dara9 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='danka4u1']Rudzinka jest mądra, ale jeszcze sama nie potrafi podróżować..:evil_lol: :shake: :evil_lol: [/QUOTE] Ale się uśmiałam:roflt:a teraz trza wracać do rzeczywistości i popracować na karmę :lol: Quote
caromina Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Trzeba sie zabarć za te ogłoszenia. Nie wiem czy Angel nie jest za młoda na telefoniczne rozmowy z gazetami, zwłaszcza jeśli trzeba bedzie pertraktować. Nie ma co czekać z ogłoszeniami, trzeba mieć na uwadze, że psy u mnie mogą nie zgodzić. Quote
caromina Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 http://www.pies.pl/psy_do_adopcji_k352.html Quote
Angel Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Jestem, jestem :) czyli to miało by być ogłoszenie dla Rudej ? MOże od razu dwa psy za jednym razem (Rudzinka + P&M) ? Wiec tak jeśli chodzi o sprawy związane z gazeta to czy ta gazeta to kolorowa czy czarno-białe pismo? No i czy dlatych piesków w tej gazecie jest jakaś specjalna rubryka np ADOPCJE, czy też POMOC? No i czy są to małe rubryki, czy też większe ? I do ilu znaków to ogłoszenie ? Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 przeciez pisałam, ze była propozycja pojechania z rudzinka pociagniem? czyzby to oznaczało, ze proponowałam jej samodzielna podróż?? Quote
dara9 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']przeciez pisałam, ze była propozycja pojechania z rudzinka pociagniem? czyzby to oznaczało, ze proponowałam jej samodzielna podróż??[/QUOTE] Wszyscy wiemy przecież, że nie proponowałaś samodzielnej podróży :) ale na dzień dzisiejszy nie mamy osoby, która zgłosiłaby się na ochotnika żeby z Rudzinką pojechać pociągiem, dlatego opcja taka istnienie ale trzeba znaleźć kogoś kto Rudej potowarzyszy :) Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 jka to?? no to co ja pamietam??? pamietam dobrze, ktos sie zgłaszał! Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='caromina']http://www.pies.pl/psy_do_adopcji_k352.html Dziekujemy za ogłoszenia dla Rudej i Dwupaku.:loveu: [quote name='sleepingbyday']przeciez pisałam, ze była propozycja pojechania z rudzinka pociagniem? czyzby to oznaczało, ze proponowałam jej samodzielna podróż?? Ależ skąd SBD:evil_lol::evil_lol:, wiemy przecież, że w towarzystwie Rudzinki czas płynie milej..tylko kto ma jej towarzyszyć?:shake: [quote name='sleepingbyday']jka to?? no to co ja pamietam??? pamietam dobrze, ktos sie zgłaszał! Kto??:shake::shake:... Czy ktoś z Was ogłasał już psiaki w Metrze? Wiem, że coś takiego było, ale który to wątek? poszperam... Quote
1qaz Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 a kiedy trzeba ją zawieźć ? i do Poznania znowu tak? Bo generalnie w ten weekend jest wystawa w Poznaniu i pewno ktośtam będzie jechał. bo ja w przyszłym tygodniu nie mogę. Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='1qaz']a kiedy trzeba ją zawieźć ? i do Poznania znowu tak? Bo generalnie w ten weekend jest wystawa w Poznaniu i pewno ktośtam będzie jechał. bo ja w przyszłym tygodniu nie mogę. Wiedziałam, że nasz i Rudzinki skarb nie zapomniał o nas:loveu::loveu::loveu: Raczej niestety następny tydzień, bo jeszcze do cawartku-???- Rudzinka ma dach nad głową i serce i opiekę. Jesli nic się nie zmieni- Ola miała jeszcze dać znać, co do jednego miejsca w Wawie- to Psinka znajdzie czasowe lokum i opiekę i serce u carominy. Problem tylko ten, czy psiaki Carominy będa z tego powodu zadowolone???:shake::shake: Quote
