danka4u1 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Olena84 napisał(a):Tak Danko tamten tekst byl do Ciebie, wolałam polonistce nie podpadac;). DT moze na tydzien przyjac Ruda jakby co. A ż tak źle ze mną, że przez monitor widać dewiację zawodową:shake: podpadłaś mi :mad: Ten Dt to....???? Kto??? Ty masz teraz obowiązki przy Tusi...Niech Wam się darzy:loveu: Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 DT byłby u Selengi - dogomaniaczki, a tak w ogole mojej sasiadki;). Ma pieska, ktorego watku juz tu nie ma, bo chyba jako stary watek zostal usuniety:( i 2 koty - jeden bez oka, drugi bez oka i lapki. Tylko, ze to rzeczywiscie bylby dt na krotki czas, bo jest w kolejce mala sunia i ja sie troche wepchnelam z Ruda;). Ale ze mieszkamy kolo siebie wychodzilabym z Ruda na spacery. Tylko trzeba sie zastanowic, czy jest sens brac psa na dt na tydzien jesli tamten dom wypali. Aha i zeby bylo jasne, czuje sie winna tego ds Rudej i tego nie potrzebnego wiezienia jej przez pol Polski wiec zwroce 1qaz za poprzednia podroz to bedzie na transport teraz (jak wyjdzie wizyta). Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 juz ci pisałam, że nie pleć głupot; osobiście jestem za tym, zęby rudej nie ruszać, jeśli za tydzień i tak ma jechać do ds (tfu tfu), to nie mąćmy jej w głowie. olena, to wy z selengą jesteście sąsiadki?? ooo, no proszę :-) Quote
Angel Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Oleno to nie twója wina z tym domem ! Nie ma powodu do tego abyś sie zamartwiała.. Teraz moze być tylko lepiej :D:D A pieniążki dla Rudej jeszcze są więc starczy na zapłacenie za kolejny transport :) a co z tymi papużkami ? jakie to papugi są u tej pani ? Quote
danka4u1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Olena84']Aha i zeby bylo jasne, czuje sie winna tego ds Rudej i tego nie potrzebnego wiezienia jej przez pol Polski wiec zwroce 1qaz za poprzednia podroz to bedzie na transport teraz (jak wyjdzie wizyta). :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: To lanie od ciotki Danki za wypisywanie głupot:mad::mad: [quote name='sleepingbyday']juz ci pisałam, że nie pleć głupot; osobiście jestem za tym, zęby rudej nie ruszać, jeśli za tydzień i tak ma jechać do ds (tfu tfu), to nie mąćmy jej w głowie. Powtórne lanie:mad::mad::mad: Ruda ma jeszcze mnóstwo :evil_lol: ciotek bogatych,:evil_lol: które pracują po całych dniach, żeby wozić sobie pieska po Polsce :evil_lol::evil_lol: należy się Rudej trochę świeżego powietrza i wycieczek za lata siedzenia w schronie:evil_lol: Jak zdrówko Tusieńki ? Buziaki dla Wszystkich ciotek dobrej woli i miłego, chociaż jesiennego- dnia:loveu: Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 3 nimfy albo ja nie dowidze, ale w tyciej klatce. Ktos dawal jej rok temu duza klatke, a one nadal w malej. W artykule bylo jeszcze o swince morskiej, ale nie wiem czy nadal ja maja. Ja swinki uwielbiam nawet bardziej niz psy ale uczulilam sie na nie i dusilam na maxa:(. Na papuzki Lidan pisala sa chetni jakby co, tak zrozumialam, zreszta damy rade z nim, gorzej jak kobieta nadal bedzie brac psy tylko juz nie z ogloszen:(. Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: To lanie od ciotki Danki za wypisywanie głupot:mad::mad: Powtórne lanie:mad::mad::mad: No ładnie, chciałam pomoc i zostalam tak potraktowana:crazyeye::shake:, brak mi slow. Ruda ma jeszcze mnóstwo :evil_lol: ciotek bogatych,:evil_lol: które pracują po całych dniach, żeby wozić sobie pieska po Polsce :evil_lol::evil_lol: należy się Rudej trochę świeżego powietrza i wycieczek za lata siedzenia w schronie:evil_lol: Dobra, dobra, kasa sie przyda, nie wiadomo kto bedzie wiozl i za ile. Ciotka 1qaz moze byc jedyna tak dobra, co to prawie nic nie wziela, ale kiedys mi sie obilo o uszy 400zl za taki transport, wiec to juz nie zarty:placz:. Jak zdrówko Tusieńki ? Jakas taka dziwna jest, zmarnowana, ale po tylu lekach i siedzeniu 3 dni w klatce u obcych tak juz jest pewnie:-(. Jestem dobrej mysli. Quote
