Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

organizujemy wizytę przedadopcyjną, szukamy transportu wrocław-poznań, dziś dzwonię do schronu, jaka obróżke kupować, kiedy sunię wydadzą, jak te szwy sie goją.
organizacja :0

no i trzeba jej ogłoszeia porobic! ktoś pomoże? czy lepiej poczekac na info z dt jej charakteru i nawykach??

Posted

Chyba trzeba z ogłoszeniami chwilkę poczekać, bo oprócz fotki jej słodkiej mordki, wieku i poważnej choroby, niczego o niej nie wiemy.
Ciekawa jestem, co u niej słychać? Czy ten szew ktoś leczy?
Jak będziesz tam dzwonić, to może zapytaj.

Posted

dzwoniłam. ropki już nie ma. operacje miała koło 3 grudnia. czyli już 2 tyg stuknęły. wet dziś nie dojechał, ale w wekend sunia sama tam zostanie zawieziona z tymi szwami i oględzinami ogólnym. w pn rano mam dzwonic pytać, czy już jest do wydania. majki nam oddać bez kontroli weta nie mogą. inne psy dawali,a ta miała poważną operację. więc najwcześniej w pn zabieramy i wieziemy do poznania, jak wizytka przedad. pójdzie ok. wstępnie wizyta w niedz wieczorem załatwiona. więc by wszystko pasowało

Posted

Ogromnie się cieszę, że Majeczka w takiej dobrej formie :)

Czy transport już wstępnie umówiony (?) - bo to może być pewien problem, zwlaszcza przy obecnym ataku zimy.

Posted

my do wrocka jakos dowieziemy, to jest w trakcie organizowania. potem szukamy transportu z wrocławia do poznania. jeśli się nie znajdzie nic przy okazji, to Berta sama dojedzie pkp po Majkę.

Posted

Emdziolek prawdopodobie wpadnie do mnie jutro pod wieczor???? - sprawdzic czy bede super ciocia!!!!!!!!!!

i mam nadzieje ze najpozniej za 4 dni Maja bedzie juz ze mna w cieplym mieszkanku!!!!!!! moze nawet za 3 dni sie uda?

wlasnie zaczelam szyc palto dla malej, zeby nie gorszyla swoim golym pupskiem ludzi w pociagu, macie jakies sugestie co do kroju/stylu ???

Posted

bardzo sie ciesze i mysle ze rowniez Maja juz merda z radosci ogonkiem,

paszczyk bedzie taki - na ile mi moj talent???????? krawiecki pozwoli ???? - Maja jest moja pierwsza klientka !!!!! na razie tymczasowa!

Posted

Myślę, że dobrze się złożylo, że możesz sprawdzić, jak się będzie Wam razem żyło ... ja wierzę w optymistyczny finał!

Jak tam płaszczyk? elegancki? modny? :):):)

Posted

tak, oby już na zawsze w dt :)

pierwsza klientka hehe

raczej we wt ją biorę i sama wiozę pkp do wrocka. mam nadzieję, że przejazd kolejowy bedzie juz naprawiony! bo dzis od naszej strony nic ne jezdzilo. w pn nie dam rady, nie mam niańki. we wt już na luzie.

chciałam wziasc Maję na parę dni do domu,ale jak schron wyda dopiero w pn to szkoda jej na 1 dzeń wodę z mózgu robić nowym otoczeniem.

Posted

Kora, masz rację, Maja bedzie w stresie, podróż, obce osoby itp. ciekawe, jak zniesie podróż? Będzie jechała w jakiejś torbie transportówce, czy po prostu na rękach?

Posted

na smyczy :) to jest pies. ja nie wyróżniam, bo to mały pies. nie wiemy,czy da się w ogle na rękach trzymać.
do pkp mamy kawalątek, potem na dworcu tylko :)

Posted

Berto widzę, że masz już super wyposażenie :) - gratuluję :)

... myslę, czy zamiast obróżki nie byłyby lepsze szeleczki, mój pies z obroży potrafi wysunąć głowę, a to spory pies, mix collie i chodzi w szelkach ... tylko to dobrze jest kupować "na miarę", żeby nie były zbyt luźne.

Posted

Kora kocyk jakiś trzeba będzie zabrać w razie czego na pewno
Skoro mała siedzi tam w biurze, to nie wierzę że z niej jakaś dzikuska jest. Może da się nosić na rękach... Jak jej po tyłku zawieje to szybko będzie się do kocyka pchać;)

Posted

Kocyk, to dobry pomysł, nie wiem, jak u Was, na południu, ale na Mazowszu, mróz nie daje za wygraną.

Już nie mogę doczekać się wtorku i relacji ... róbcie dużo zdjęć - proszę :)