie dziecko. Mania zabawkami nie bawila sie ale jak dostawala smakolyki to nikt nie uwierzylby ze to byl starszy piesek - wulkan energii do czasu jak zachorowala :( Quote
marta0731 Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Bercia wszyscy pamiętają, tylko się nie pisze........................ Quote
Gruba Berta Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Maszka jest u nas juz dokladnie 4 miesiace :) a nam wszystkim wydaje sie ze jest juz znacznie dluzej Quote
Sarunia-Niunia Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Maszeńka, moja "chrześnica";).... Wykochaj Ją Bertuniu ode mnie i wrzuć jakieś Jej foteczki, please.... Myślę, że nie tylko ja chętnie pooglądam Niuniusię:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Maniulko Kochana... pamiętamy o Tobie, będziemy pamiętać zawsze!!! Quote
Gruba Berta Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Kochana Masza jest juz u nas 5 miesiecy :) Quote
Sarunia-Niunia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Basiu:) całuski dla Ciebie i Maszeńki:loveu: I samych, tylko wspaniałych i szczęśliwych dni!!! [IMG]http://www.walentynki.gsm.pl/images/stories/serce/serce46.gif[/IMG] Quote
Gruba Berta Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Bernardko bardzo bardzo dziekujemy :lol: a u nas pada snieg i jest bialo :crazyeye: Quote
Recommended Posts