Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzę, że dobrze opiekują się ciotki wirtualne naszą Księżniczką, bo w realu wszystko w porządku...myślę o zaanektowaniu przez Rudzinkę należnej jej zresztą kanapy...powolutku, powolutku ograniczy uzytkowanie tego mebla dla dwunogów do minimum.:evil_lol: :evil_lol:
Bo móżdżek to ona ma -nasza tap madl !!! I ta aparycja- zwłaszcza sesje przed lustrem!! Prosimy o cd lustrzanej sesji.
Olu- :mad:nie czytać ciotki !!:mad:- zrób ten nalot poadopcyjny.:angryy:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny a co z kobieta Zofią? Dzis rano myslalam, ze mozna by bylo tam podjechac i poczekac az wyjdzie na spacer i zobaczyc czy wychodzi z jednym czy z dwoma psami, te papugi tez mnie mecza:(.

Posted

Olena84 napisał(a):
Dziewczyny a co z kobieta Zofią? Dzis rano myslalam, ze mozna by bylo tam podjechac i poczekac az wyjdzie na spacer i zobaczyc czy wychodzi z jednym czy z dwoma psami, te papugi tez mnie mecza:(.

Olena masz serce dziewczyno....dziś mam doła...ale po tym co napisałaś wiara w ludzi mi wraca.

Posted

to wykrakały Czarownice. wczoraj znalazłam na kanapie kostkę. nie przypominam sobie, żebym ją tam kładła...

postaram się w weekend zorganizować jakąś sesję plenerowo-lustrową (jak się uda - to komu wysyłać zdjęcia?).

Ola, jak mi będziesz przesyłać na fejsie takie miśki zabiedzone (kaukaz), to Ruda będzie jeść suchy chleb... Przelałam, co mogłam na bidaka:(.

Posted

Poproszę o zdjęcia Rudej, zwłaszcza prosimy o sesję lustrzaną.
Buziaki i niech ta biedna Ruda dostanie coś pożywnego do jedzenia:evil_lol::evil_lol:...a nie suchy chleb :evil_lol::evil_lol::mad::mad:Ola zapowiedziała wizytę poadopcyjną:mad:to bojowa dziewczyna, wzięłabym to pod uwagę:angryy:
Mój adres danka4u1@wp.pl

Posted

W kwestii pani Zofii, się wtrącę, nie wystarczy tam podjechać i zrobić wywiad wśród sąsiadów? albo zadzwonić do niej drzwi i ponagabywać o pierdoły (pies/psy powinny podejść do drzwi)? jak Was kojarzy, to ja mogę się podjąć takiego zadania aktorskiego...

nie myślałyście nad zmodyfikowaniem umowy adopcyjnej w ten sposób, żeby dodać tam zaporową kare umowną na wypadek oddania psa bez uprzedniego kontaktu z opiekunem? ludzi zdecydowanych na 100% i odpowiedzialnych taki zapis nie powinien zniechęcić.

Posted

Angel napisał(a):
Co słychać u naszej niezastąpionej Rudej ? :loveu:

kiedy beda zdjęcia z sesji: Tap madl w lustrze ? :p

Ja tez chcę zobaczyć sesję lustrzaną !!! Zasypało Was w tej Warszawie???

Posted

Ahoj.

Zasypało strasznie:/. Po parkach chodzą rude bałwanki.

Zaraz wyślę Dance kilka zdjęć - zabawy z kurczakiem, czesanie przez Pancia (to w klimacie tap madl) i in. Sesji lustrzanej nie udało się przeprowadzić. Ruda się krępowała.

Ogólnie Rudzina ma się świetnie, rozbestwia się coraz bardziej:).

Chociaż na początku mówiłam, że chciałabym by była czas jakiś rozpuszczaną jedynaczką, to coraz częściej myślę o przybranej siostrze. A to dlatego, że Ruda kocha małe pieski:) (ja swoją drogą też). Mało dupska nie gubi na widok kieszonkowców. Ale może żyję disneyowską wizją... Doradzicie coś w tym temacie?

Posted

Ja doradzam towarzyszke, u mnei taka opcja nie przejdzie, ale u Ciebie tak. SBD miała jakieś propozyjce co do suniek. Lepiej według mnie bys wziela psa z domu tymczasowego, ktory wiesz ze np dogaduje sie z sukami, i wtedy robi sie tam miejsce na kolejnego psa, ktory bedzie sprawdzony, ale Twoja decyzja.

