_Goldenek2 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 :laola::thumbs::thumbs::thumbs::bigcool::bigcool:No pięknie:multi::multi::multi: Quote
dara9 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Super!!! Ale się ciesze! Ruda wreszcie w swoim domu:multi::bigcool::Cool!: Quote
Lidan Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 No wreszcie doczekałam się zmiany tytułu :loveu: Jeszcze w pracy zaglądałam na wątek przed wizytą przed adopcyjną. Znaczy się Ruda poszła z wizytą i została na zawsze? I kanapę zarekwirowała od razu? Tupeciara :p Tym razem musi być już dobrze :kciuki: Quote
caromina Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 RUDA w domu!!!!!!!!!!! wspaniała wiadomość!! LIDAN dziękujemy za ogłoszenia! Telefonów mamy kilka dziennie, najbardziej "chciany " pies to Biały Kieł:))) Quote
ogonek2 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Cudny tytuł ! Szczęścia Ruda! :multi::loveu: p.s. dziewczyny oświećcie mnie który to z domków okazał się tym szczęśliwym, bo zgubiłam się " w domkach". Quote
Olena84 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ten z allegro - pani napisala jak zapytałam, czy wszystko w porządku "W jak najlepszym. Ruda nie spuszcza mnie z oczu, apetyt jej dopisuje, zaprzyjaźniła sie z moim chłopakiem. Jest super!" Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ruda w swojej ulubionej pozycji: Głaskanki, mizianki- jestem tego warta. Quote
Lidan Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 caromina napisał(a):RUDA w domu!!!!!!!!!!! wspaniała wiadomość!! LIDAN dziękujemy za ogłoszenia! Telefonów mamy kilka dziennie, najbardziej "chciany " pies to Biały Kieł:))) Miło mi o tym czytać :-) Staram się codziennie wstawić chociać na 2-3 stronach.Cieszę się, że jest jakieś zainteresowanie. Husky są śliczne, trudno się w nich nie zakochać :iloveyou: Gorzej sprostać ich wymaganiom. Przy okazji natykam się na stare nieaktualne ogłoszenia innych psów więc robię sobie porządki na portalach. Rudą też kasuję...Więc niech zostaje tam gdzie jest bo nie mam czasu na nowe ogłoszenia :p Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 My tez mamy nadzieję, że Ruda zachowa się przyzwoicie w swoim domku. Dziękujemy Ci Lidziu, ze bywałaś z nami na wątku, pomagałaś nam w tych " ciężkich chwilach":loveu:, a teraz gnaj na wątek Pelasi, bo sypią się bany:mad: i " dobrowolne" opłaty :evil_lol:na rzecz bezdomnych futrzków za..nieusprawiedliwione nieobecności.:mad::mad: Quote
moni12 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 nie było mnie tu troche i widze, ze wreszcie Rudzinka w domku swoim . I niech tak juz zostanie, swoje przeszła. Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 :multi::multi: Tak się cieszę ,bo jestem w objęciach mojej pani.:multi::multi: Nie mogłam się opanować, by nie pokazać Wam jeszcze jednej Rudej z dzisiejszego dnia. Psisko tłuściutkie- trzeba przyznać, że dobrze mu zrobiły warszawskie wczasy. :loveu: Dziękujemu Selendze, Li1, nieocenionemu panu Andrzejowi, Olenie, 1qaz, carominie, Sleepingbyday, Beabono, Katebono.:loveu:..chyba nikogo nie pominęłam w tym łańcuchu ludzi dobrej woli podczas wędrówki Rudej ze schroniska do własnego domu, a jesli tak, to wynika to nadmiaru emocji i radości, że psina ma swój dom po tych wszystkich perypetiach.:loveu: Dziękujemy wszystkim, którzy bywali na wątku, pomagali nam, wspierali obecnością i radą, nie szczędzili czasu i sił.:loveu: Quote
Kalva Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cudownie Rudziu, tak się cieszę:))) bądź szczęśliwa już zawsze:) Quote
dorota k. Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Szczęścia Rudziaczku:) A będą czasami wieści z domku o Dziewczynie? Quote
dara9 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ja mam nadzieje, że będą wieści o Rudzince od czasu do czasu...ale co to będą za wieści: Ruda wylegująca się na kanapie, zajadająca przysmaki, spacerująca, miziana i przytulana:loveu: i oby takie wieści czytać na większej ilości wątków :) Quote
Ulka18 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Wspaniale, ze Ruda jest juz w domu :D Biedna sunia tyle przeszla. Quote
Angel Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 te szczęśliwe oczy wkońcu będą szczęśliwe na stałe! :) ten Rudzielec nigdy nie zniknie z mojego serducha. Quote
Olena84 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dziekujemy przede wszystkim Angel, ktora ten watek założyla i dała Rudej szanse na dom! Danka4u1 tez nie bądź taka skromna;ppp, Tobie tez, bo podrzucalas Ruda tak czesto, ze az tu sama weszlam;) i zostałam w koncu;). Quote
Olena84 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nowa pani Rudej napisała: "Rudzielec ma za sobą pierwszą noc. Dostała mięciutkie posłanko, które bardzo przypadło jej do gustu - przespała całą noc snem twardym i kolorowym (szczekała przez sen;)). Zrobiła siku w domu, ale była po kąpieli i dużo wypiła, więc jest rozgrzeszona. Martwię się, jak sie teraz czuje sama, ale rano ją wybiegałam, wiec mam nadzieje, że śpi. Będę raportować. Pozdrawiam!" Spytałam o drapanie: "Niestety drapie się. Może to nerwowe? Zapytam weterynarza na pewno. Póki co ją upominamy, może sie oduczy." Spytałam, czy spała na łóżku: "Nie. I nie pchała sie nawet;). Kojcyk ma królewski i wzgardziła sofą z Ikei". Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 dziewczyny, was same zostawic na weekend, to narozrabiacie. wchodze osbie na liste subskrybcji, atam stoi jak byk, ze ruda ma dom!!!!! no, takie rozrabianie to ja lubię :-). a jak pani na temat drugiegfo psa? czy dobrze wyczytałam,z e to nie moze być samiec? szkoda - mam tymczasa bezjajecznego, nadawałby się, moja zosie podrywa, skubaniec. a ja bym mogła kolejnego wziąć. ale jak sunia, to też mam typy. dziewczyny, wy pewnie też :-). napiszcie za jakis czas do szczęściary, kóra została człowiekiem rudki z pytaniem o to. pokazalibyśmy jej kilka kandydatek, nie? Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='dara9']ale co to będą za wieści: Ruda wylegująca się na kanapie, zajadająca przysmaki, spacerująca, miziana i przytulana:loveu: i oby takie wieści czytać na większej ilości wątków :) Miejmy nadzieję, że Ruda dostarczac nam będzie tylko takich wieści- łobuzica:evil_lol: :evil_lol: [quote name='Angel']te szczęśliwe oczy wkońcu będą szczęśliwe na stałe! :) ten Rudzielec nigdy nie zniknie z mojego serducha. Z mojego też nie i tylko żałuję, że Warszawa to nie Rybnik...:shake: a taka miałam nadzieję:shake: [quote name='Olena84']Dziekujemy przede wszystkim Angel, ktora ten watek założyla i dała Rudej szanse na dom! . :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Olena84']Nowa pani Rudej napisała: Spytałam o drapanie: "Niestety drapie się. Może to nerwowe? Zapytam weterynarza na pewno. Póki co ją upominamy, może sie oduczy." Radziłabym nie zwracać uwagi na to drapanie i nie monitowac Rudej. To tak jak u dzieci...ignorować takie zachowanie, bo utwali się i pójść do weta. Albo jakaś choroba skóry, albo nerwicowe " cofki" po "nieodżałowanej" p. Zosieńce:angryy::angryy: [quote name='sleepingbyday']napiszcie za jakis czas do szczęściary, kóra została człowiekiem rudki z pytaniem o to. pokazalibyśmy jej kilka kandydatek, nie? :loveu:My mamy już dwie w jednym Meggi i Peggi :loveu:Zapraszam szanowne towarzystwo, z którym tak dobrze i miło:loveu: pracowało się tutaj na wątek kolejnych psiaków, którymi opiekuje się Angel. " W kupie" i to sprawdzonej i miłej -siła:multi::multi: Quote
Olena84 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Tak sobie mysle, ze Ruda moze nie spi juz na kanapie, bo wie, ze nie musi juz pilnowac właścicielki;p. SBD, bede o Tobie pamietac. Samca ma chlopak pani, 8-letniego, wiec nie wiem. Nie poruszalam tematu, zeby dziewczyny nie wystraszyc, ze jej chcemy gratisa jeszcze da;). Quote
Angel Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dziękuje wszystkim za pomoc przy wszystkim !!! :iloveyou: zapraszam wszystkie wierne cioteczki Rudej na wątek dwupaku o którym wspominała już danka :): http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-Peggi-Meggi-czekają-już-6-lat-w-azylu tez należy im się dom.. a czekają już z 6 lat. Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Zapraszamy na ciąg dalszy bojów o dom dla przyjaciółek nierozłącznych. W takim doborowym towarzystwie niestraszne są zmagania nawet dla :evil_lol:TERCETÓW:evil_lol:- na szczęście takich nie mamy,:evil_lol: ale Angel pewnie coś wypatrzy w schronie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:- tylko litości, za chwilę:evil_lol:...musimy złapać oddech.. Quote
Recommended Posts