danka4u1 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Widzę, że dobrze opiekują się ciotki wirtualne naszą Księżniczką, bo w realu wszystko w porządku...myślę o zaanektowaniu przez Rudzinkę należnej jej zresztą kanapy...powolutku, powolutku ograniczy uzytkowanie tego mebla dla dwunogów do minimum.:evil_lol: :evil_lol: Bo móżdżek to ona ma -nasza tap madl !!! I ta aparycja- zwłaszcza sesje przed lustrem!! Prosimy o cd lustrzanej sesji. Olu- :mad:nie czytać ciotki !!:mad:- zrób ten nalot poadopcyjny.:angryy: Quote
Olena84 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Dziewczyny a co z kobieta Zofią? Dzis rano myslalam, ze mozna by bylo tam podjechac i poczekac az wyjdzie na spacer i zobaczyc czy wychodzi z jednym czy z dwoma psami, te papugi tez mnie mecza:(. Quote
danka4u1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Jesli czas Ci Olu pozwoki, to byłby dobry pomysł, podjechać tam i zobaczyć, ile aktualnie ma psów... Quote
ogonek2 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Olena84 napisał(a):Dziewczyny a co z kobieta Zofią? Dzis rano myslalam, ze mozna by bylo tam podjechac i poczekac az wyjdzie na spacer i zobaczyc czy wychodzi z jednym czy z dwoma psami, te papugi tez mnie mecza:(. Olena masz serce dziewczyno....dziś mam doła...ale po tym co napisałaś wiara w ludzi mi wraca. Quote
Klops Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 to wykrakały Czarownice. wczoraj znalazłam na kanapie kostkę. nie przypominam sobie, żebym ją tam kładła... postaram się w weekend zorganizować jakąś sesję plenerowo-lustrową (jak się uda - to komu wysyłać zdjęcia?). Ola, jak mi będziesz przesyłać na fejsie takie miśki zabiedzone (kaukaz), to Ruda będzie jeść suchy chleb... Przelałam, co mogłam na bidaka:(. Quote
danka4u1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Poproszę o zdjęcia Rudej, zwłaszcza prosimy o sesję lustrzaną. Buziaki i niech ta biedna Ruda dostanie coś pożywnego do jedzenia:evil_lol::evil_lol:...a nie suchy chleb :evil_lol::evil_lol::mad::mad:Ola zapowiedziała wizytę poadopcyjną:mad:to bojowa dziewczyna, wzięłabym to pod uwagę:angryy: Mój adres danka4u1@wp.pl Quote
Klops Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 W kwestii pani Zofii, się wtrącę, nie wystarczy tam podjechać i zrobić wywiad wśród sąsiadów? albo zadzwonić do niej drzwi i ponagabywać o pierdoły (pies/psy powinny podejść do drzwi)? jak Was kojarzy, to ja mogę się podjąć takiego zadania aktorskiego... nie myślałyście nad zmodyfikowaniem umowy adopcyjnej w ten sposób, żeby dodać tam zaporową kare umowną na wypadek oddania psa bez uprzedniego kontaktu z opiekunem? ludzi zdecydowanych na 100% i odpowiedzialnych taki zapis nie powinien zniechęcić. Quote
Angel Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 świetny pomysł :) to jak bedzie jakis konkretny plan co do p.Zofii to piszcie... dobrze gdyby odebrano jej te biedne papugi .. Quote
Angel Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Co słychać u naszej niezastąpionej Rudej ? :loveu: kiedy beda zdjęcia z sesji: Tap madl w lustrze ? :p Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Angel napisał(a):Co słychać u naszej niezastąpionej Rudej ? :loveu: kiedy beda zdjęcia z sesji: Tap madl w lustrze ? :p Ja tez chcę zobaczyć sesję lustrzaną !!! Zasypało Was w tej Warszawie??? Quote
Klops Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ahoj. Zasypało strasznie:/. Po parkach chodzą rude bałwanki. Zaraz wyślę Dance kilka zdjęć - zabawy z kurczakiem, czesanie przez Pancia (to w klimacie tap madl) i in. Sesji lustrzanej nie udało się przeprowadzić. Ruda się krępowała. Ogólnie Rudzina ma się świetnie, rozbestwia się coraz bardziej:). Chociaż na początku mówiłam, że chciałabym by była czas jakiś rozpuszczaną jedynaczką, to coraz częściej myślę o przybranej siostrze. A to dlatego, że Ruda kocha małe pieski:) (ja swoją drogą też). Mało dupska nie gubi na widok kieszonkowców. Ale może żyję disneyowską wizją... Doradzicie coś w tym temacie? Quote
Olena84 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Ja doradzam towarzyszke, u mnei taka opcja nie przejdzie, ale u Ciebie tak. SBD miała jakieś propozyjce co do suniek. Lepiej według mnie bys wziela psa z domu tymczasowego, ktory wiesz ze np dogaduje sie z sukami, i wtedy robi sie tam miejsce na kolejnego psa, ktory bedzie sprawdzony, ale Twoja decyzja. Quote