danka4u1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Olena84;15587501[COLOR=red napisał(a):Dobra, dobra, kasa sie przyda, nie wiadomo kto bedzie wiozl i za ile. Ciotka 1qaz moze byc jedyna tak dobra, co to prawie nic nie wziela, ale kiedys mi sie obilo o uszy 400zl za taki transport, wiec to juz nie zarty:placz:.[/COLOR"> Jak zdrówko Tusieńki ? [COLOR=red]Jakas taka dziwna jest, zmarnowana, ale po tylu lekach i siedzeniu 3 dni w klatce u obcych tak juz jest pewnie:-(. Jestem dobrej mysli. No to na kolana przed 1qaz, :loveu::loveu:bo transporty rzeczywiście mogą tak kosztować. :shake: :shake: Dobrze Ci się obiło o uszy---biedne te Twoje uszy:evil_lol: Ja tez byłabym zmarnowana , gdyby ktoś mnie trzymał w klatce:evil_lol::evil_lol:..z pewnością to efekt tego pobytu w klinice. A jak z tymi innymi Tusiowymi sprawami, co to wiesz? Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Danka przejde na pw, bo nie bede dziewczyn zanudzac. Jednak tak na serio, gdyby wizyta sie udala i mozna byloby Ruda zabierac w sobote nastepna to 1qaz bys pojechala? Czekajcie, to przed 1 listopada bedzie! O kurcze, to nie wiem czy ktos bedzie mogl... Quote
danka4u1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Olena84'] Jednak tak na serio, gdyby wizyta sie udala i mozna byloby Ruda zabierac w sobote nastepna to 1qaz bys pojechala? Czekajcie, to przed 1 listopada bedzie! O kurcze, to nie wiem czy ktos bedzie mogl... padamy, padamy 1qaz na kolana.. Quote
dara9 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ale jeszcze nic nie wiadomo a tutaj już pociągi prawie sprawdzacie ;) Poczekajmy co wydarzy się w sobotę, czy domek rzeczywiście jest dobry i czy na pewno chce naszą Rudzinkę :) Quote
danka4u1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ale sprawdzanie niczemu nie zaszkodzi...a dobrze jest przynajmniej orientacyjnie rozejrzeć się w sytuacji. Tutuł wątku chyba powinien byc zmieniony, bo ten DS nie może być stałym.. Quote
Angel Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 tytuł zmieniony :) ehhh.. żeby wkońcu się udało. Quote
caromina Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Olena84'] Ruda ma jeszcze mnóstwo :evil_lol: ciotek bogatych,:evil_lol: które pracują po całych dniach, żeby wozić sobie pieska po Polsce :evil_lol::evil_lol: należy się Rudej trochę świeżego powietrza i wycieczek za lata siedzenia w schronie:evil_lol: No ale trasy trzeba jej urozmaicać, takie tam Poznań- Wawa, Wawa- Poznań szybko sie Rudej opatrzą. Wyślijcie ją do Barcelony i nie kłopoczcie się transportem, sama ją zawioze ;))) Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 caromina napisał(a):No ale trasy trzeba jej urozmaicać, takie tam Poznań- Wawa, Wawa- Poznań szybko sie Rudej opatrzą. Wyślijcie ją do Barcelony i nie kłopoczcie się transportem, sama ją zawioze ;))) Ciotki bogate ale chyba nie az tak, a ciotka caromina kombinuje jak za kase z dogo jechac w swiat, no ladnie! Quote
Lidan Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Olena84 napisał(a):3 nimfy albo ja nie dowidze, ale w tyciej klatce. Ktos dawal jej rok temu duza klatke, a one nadal w malej.(...) Na papuzki Lidan pisala sa chetni jakby co, tak zrozumialam, zreszta damy rade z nimi Jeszcze nie wiem czy są chętni ale myślę że takich znajdę,a w ostateczności wezmę papugi do siebie (mąż mnie wyeksmituje pewnie razem z nimi ;-) ) Tylko będzie potrzebny ktoś kto przechowa te ptaki w razie czego u siebie (najlepiej ktoś bez kotów) do czasu aż znajdzie się im stały lub tymczasowy dom. Mam internetowych znajomych w Warszawie i okolicy którzy mają papugi i postaram się z nimi skontaktować bo może na miejscu znajdą kogoś chętnego lub wezmą nimfy na przechowanie. Wieczorem zacznę słać maile w tej sprawie. Tylko czy p. Zofia odda ptaki i kiedy to nastąpi :hmmmm: Quote