Posted

Klops napisał(a):

Chociaż na początku mówiłam, że chciałabym by była czas jakiś rozpuszczaną jedynaczką, to coraz częściej myślę o przybranej siostrze. A to dlatego, że Ruda kocha małe pieski:) (ja swoją drogą też). Mało dupska nie gubi na widok kieszonkowców. Ale może żyję disneyowską wizją... Doradzicie coś w tym temacie?

Potwierdzam :D Uwielbiała turlać Guzika :)
Żarty żartami, ale ona rzeczywiście bardzo lubiła się z nim bawić. Co prawda jemu niekoniecznie się to zawsze podobało, ale jakby miała za towarzystwo młodszy i sprawniejszy egzemplarz, to pewnie obie strony byłyby szczęśliwe. Ona ma taką miłą cechę, że nie jest specjalnie zazdrosna (w przeciwieństwie do Guzika).

Posted

danka4u1 napisał(a):
Kobiety, jutro będziecie miały na dzień dobry sesję Rudej, bo dopiero teraz weszłam na dogo i zaczynam walczyć z ta cywilizacja techniczną.

:evil_lol:
to może na przyszłość poproszę o zdjęcia na mojego maila (selenga@egonet.pl)
dla mnie ta cywilizacja techniczna to pryszcz - taki zawód :)

Posted

piekna jest!!! ona mi tak przypomina moją pierwszą, śp. dinę (to przez rudość i strzałkę na nosie).

i gęba jej się śmieje wspaniale.

co do p. zofii. mam nadzieję, zę nie dostała suni z celestynowa. jeśli cos u niej zawita, to istnieje szansa, że się dowiemy (bo w końcu od początku tej historii to tez była agentura ;-)). ale idealnie byłoby, jakby nie wzięła zadnego psa. ja tam na odbiorze rudej robiłam za potwora powtarzając w kółko "proszę dokumenty psa, smycz psa i psa. i prosze nie brać wiecej psów, bo zabierzemy pani lolę". i tak w kółko. choć raczej sie nie przestarszyła, sądząc po tym, ze szukała kolejnej.

a lola nie wyszła do nas (stałyśmy w kortytarzu), nawet jej nie było słychać. było słychac komenty córki za to...

Klops, jesli uważasz, ze dobrze zrobi rudej towarzystwo, to się nie wahaj. zwłaszcza, ze i tak planowałaś. a jak ją rozpieścisz do imentu, to trudniej będzie jej zaakceptowac koleżankę. chociaż z drugiej strony ona jest tak słodkiego charakteru...

ale wiesz, zeby ci utrudnić decyzję, to pokażę ci na pierwszy ogień kandydatkę nr 1, hehe.

ciaputka, jak ją poznałam, dziczała w schronie w boguszycach, przed człowiekiem uciekała po scianach. wypchnęliśmy ją do hotelu, zaszła odmiana ogromna, ciaputka ( w hoteliku kropka) odzyła psychicznie. ale jest tam już od marca czy kwietnia, a mimo urody jakos nie ma zainteresowania.

dziewczyna bardzo lubi psy i zabawy z nimi. ma ok 2,5-3 lata. to taki szorściak z balejażem jak młodziutki warchlaczek :-)

Posted

SBD, nie widać psiny...
Selenga, prześlę Ci na pocztę jedno zdjęcie, które w żaden sposób nie chciało mi przejść. Jestem mało rozgarnięta...ale ambitna...napisz, co było z tym zdjęciem, jesli uda Ci się je zamieścić. Zżera mnie ciekawość, dla czego...

Posted

Boskie zdjecia. Klops, nie wiedzialam zes taka mloda i ladna. Niesamowicie pasujecie do siebie ( moze ten kolor wlosow ). Naprawde piekne z Was dziewczyny. Nawet charakter macie chyba taki sam ( szczery, dowcipny, ) po prostu mozna Was tylko lubic. Serdecznie pozdrawiam.
I prosba do Warszawianek, zajrzyjcie na watek suczki z mordowni w Dyminach
http://www.dogomania.pl/threads/197008-3-letnia-Misia-Kaja-z-kieleckiej-mordowni-Dyminy-szuka-domu!?p=15799893#post15799893 ,
ktora jest u mnie ( jak zwykle z sasiadem ). Sprawcie by dostala taki dom jak Ruda.

Posted

li1 napisał(a):
Boskie zdjecia. Klops, nie wiedzialam zes taka mloda i ladna. Niesamowicie pasujecie do siebie ( moze ten kolor wlosow ). Naprawde piekne z Was dziewczyny. Nawet charakter macie chyba taki sam ( szczery, dowcipny, ) po prostu mozna Was tylko lubic. Serdecznie pozdrawiam.

Zgadzam się całkowicie z li1:loveu: