danka4u1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Widzę, ze dopuściłaś do siebie głos ......rozsądku:evil_lol::evil_lol: chciałoby się zbawić ten cały psi świat...:shake: Quote
Angel Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 no to trzymam kciuki... a jeśli nie Rudej to zaproponujcie P&M. Ruda widać miała kilka domków chętnych.. oby tylko któryś wypalił. Quote
li1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Dzisiaj sasiad od rana jezdzil z Ruda do roznych znajomych i przedstawial ja do adopcji. Okolo 16 rozmawialam z nim i na razie nie bylo rezultatu. Durne ludziska. Quote
danka4u1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 1qaz napisał(a):Że ja ? :) Olena84 napisał(a):Chyba ja?.... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak mi się wcięło z tym postem..:evil_lol: ale jak tu mówic o Królewnie Rudzince rozsądnie:evil_lol: tylko z uczuciem... li1 napisał(a):Dzisiaj sasiad od rana jezdzil z Ruda do roznych znajomych i przedstawial ja do adopcji. Okolo 16 rozmawialam z nim i na razie nie bylo rezultatu. Durne ludziska. Ludziska rzeczywiście durne---bez rozumu i bez serca, a dla sąsiada duże buziaki za zmagania się z psiakiem. Myślę, że nic nie bedzie miał przeciwko takim wirtualnym pieszczotom..:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Angel Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 hmmm to jutro jest ta wizyta (przeprowadzana przez Olene) w chętnym domku, tak ? Quote
danka4u1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Tak, Ola juz niedługo bedzie nam przeprowadzała wizyty hurtowo i profesjonalnie i ...z rozpędu, taka jest zaprawiona w bojach o domek dla Rudej. Przeżyłaś Angel dzisiejszy dzień pełen wrażeń? Jutro wypoczywaj, bo nam długo nie pociągniesz, żyjąc tak intensywnie i kto zadba w realu o dwupak?? Quote
Angel Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 danka4u1 napisał(a):Tak, Ola juz niedługo bedzie nam przeprowadzała wizyty hurtowo i profesjonalnie i ...z rozpędu, taka jest zaprawiona w bojach o domek dla Rudej. Przeżyłaś Angel dzisiejszy dzień pełen wrażeń? Jutro wypoczywaj, bo nam długo nie pociągniesz, żyjąc tak intensywnie i kto zadba w realu o dwupak?? no to super :) spokojnie danusiu :loveu: żyje, żyje po dniu wrażeń.. goście przed chwilą się zmyli a ja szybko na dogo. Dam rade, zadbam o dwupak jak tylko sie da najlepiej :loveu: Quote
danka4u1 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Wiem, jaka to ulga, gdy goście się zmyją....a my szybciutko na dogo. Uzaleznienie od dogo jest porażające, ale cel chyba szczytny. Quote
dara9 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Oj tak o uzależnieniu codziennie od TŻ słyszę:roll: Trzymam dzisiaj kciuczki za wizytę! Oby ten domek okazał się tym jedynym! Quote
Olena84 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Danusiu masz racje z tym zeby nic na sile, po prostu domkow jak na lekarstwo i jak sie slyszy ze ktos by byl chetny to wale drzwiami i oknami;). Tak robie dzis z panem Andrzejem wizyte, we dwoje to inaczej jakos. Pan mi mowil, ze byl od 7 rano wczoraj u 25 osob i sam powiedzial ze jacys nienormalni ludzie, ze chyba za szybko sie starzeja (sam powiedzial ze on mlodnieje;p). Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 :multi:Witajcie wszyscy uzależnieni od dobrej sprawy.:multi: [quote name='dara9']Oj tak o uzależnieniu codziennie od TŻ słyszę:roll: Trzymam dzisiaj kciuczki za wizytę! Oby ten domek okazał się tym jedynym! Te TZ-y pewnie są od nas uzaleznione- i tak trzymać!- i dlatego chcieliby miec nas na wyłączność...:evil_lol::evil_lol: [quote name='Olena84']Tak robie dzis z panem Andrzejem wizyte, we dwoje to inaczej jakos. Pan mi mowil, ze byl od 7 rano wczoraj u 25 osob i sam powiedzial ze jacys nienormalni ludzie, ze chyba za szybko sie starzeja (sam powiedzial ze on mlodnieje;p). Z panem Andrzejem..mówisz;) :evil_lol: :multi:żebyś tylko nie znalazła sobie przy okazji domku, Olu:evil_lol: no to miłego towarzystwa i owocnej wizyty we dwoje:evil_lol: :evil_lol: ;) ;) Skąd ten pan Andrzej wziął 25 osób, jestem pełna podziwu :multi: Trzymam za kolejną wizytę dla Rudzinki. I za Was tzn za Ciebie i pana zwanego Andrzejem:multi: :loveu: :multi: Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 1qaz napisał(a):Wszędzie węszysz podstęp :P Hehehe:evil_lol: :evil_lol:czyżbyś nie została zaproszona do wyprawy we dwoje ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to bądź ze mną i trzymaj kciuki Quote
Olena84 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 RUDKA W NOWYM DOMU!!! Pani młoda, miła, grzeczna, ugościała nas, ma ładne zadbane mieszkanie (Ruda zachowuj się), Ruda od razu na kanapie;p, takze na razie jestem zadowolona, mysle ze będzie dobrze. Quote
mestudio Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Ależ się zadziało, Rudzinka już u siebie? Tak naprawdę? Quote
Olena84 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Tak, pani mnie zapraszała w odwiedziny, wiec niech uważa;p. Rudzinka mnie poznała, ona cieszy sie z kazdego, ale widac bylo ze my juz sie znamy. Rodzina pani uprzedzona, ewentualnie opieka w czasie wyjazdow jest, zdjecie jamnika na scianie w kubraczku, ktory babcia zrobila, takze widac, ze chyba jest niezle. Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 :multi::multi:Ruda w swoim domku!!!:multi::multi: [SIZE=2]Dziewczyny, jesteście wielkie, a Ty Rudzielcu- łobuzie zachowuj się i nie przynieś wstydu nam nam- Twoim fankom- i całemu dogo. Quote
Angel Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 niezmiernie sie ciesze !!! :D:D:D wkońcuuuuuuuuuu ! to pieniążki moge oddać P&M ? Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Myślę, że tak jesteśmy wszyscy tutaj związani emocjonalnie Ruda i dwupak, że wszytko jedno, gdzie są pieniążki Quote
danka4u1 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Trzymajmy teraz kciuki za zachowanie Rudej...ale ta psina -łobuzina dostarcza nam adrenaliny Quote
Recommended Posts