Gruba Berta Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 tak niewiele zabraklo zebysmy spedzily drugie swieta ... zeby bylo tak wspaniale jak rok temu Quote
Gruba Berta Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Maniusiu dwa lata temu to byla Twoja ostatnia noc w schronisku ... przez swieta nie mogla sie doczekac momentu jak trafisz do nas do domu ... moj duszku kochany Quote
Kasia77 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [SIZE="3"]Tobie przyjacielu Odszedł twój świat, ten co pielęgnowałeś jakiś ponad - a tylko nasz Pamiętam twoje oczy, które z blasku przeszły w zmętnienie Delikatne muśnięcie dłoni naszej miłości zastygło wraz z ciepłem umykającym jak dopalający się płomień Przeminąłeś złotą barwą i puszystością pozostał zimny wiatr, który snuje się w słońcu nad zmarzliną A tak chciałeś być, milcząc błagałeś i lękałeś się pozostawiwszy jedynie myśl odbijającą się we mnie Nie potrafię wyjść z kręgu poza twój aksamit gdy tęsknienie jak zaciskiem szczęk rozgniata wspólność, której już nie będzie Jeszcze chwytałem mgiełkę unosząca się w chwili konania przeniknęła i rozpłynęła się jak czas teraz i już nigdy Pochylam się w podzięce twojej wierności i nie wiem, nie potrafię - Wiesz - w przedpokoju na wieszaku pozostała twoja smycz czy musiałeś aż tak odejść bym powrócił. Andrzej Brzezina Winiarski Quote
Gruba Berta Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Kasiu bardzo dziekuje to sa zdjecia Maniusi z lipca tego roku - pakowalam prezenty dla ciotki i Maniusia jak zwykle byla przy mnie - zawsze przy mnie moja najwierniejsza istotka dokladnie dwa lata temu przyjechalam po Maniusie do schroniska w Walbrzychu i wlasnie o tej porze obie bardzo zmeczone ale tez i bardzo szczesliwe dojezdzalysmy do Poznania Quote
Kasia77 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Nie ma za co dziękować. Maniusia, kruszynka mała.... Myślami jestem zawsze blisko Basiu.... Quote
Gruba Berta Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Maniusiu ... zawsze bede o Tobie pamietac Quote
Gruba Berta Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Maniusiu moze moglybysmy sie cieszyc kolejnym Nowym Rokiem gdybysmy trafily chociaz na jedna osobe ktora chcialaby pomoc a nie tylko na obojetnosc ... Quote
magdola Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) Przepraszam....czytam i ryczę......:( [*] :( Edited February 25, 2012 by magdola Quote
Gruba Berta Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Maniusiu juz 3 miesiace ... :-( :-( :-( Moj najukochanszy duszku ... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 (edited) Manieczko - pamiętamy o Tobie Kochana!!! Edited January 17, 2012 by Sarunia-Niunia Quote
Sarunia-Niunia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Maniusiu! dziś mijają 4 miesiące od Twojego odejścia.... Pamiętam i Twoja Pani też pamięta!!! Quote
Gruba Berta Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Tydzien temu i wczoraj przejezdzalam niedaleko Walbrzycha - caly czas pamietam o Tobie Maniusiu We wtorek minely juz 4 miesiace :-( Quote
marta0731 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='Gruba Berta']Tydzien temu i wczoraj przejezdzalam niedaleko Walbrzycha - caly czas pamietam o Tobie Maniusiu We wtorek minely juz 4 miesiace :-([/QUOTE] Berta ty cholero... ;) A może pisz jak jedziesz, byśmy się spotkały!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Kava'] Ależ to piękne, Kava!!!! Quote
marta0731 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Piękne Mojego stanu teraz nie da się wyrazić literkami...................................................... Quote
magdola Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Kava'] Kava mogłabys mi to przesła w jakims formacie zeby to powielac.... Plakaty, ulotki itp...? Piekne... Quote
kora78 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='magdola']Kava mogłabys mi to przesła w jakims formacie zeby to powielac.... Plakaty, ulotki itp...? Piekne...[/QUOTE] to krazy na Fb Quote
Kava Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='magdola']Kava mogłabys mi to przesła w jakims formacie zeby to powielac.... Plakaty, ulotki itp...? Piekne...[/QUOTE] versja ktora mam jest chyba za mala na powiekszanie....jest w formacie jpg i ma tylko 19 kB.... myslalam juz nad tym aby zrobic na ten wzor podobny... jezeli chcesz to moge ci naturalnie przeslac... chyba najlepiej na maila? Quote
Gruba Berta Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 ... mysle ze na PW albo maila warto sobie poprzesylac ... ... moj stan od 5 miesiecy a w szczegolnosci od 4,5 tez jest mi trudno wyrazic ... ... to jest watek mojej sp Mani Quote
Kava Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 znamy wszystkie bol po stracie ukochanej istotki... i wierz mi Basiu, ze cierpimy razem z Toba... przykro mi , ze poznalam Manie dopiero teraz... tak cieplutko pisalas o niej, byla twoim sloneczkiem... dzis rano dostalam od toyoty wiadomosc o kolejnej sierotce, ktora pogryziona jest i sie poddala...biedne male serduszko... http://www.dogomania.pl/threads/223766-Ma%C5%82a-starsza-psinka-walczy-w-schronie-o-%C5%BCycie.-Jest-ci%C4%99%C5%BCko-pogryziona Quote
Gruba Berta Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Maniusiu to juz 5 miesiecy :-( ... wiecznosc :-( ... wiecznosc :-( Quote
Recommended Posts