Selenga Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Klops napisał(a): Chociaż na początku mówiłam, że chciałabym by była czas jakiś rozpuszczaną jedynaczką, to coraz częściej myślę o przybranej siostrze. A to dlatego, że Ruda kocha małe pieski:) (ja swoją drogą też). Mało dupska nie gubi na widok kieszonkowców. Ale może żyję disneyowską wizją... Doradzicie coś w tym temacie? Potwierdzam :D Uwielbiała turlać Guzika :) Żarty żartami, ale ona rzeczywiście bardzo lubiła się z nim bawić. Co prawda jemu niekoniecznie się to zawsze podobało, ale jakby miała za towarzystwo młodszy i sprawniejszy egzemplarz, to pewnie obie strony byłyby szczęśliwe. Ona ma taką miłą cechę, że nie jest specjalnie zazdrosna (w przeciwieństwie do Guzika). Quote
Angel Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 to czekamy na danusie która ucieszy nasze oczy zdjęciami Rudej :) Quote
danka4u1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Kobiety, jutro będziecie miały na dzień dobry sesję Rudej, bo dopiero teraz weszłam na dogo i zaczynam walczyć z ta cywilizacja techniczną. Quote
Selenga Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 danka4u1 napisał(a):Kobiety, jutro będziecie miały na dzień dobry sesję Rudej, bo dopiero teraz weszłam na dogo i zaczynam walczyć z ta cywilizacja techniczną. :evil_lol: to może na przyszłość poproszę o zdjęcia na mojego maila (selenga@egonet.pl) dla mnie ta cywilizacja techniczna to pryszcz - taki zawód :) Quote
sleepingbyday Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 piekna jest!!! ona mi tak przypomina moją pierwszą, śp. dinę (to przez rudość i strzałkę na nosie). i gęba jej się śmieje wspaniale. co do p. zofii. mam nadzieję, zę nie dostała suni z celestynowa. jeśli cos u niej zawita, to istnieje szansa, że się dowiemy (bo w końcu od początku tej historii to tez była agentura ;-)). ale idealnie byłoby, jakby nie wzięła zadnego psa. ja tam na odbiorze rudej robiłam za potwora powtarzając w kółko "proszę dokumenty psa, smycz psa i psa. i prosze nie brać wiecej psów, bo zabierzemy pani lolę". i tak w kółko. choć raczej sie nie przestarszyła, sądząc po tym, ze szukała kolejnej. a lola nie wyszła do nas (stałyśmy w kortytarzu), nawet jej nie było słychać. było słychac komenty córki za to... Klops, jesli uważasz, ze dobrze zrobi rudej towarzystwo, to się nie wahaj. zwłaszcza, ze i tak planowałaś. a jak ją rozpieścisz do imentu, to trudniej będzie jej zaakceptowac koleżankę. chociaż z drugiej strony ona jest tak słodkiego charakteru... ale wiesz, zeby ci utrudnić decyzję, to pokażę ci na pierwszy ogień kandydatkę nr 1, hehe. ciaputka, jak ją poznałam, dziczała w schronie w boguszycach, przed człowiekiem uciekała po scianach. wypchnęliśmy ją do hotelu, zaszła odmiana ogromna, ciaputka ( w hoteliku kropka) odzyła psychicznie. ale jest tam już od marca czy kwietnia, a mimo urody jakos nie ma zainteresowania. dziewczyna bardzo lubi psy i zabawy z nimi. ma ok 2,5-3 lata. to taki szorściak z balejażem jak młodziutki warchlaczek :-) Quote
danka4u1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 SBD, nie widać psiny... Selenga, prześlę Ci na pocztę jedno zdjęcie, które w żaden sposób nie chciało mi przejść. Jestem mało rozgarnięta...ale ambitna...napisz, co było z tym zdjęciem, jesli uda Ci się je zamieścić. Zżera mnie ciekawość, dla czego... Quote
li1 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Boskie zdjecia. Klops, nie wiedzialam zes taka mloda i ladna. Niesamowicie pasujecie do siebie ( moze ten kolor wlosow ). Naprawde piekne z Was dziewczyny. Nawet charakter macie chyba taki sam ( szczery, dowcipny, ) po prostu mozna Was tylko lubic. Serdecznie pozdrawiam. I prosba do Warszawianek, zajrzyjcie na watek suczki z mordowni w Dyminach http://www.dogomania.pl/threads/197008-3-letnia-Misia-Kaja-z-kieleckiej-mordowni-Dyminy-szuka-domu!?p=15799893#post15799893 , ktora jest u mnie ( jak zwykle z sasiadem ). Sprawcie by dostala taki dom jak Ruda. Quote
dara9 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 li1 napisał(a):Boskie zdjecia. Klops, nie wiedzialam zes taka mloda i ladna. Niesamowicie pasujecie do siebie ( moze ten kolor wlosow ). Naprawde piekne z Was dziewczyny. Nawet charakter macie chyba taki sam ( szczery, dowcipny, ) po prostu mozna Was tylko lubic. Serdecznie pozdrawiam. Zgadzam się całkowicie z li1:loveu: Quote
Recommended Posts