Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Klops napisał(a):
Każdy by chciał, ale mam ja i nie oddam!:) W kwestii kanapy nie zmieniłam zdania. Ruda znalazła jednak jej alternatywne zastosowanie - opiera się o nią tyłkiem, kiedy chce się podrapać (bez podparcia się rozjeżdza). Ponadto, co rano na kanapie kładzie się rudy ryjek i sprawdza, czy śpię czy udaję. Jak udaję, to dodatkowo na kanapę wjeżdza zaczepna ruda łapa.

Mądre psisko :-)
Piesio, myślę, poczuł się już całkowicie jak u siebie - jest bekane, ziewane głośno, a do tego pogłębia się terytorializm - Ruda szczeka już nie tylko na dzwonek do drzwi, ale też wścieka się głośno na wieczorne głośne rozmowy na klatce schodowej.

A bo te ludziska takie mało kulturalne som i przeszkadzają w spaniu psom.

KUP KONICZYNKĘ za 5 zł NA POMOC KAJTUNOWI

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak czytam wspaniałości o Rudej, odczuwam zazdrość - mam nadzieję, ze to nie złe uczucie w tym przypadku- że nie poznałam jej na żywo i nie mogę widzieć tego, o czym piszecie.
Cieszę się, że tak dobrze trafiła nasza faworytka. Pozdrawiam Cie kasiu, a dla Rudzinki miliony buziaków.

Posted

nie moge sie przestać uśmiechać do tego komputer na tym wątku- kiedys mojej schroniskowej przylepy :loveu::loveu::loveu:

chciałam was cioteczki zaprosić na bazarki piesków z tego samego schronu co Ruda:

1. http://www.dogomania.pl/threads/196544-KSIĄŻKI-dla-każdego-i-śliczne-szelki-dla-zwierzaka-!-Dla-Frania-do-30.11-)

2. http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-!

3 http://www.dogomania.pl/threads/196003-piękna-firanka-ecri-!-LICYTACJA-DLA-P-amp-M-!-)-do-20.11

Posted

Angel= tytan pracy:multi:, pięknie zaprasza cioteczki po prezenty Mikołajowe dla kolejnych biedactw z Obornik. Wpadnijcie na zakupy.:loveu: Nie wszystkie psiaki maja tak dobrze jak Ruda..:shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak zaadoptowałam zośke, to nie wskakiwała na łóżko w mojej przytomności. jak wracałam z pracy, też nie. ale na kapie było takie wygniecione kółko z jasną sierścią ;-)

Gdy kota nie ma myszy harcują:evil_lol:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
jak zaadoptowałam zośke, to nie wskakiwała na łóżko w mojej przytomności. jak wracałam z pracy, też nie. ale na kapie było takie wygniecione kółko z jasną sierścią ;-)

Nie wiem jak poznałąś, że to ona;).

Posted

Olena84 napisał(a):
Nie wiem jak poznałąś, że to ona;).

Prosto,:evil_lol: SBD nie ma w domu innego" blondyna z jasną sierścią" oprócz Zośki..:evil_lol::evil_lol:
A teraz Ruda wyleguje się na kanapie:shake: :evil_lol: :shake: ...pani w pracy, myszy harcują..:evil_lol: :multi:

Posted

Hej Dziewczyny,
długonoga Gwiazda sprawowała się prawie nienagannie. Prawie, bo dwukrotnie prałam w ten weekend rękawiczki po tym jak wyciągałam z jej mocno zaciśniętych szczęk (zawzięta Śmieciarka) zielony chleb i ości ryby... Ruda zwiedzała Pola Mokotowskie w szerz i w zdłuż (narażając mnie na miłe dialogi "suka z cieczką powinna siedzieć w domu!" vs. "pies, który nie reaguje na wołanie, powinien chodzić na smyczy!"). Została też po raz pierwszy z a p r o s z o n a na KANAPĘ. Na kanapę położyłam jej śpiworek i grzecznie pilnowała się wyznaczonego rewiru. Potem wymownie mnie do niego prowadziła... Nie tylko ludzie szybko przyzwyczajają się do luksusu:). Szkoda, że tak prędko nie chwyta o co chodzi z dawaniem łapki. Od tygodnia się uczymy i w tym zakresie Rudzia ujawnia móżdżek iście tap madl ;].
Pozdrawiamy!

Posted

Mam wrażenie że ten pies jest wiecznie obrażany, ja widze, ze konieczne sa wizyty poadopcyjne w odspetach paro godzinnych:(.
Jakto spuszczana? No, żeby nie uciekla, ona sie w ogole nie slucha niestety:(.

Posted

Proszę Cię, Oleńko, na przyszłość czytaj powolutku i dwa razy zanim będziesz zaczniesz mnie tu pomawiać, naruszać moje i Rudej dobra osobiste i zastraszać nas naruszaniem miru domowego w odstępach paro godzinnych:).