IraKa Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 Do niedawna byłam szczęśliwą posiadaczką uchwytu do suszarki. Niestety szczęście się skończyło bo uchwyt musiałam oddać. Moje szare komórki w obawie przed zbliżającym się szaleństem lub rozdwojeniem jaźni właściciela tychże na skutek jedoczesnego czesania, suszenia, trzymania :shake: itp,itd wpadły na poniższy pomysł:loveu: :multi: Poniżej wstawiam zdjęcia mojego przypływu natchnienia: Wszystko razem bardzo dobrze zdało egzamin - polecam:lol: Można ustawić pod dosyć dowolnym kątem i na dowolnej wysokości. I nie kosztuje 290,-:razz: Z tym że ja swoje psy suszę na leżąco, oczywiście leżą one;) Quote
Pearl Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :thumbs: :thumbs::thumbs:też pomyśle nad takim rozwiązaniem :) Quote
resuruss Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Wlasnie odkopalam ten temat...... Otoz mam namiary na uchwyty do suszarki ,ktore wygladaja tak oto: Quote
IraKa Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 To poproszę o namiary i koszt takiego uchwytu Quote
Santy Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Również poproszę o namiar i koszt takiego uchwytu .;) Quote
Santy Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Gośka napisał(a):Chyba tez widziałam takie cudo w karusku. Rzeczywiście w Karusku jest coś podobnego za jedyne 290 zł. :cool3: Quote
Gośka Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Powiem szczerze że nie patrzalam na cenę, jeśli tylko jest w lepiej wykonana niż szubienica to może i warta tych pieniędzy. Szubienica nadaje się tylko do powieszenia suszarki. Kiepski materiał i fatalne wykończenie. Quote
Recommended Posts