danka4u1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Angel']tytuł zmieniony :) ehhh.. żeby wkońcu się udało. Ładnie wymyśliłaś Angel ten tytuł..Szkoda tylko, że trzeba go było zmieniać:shake: :shake: [quote name='caromina']No ale trasy trzeba jej urozmaicać, takie tam Poznań- Wawa, Wawa- Poznań szybko sie Rudej opatrzą. Wyślijcie ją do Barcelony i nie kłopoczcie się transportem, sama ją zawioze ;))) [quote name='Olena84']Ciotki bogate ale chyba nie az tak, a ciotka caromina kombinuje jak za kase z dogo jechac w swiat, no ladnie! No to się wydało...:mad: :mad::angryy: Caromina, na CZK :evil_lol: :evil_lol: Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Co ona ma do gadania, dostala klatke a 3 papugi nadal siedza w klatce za malej dla 1 ptaka! Quote
danka4u1 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [Lidan napisał(a):Jeszcze nie wiem czy są chętni ale myślę że takich znajdę,a w ostateczności wezmę papugi do siebie (mąż mnie wyeksmituje pewnie razem z nimi ;-) ) : Lidziu, w razie groźby eksmisji masz DT albo i DS- w zależności od zachowania...psów Twoich, bo rozumiem, że razem z nimi zostaniesz na bruku- u mnie. Spacery trzy razy dziennie, kanapa, komp do dyspozycji..karma czy gotowane? Quote
Olena84 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 danka4u1 napisał(a):[ Lidziu, w razie groźby eksmisji masz DT albo i DS- w zależności od zachowania...psów Twoich, bo rozumiem, że razem z nimi zostaniesz na bruku- u mnie. Spacery trzy razy dziennie, kanapa, komp do dyspozycji..karma czy gotowane? W takim razie to i ja sie szykuje do eksmisji;). Milo sie zrobilo, ale denerwuje sie sobota. Caromina, a moze Ty bys z kims tam pojechala, dwie opinie to zawsze lepiej niz jedna. Tym bardziej, ze to kolejny dom sprawdzany dla Rudej. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 a kto widział ta małą klatkę? trzeba te papugi sprawdzić, jka się będzie ruda zabierać. Quote
caromina Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Olena84 napisał(a): Milo sie zrobilo, ale denerwuje sie sobota. Caromina, a moze Ty bys z kims tam pojechala, dwie opinie to zawsze lepiej niz jedna. Tym bardziej, ze to kolejny dom sprawdzany dla Rudej. Pisałam, że ja troglodytka niemobilna, jedzie ze mną mój TŻ. Okaże sie czy pani rzeczywiście lubi zwierzęta;) Quote
Lidan Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 danka4u1 napisał(a):[ Lidziu, w razie groźby eksmisji masz DT albo i DS- w zależności od zachowania...psów Twoich, bo rozumiem, że razem z nimi zostaniesz na bruku- u mnie. Spacery trzy razy dziennie, kanapa, komp do dyspozycji..karma czy gotowane? Hi hi...Dziękuję Danusiu :-) Jest szansa, że psy zostaną z mężem bo on je lubi. Ptaki też lubi (sam część z nich chciał i kupił) ale w naszym jednopokojowym mieszkanku nie ma już miejsca dla czwartej klatki i to sporej. Tak więc Danusiu ja plus te 3 papugi. One jedzą karmę gotową ;-) plus ewentualnie jarzyny, owoce i ryż gotowany. a ja jem prawie wszystko :p Quote
1qaz Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja pojadę, tylko nie wiem kiedy i niestety też będę musiała poprosić o zwrot za bilety. Nie wiem kiedy, bo muszę jechać do ojca na grób. Nie wiem, czy np.w piątek bym nie mogła. to w razie czego. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 jeza, 1qaz, gdzie ty chcesz jechać??? nic nie rozumiem :-( caromina, weźcie jakiegoś psa ze soba, najlpeiej takiego alleluja i do przodu, reakcje sie zbada :-) Quote
Recommended Posts