Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj sasiad od rana jezdzil z Ruda do roznych znajomych i przedstawial ja do adopcji. Okolo 16 rozmawialam z nim i na razie nie bylo rezultatu. Durne ludziska.

Posted

1qaz napisał(a):
Że ja ? :)

Olena84 napisał(a):
Chyba ja?....

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak mi się wcięło z tym postem..:evil_lol: ale jak tu mówic o Królewnie Rudzince rozsądnie:evil_lol: tylko z uczuciem...
li1 napisał(a):
Dzisiaj sasiad od rana jezdzil z Ruda do roznych znajomych i przedstawial ja do adopcji. Okolo 16 rozmawialam z nim i na razie nie bylo rezultatu. Durne ludziska.

Ludziska rzeczywiście durne---bez rozumu i bez serca, a dla sąsiada duże buziaki za zmagania się z psiakiem. Myślę, że nic nie bedzie miał przeciwko takim wirtualnym pieszczotom..:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tak, Ola juz niedługo bedzie nam przeprowadzała wizyty hurtowo i profesjonalnie i ...z rozpędu, taka jest zaprawiona w bojach o domek dla Rudej.
Przeżyłaś Angel dzisiejszy dzień pełen wrażeń? Jutro wypoczywaj, bo nam długo nie pociągniesz, żyjąc tak intensywnie i kto zadba w realu o dwupak??

Posted

danka4u1 napisał(a):
Tak, Ola juz niedługo bedzie nam przeprowadzała wizyty hurtowo i profesjonalnie i ...z rozpędu, taka jest zaprawiona w bojach o domek dla Rudej.
Przeżyłaś Angel dzisiejszy dzień pełen wrażeń? Jutro wypoczywaj, bo nam długo nie pociągniesz, żyjąc tak intensywnie i kto zadba w realu o dwupak??

no to super :)
spokojnie danusiu :loveu: żyje, żyje po dniu wrażeń.. goście przed chwilą się zmyli a ja szybko na dogo. Dam rade, zadbam o dwupak jak tylko sie da najlepiej :loveu:

Posted

Danusiu masz racje z tym zeby nic na sile, po prostu domkow jak na lekarstwo i jak sie slyszy ze ktos by byl chetny to wale drzwiami i oknami;).
Tak robie dzis z panem Andrzejem wizyte, we dwoje to inaczej jakos. Pan mi mowil, ze byl od 7 rano wczoraj u 25 osob i sam powiedzial ze jacys nienormalni ludzie, ze chyba za szybko sie starzeja (sam powiedzial ze on mlodnieje;p).

Posted

:multi:Witajcie wszyscy uzależnieni od dobrej sprawy.:multi:
[quote name='dara9']Oj tak o uzależnieniu codziennie od TŻ słyszę:roll:

Trzymam dzisiaj kciuczki za wizytę! Oby ten domek okazał się tym jedynym!

Te TZ-y pewnie są od nas uzaleznione- i tak trzymać!- i dlatego chcieliby miec nas na wyłączność...:evil_lol::evil_lol:
[quote name='Olena84']Tak robie dzis z panem Andrzejem wizyte, we dwoje to inaczej jakos. Pan mi mowil, ze byl od 7 rano wczoraj u 25 osob i sam powiedzial ze jacys nienormalni ludzie, ze chyba za szybko sie starzeja (sam powiedzial ze on mlodnieje;p).
Z panem Andrzejem..mówisz;) :evil_lol: :multi:żebyś tylko nie znalazła sobie przy okazji domku, Olu:evil_lol: no to miłego towarzystwa i owocnej wizyty we dwoje:evil_lol: :evil_lol: ;) ;)
Skąd ten pan Andrzej wziął 25 osób, jestem pełna podziwu :multi:
Trzymam za kolejną wizytę dla Rudzinki. I za Was tzn za Ciebie i pana zwanego Andrzejem:multi: :loveu: :multi:

Posted

1qaz napisał(a):
Wszędzie węszysz podstęp :P

Hehehe:evil_lol: :evil_lol:czyżbyś nie została zaproszona do wyprawy we dwoje ???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No to bądź ze mną i trzymaj kciuki

Posted

RUDKA W NOWYM DOMU!!!

Pani młoda, miła, grzeczna, ugościała nas, ma ładne zadbane mieszkanie (Ruda zachowuj się), Ruda od razu na kanapie;p, takze na razie jestem zadowolona, mysle ze będzie dobrze.

Posted

Tak, pani mnie zapraszała w odwiedziny, wiec niech uważa;p. Rudzinka mnie poznała, ona cieszy sie z kazdego, ale widac bylo ze my juz sie znamy. Rodzina pani uprzedzona, ewentualnie opieka w czasie wyjazdow jest, zdjecie jamnika na scianie w kubraczku, ktory babcia zrobila, takze widac, ze chyba jest niezle.

Posted

:multi::multi:Ruda w swoim domku!!!:multi::multi:
[SIZE=2]Dziewczyny, jesteście wielkie, a Ty Rudzielcu- łobuzie zachowuj się i nie przynieś wstydu nam nam- Twoim fankom- i całemu dogo.