dara9 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']jka to?? no to co ja pamietam??? pamietam dobrze, ktos sie zgłaszał![/QUOTE] Ja pisałam, że może 1qaz dałaby radę ponownie przetransportować pociągiem Rudzinkę :p Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='dara9']Ja pisałam, że może 1qaz dałaby radę ponownie przetransportować pociągiem Rudzinkę :p[/QUOTE] Piszesz, masz...jak na zawołanie czyt. na zaszczekanie Rudzinki, pojawia się cioteczka 1qaz. Quote
sleepingbyday Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 no własnie, 1qaz, teraz sobie przypominam. i nie rozumiem - rudzinka ma szanse transport, bo jest wystawa, to niech teraz jedzie, co z tego, ze ma jeszcze czas?? nie widze związku. trzeba wejśc na wątek wystawy, na bank jest, i popytac ludzi, kto z wawy jedzie. Quote
dara9 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 [quote name='sleepingbyday']no własnie, 1qaz, teraz sobie przypominam. i nie rozumiem - rudzinka ma szanse transport, bo jest wystawa, to niech teraz jedzie, co z tego, ze ma jeszcze czas?? nie widze związku. trzeba wejśc na wątek wystawy, na bank jest, i popytac ludzi, kto z wawy jedzie.[/QUOTE] SBD ale jest jeszcze opcja, że może Rudzinka znalazła by dom w Warszawie, dlatego warto poczekać :)...i trzymać kciuki! Quote
dorota k. Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Oj Rudzinko niech Cię wreszczie domek marzeń wypatrzy. Powodzenia Malutka. Quote
danka4u1 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 To byłoby super, do czwartku będziemy z pewnością juz wszystko wiedziec. Myslę, ze nic nie poplątałam... Quote
sleepingbyday Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 no, jak tak, to jasna sprawa. zwłaszcza, ze 1qaz moze w czwartek. (czwartek to jest świeto, pamiętacie?) słuchajcie, ten młodziak od dwóch tygodni zyje zmakniety w suterenie. sam. tymczas?? [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] Quote
dara9 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Jeju nie mogę się już patrzeć w te jego ślepka - on wygląda na tak radośnie nastawionego do świata, a ludzie mu taki los zgotowali :( przed chwilką byłam na wątku ale nie wiem jak mogę pomóc :( Quote
danka4u1 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='dara9']Jeju nie mogę się już patrzeć w te jego ślepka - on wygląda na tak radośnie nastawionego do świata, a ludzie mu taki los zgotowali :( przed chwilką byłam na wątku ale nie wiem jak mogę pomóc :([/QUOTE] Tych oczu nie można zapomnieć i przejść obojętnie.Byłam na wątku i co...:shake::shake: Dariu, masz zapchaną skrzynkę, dobijam się... Quote
Angel Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 no to Rudzinka do 10 listopada ma schronienie u sąsiada ? a potem jedzie do carominy.. ? Quote
dara9 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='danka4u1']Dariu, masz zapchaną skrzynkę, dobijam się...[/QUOTE] Sorki za skrzynkę, już pousuwałam :) Quote
Olena84 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Państwo ktorzy by wzieli Ruda wracaja dzis wieczorme, jest tylko ich tata i on bardzo chetnie. Jutro tam jade i pogadamy. trzymac kciuki!!! Quote
Selenga Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Przed chwilą miałam dość obiecujący telefon z allegro w sprawie Rudej. Co prawda pan nie toleruje psa na kanapie, ale poza tym to psiarze. To młodzi ludzie, na razie jeszcze mieszkają osobno - pani mieszka na Mokotowie (jak dla mnie to DUŻY PLUS prawda Olena?), pan na Żoliborzu ma dom z ogrodem. Pan ma psa więc Ruda miałaby towarzystwo. Będziemy się umawiać w weekend na spotkanie i wizytę przedadopcyjną. Quote
Recommended Posts