Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Rudzinka jest mądra, ale jeszcze sama nie potrafi podróżować..:evil_lol: :shake: :evil_lol:
[/QUOTE]

Ale się uśmiałam:roflt:a teraz trza wracać do rzeczywistości i popracować na karmę :lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba sie zabarć za te ogłoszenia. Nie wiem czy Angel nie jest za młoda na telefoniczne rozmowy z gazetami, zwłaszcza jeśli trzeba bedzie pertraktować. Nie ma co czekać z ogłoszeniami, trzeba mieć na uwadze, że psy u mnie mogą nie zgodzić.

Posted

Jestem, jestem :) czyli to miało by być ogłoszenie dla Rudej ? MOże od razu dwa psy za jednym razem (Rudzinka + P&M) ? Wiec tak jeśli chodzi o sprawy związane z gazeta to czy ta gazeta to kolorowa czy czarno-białe pismo? No i czy dlatych piesków w tej gazecie jest jakaś specjalna rubryka np ADOPCJE, czy też POMOC? No i czy są to małe rubryki, czy też większe ? I do ilu znaków to ogłoszenie ?

Posted

[quote name='sleepingbyday']przeciez pisałam, ze była propozycja pojechania z rudzinka pociagniem? czyzby to oznaczało, ze proponowałam jej samodzielna podróż??[/QUOTE]

Wszyscy wiemy przecież, że nie proponowałaś samodzielnej podróży :) ale na dzień dzisiejszy nie mamy osoby, która zgłosiłaby się na ochotnika żeby z Rudzinką pojechać pociągiem, dlatego opcja taka istnienie ale trzeba znaleźć kogoś kto Rudej potowarzyszy :)

Posted

[quote name='caromina']http://www.pies.pl/psy_do_adopcji_k352.html
Dziekujemy za ogłoszenia dla Rudej i Dwupaku.:loveu:

[quote name='sleepingbyday']przeciez pisałam, ze była propozycja pojechania z rudzinka pociagniem? czyzby to oznaczało, ze proponowałam jej samodzielna podróż??
Ależ skąd SBD:evil_lol::evil_lol:, wiemy przecież, że w towarzystwie Rudzinki czas płynie milej..tylko kto ma jej towarzyszyć?:shake:
[quote name='sleepingbyday']jka to?? no to co ja pamietam??? pamietam dobrze, ktos sie zgłaszał!
Kto??:shake::shake:...
Czy ktoś z Was ogłasał już psiaki w Metrze? Wiem, że coś takiego było, ale który to wątek? poszperam...

Posted

a kiedy trzeba ją zawieźć ? i do Poznania znowu tak?
Bo generalnie w ten weekend jest wystawa w Poznaniu i pewno ktośtam będzie jechał.
bo ja w przyszłym tygodniu nie mogę.

Posted

[quote name='1qaz']a kiedy trzeba ją zawieźć ? i do Poznania znowu tak?
Bo generalnie w ten weekend jest wystawa w Poznaniu i pewno ktośtam będzie jechał.
bo ja w przyszłym tygodniu nie mogę.
Wiedziałam, że nasz i Rudzinki skarb nie zapomniał o nas:loveu::loveu::loveu:
Raczej niestety następny tydzień, bo jeszcze do cawartku-???- Rudzinka ma dach nad głową i serce i opiekę. Jesli nic się nie zmieni- Ola miała jeszcze dać znać, co do jednego miejsca w Wawie- to Psinka znajdzie czasowe lokum i opiekę i serce u carominy.
Problem tylko ten, czy psiaki Carominy będa z tego powodu zadowolone???:shake::shake:

Posted

[quote name='sleepingbyday']jka to?? no to co ja pamietam??? pamietam dobrze, ktos sie zgłaszał![/QUOTE]
Ja pisałam, że może 1qaz dałaby radę ponownie przetransportować pociągiem Rudzinkę :p

Posted

[quote name='dara9']Ja pisałam, że może 1qaz dałaby radę ponownie przetransportować pociągiem Rudzinkę :p[/QUOTE]
Piszesz, masz...jak na zawołanie czyt. na zaszczekanie Rudzinki, pojawia się cioteczka 1qaz.

Posted

no własnie, 1qaz, teraz sobie przypominam.
i nie rozumiem - rudzinka ma szanse transport, bo jest wystawa, to niech teraz jedzie, co z tego, ze ma jeszcze czas?? nie widze związku. trzeba wejśc na wątek wystawy, na bank jest, i popytac ludzi, kto z wawy jedzie.

Posted

[quote name='sleepingbyday']no własnie, 1qaz, teraz sobie przypominam.
i nie rozumiem - rudzinka ma szanse transport, bo jest wystawa, to niech teraz jedzie, co z tego, ze ma jeszcze czas?? nie widze związku. trzeba wejśc na wątek wystawy, na bank jest, i popytac ludzi, kto z wawy jedzie.[/QUOTE]
SBD ale jest jeszcze opcja, że może Rudzinka znalazła by dom w Warszawie, dlatego warto poczekać :)...i trzymać kciuki!

Posted

no, jak tak, to jasna sprawa. zwłaszcza, ze 1qaz moze w czwartek. (czwartek to jest świeto, pamiętacie?)

słuchajcie, ten młodziak od dwóch tygodni zyje zmakniety w suterenie. sam.
tymczas??

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

Posted

Jeju nie mogę się już patrzeć w te jego ślepka - on wygląda na tak radośnie nastawionego do świata, a ludzie mu taki los zgotowali :( przed chwilką byłam na wątku ale nie wiem jak mogę pomóc :(

Posted

[quote name='dara9']Jeju nie mogę się już patrzeć w te jego ślepka - on wygląda na tak radośnie nastawionego do świata, a ludzie mu taki los zgotowali :( przed chwilką byłam na wątku ale nie wiem jak mogę pomóc :([/QUOTE]
Tych oczu nie można zapomnieć i przejść obojętnie.Byłam na wątku i co...:shake::shake:
Dariu, masz zapchaną skrzynkę, dobijam się...

Posted

Przed chwilą miałam dość obiecujący telefon z allegro w sprawie Rudej.
Co prawda pan nie toleruje psa na kanapie, ale poza tym to psiarze.
To młodzi ludzie, na razie jeszcze mieszkają osobno - pani mieszka na Mokotowie (jak dla mnie to DUŻY PLUS prawda Olena?), pan na Żoliborzu ma dom z ogrodem. Pan ma psa więc Ruda miałaby towarzystwo.
Będziemy się umawiać w weekend na spotkanie i wizytę przedadopcyjną.