Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MANIA CHCIALABY UROCZYSCIE POINFORMOWAC ZE ZNALAZLA DOZYWOTNI DOMEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I NIE ZAMIERZA ROZSTAWAC SIE ZE MNA.

CZUJE SIE BARDZO ZASZCZYCONA JEJ DECYZJA.

juz od pewnego czasu Mania prosila mnie zebym was o tym poinformowala !!!!!! przepraszam ze dopiero teraz.

zaraz przesylam dzisiejsze zdjecia Korze - tym razem sesja podlogowa - Mania jak zwykle w ruchu - niestety nie lubi pozowac

Posted

[FONT=Tahoma][FONT=Times New Roman][FONT=Times New Roman] [/FONT] [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]To jest sunia która nie daje mi spac, jest na tym watku http://www.dogomania.pl/threads/175754-KudA-acze-do-adopcji-PROSZAE-NIE-PISAAE-NA-TYM-WAE-TKU/page2[/FONT]
[FONT=Tahoma]czy ktos moglby zrobic założyć jej watek i zrobic banerek – ja niestety nie potrafie. Bardzo chciałabym znaleźć jej super domek!!!!!!![/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Mysle ze ta sunia – jeżeli jeszcze nie zamarzla w boksie??? – ma bardzo duze szanse na adopcje tylko potrzebuje swojego watku !!!!!! [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Myślałam ze będę mogla ja wziąć i będzie z Mania mieszkac, ale obawiam się ze Mania nie zaakceptuje drugiego czworonoga w domu!!!!! Będzie pieklo!!!!! A ja już nikogo nie znajde do pomocy w wyprowadzaniu 2 psow – które ze względu na Mani zachowanie by musiały wychodzic osobno!!!!!! [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]60. Joszi - Ostrów Wielkopolski[/FONT][FONT=Tahoma]

[/FONT]
[FONT=Tahoma]Mała 3-letnia sunia. Łagodna i bardzo przyjacielska. Gdy widzi człowieka, nie cieszy się. Wystarczy jednak wejść do jej kojca - od razu prosi o głaskanie. Jest też bardzo spokojna, nie szczeka dużo i nie wariuje. Ze wzglęu na swe usposobienie będzie dobrym psiakiem do mieszkania, domu z dzieckiem, i osoby starszej. Sterylizowana.

http://www.ostrowschronisko.pl/galeria-suki.html[/FONT]

Posted

[quote name='Gruba Berta']Mgie super ze Kurczak ma domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zalozenie watkow bardzo pomaga w znalezieniu domkow
podesle ci zdjecia Mani

Jak tylko je dostane to wstawię ;)

edit;już się ładują! ale Mania wypiękniała! szok :loveu:

Posted

Berto, jeszcze raz gratuluję decyzji ... Mania śliczna i pięknieje z dnia na dzień :)

Zaraz zerknę na wątek kudłaczy, wcześniej nie mogłam go namierzyć.

Posted

wlasnie wrocilysmy do domu.

Mania ma w poniedzialek o 10 rano operacje: przepukliny, czyszczenie zebow i pobranie probki na badania histopatologiczne. Wet nie widzi potrzeby aby teraz wycinac te guzki - i cale szczescie bo cale brzuszysko musialby pociac! moze nie bedzie trzeba ich wycinac? niestety przepuklina powinna byc usunieta! i zeby trzeba oczyscic z kamienia - Mania ma paradontoze i brakuje jej kilku zebow - kilku z przodu w gornej szczece i kiel ma zlamany - po prostu maly szczerbulec!

Pobrano Mani krew aby sprawdzic watrobe, nerki itp. Mania byla trzymana przez weta i biedaczysko caly czas byla wpatrzona we mnie! Jak ja bym mogla ja teraz oddac???? komus innemu do DS. Ona poza mna nie widzi nikogo! i bym zlamala jej serduszko!!!! Tak wiec obojetnie co sie bedzie dzialo Mani juz nie opuszcze !!!!!!!!

Zamowilysmy specjalna karme uspakajajaca aby Mania troche lepiej zachowywala sie wsrod ludzi i psow. dzisiaj zaopatrzylysmy sie w karme dbajaca o zeby i przewod pokarmowy malych doroslych pieskow i puszke dobra na trawienie ktora wlasnie Mania testuje.

Posted

dziekujemy za pelna relacje :)
dobrze,ze pobrali jej krew, dzieki temu badaniu dobiora odpowiednia narkoze i na pewno sie po operacji obudzi.
trzymamy kciuki do nastepnego poniedzialku!

Posted

[quote name='Gruba Berta']

Pobrano Mani krew aby sprawdzic watrobe, nerki itp. Mania byla trzymana przez weta i biedaczysko caly czas byla wpatrzona we mnie! Jak ja bym mogla ja teraz oddac???? komus innemu do DS. Ona poza mna nie widzi nikogo! i bym zlamala jej serduszko!!!! Tak wiec obojetnie co sie bedzie dzialo Mani juz nie opuszcze !!!!!!!!
[/QUOTE]

Mania nie myliła się ani trochę przy wyborze opiekuna.