gonia66 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Angel']słuchajcie potzrebna pilnie ta wizyta w Poznaniu u pani Agnieszki !!! a słowa w artykule- kochany pies, grzeczniutka, ładnie chodzi na smyczy! o rudej pani też tak mówiła.. :( strasznie sie boje ! zabierajmy ją stamtąd !! O jeesssssssssssssoo...u jakiej Pani Agnieszki ma byc wizyta teraz..??WYbaczcie, nie czytalam calego watku po kolei...i niestety się pogubilam..Rudzia jest w okolicach W-wy... Quote
1qaz Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jest w Wawie, ale zainteresowała się nią pani Agnieszka, juz po adopcji przez obecny 'domek'. już mam miejsce... Quote
gonia66 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 1qaz napisał(a):jest w Wawie, ale zainteresowała się nią pani Agnieszka, juz po adopcji przez obecny 'domek'. już mam miejsce... AAAAAAAaaaaaaaaa...no to ufffffffffff......:) MAsz miejsce..???:o Quote
Olena84 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Słuchajcie, ale nie pakujmy Rudej gdzies na sile, sprawdzcie ta Agnieszke, bo jesli mowi, ze info czy dostanie Ruda ma byc do konca tyg, ze chlopak z milosci psa chce jej kupic, to tez np mi niedojrzale sie wydaje. No niestety, ten dom musi juz byc do konca, bo Ruda oszaleje, w koncu juz kiedys byla zwracana do schroniska. A co do obecnej opiekunki proponuje jechac w pare osob, bo jesli rzeczywiscie ona zwrocila Maje i nie widzi w tym nic zlego, to nistety ale ruda trzeba bedzie odebrac:(. Quote
sleepingbyday Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 matko, gonia, przeczytaj ostatnie kilka stron, jest tyle faktów, że inaczej co chwila będziesz samogłoskami strzelac ze zdziwieniem :cool3:. odebranie rudej moim zdaniem nie stanowi problemu. ale z tym poczekajmy, aż sprawdzimy dom poznański. z poznania jest tez eski. Quote
danka4u1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 SBD, mówisz, że odebranie Rudzinki nie stanowi problemu??? Mów tak do mnie jeszcze,:loveu::loveu: bo nie wiem już, co mi się śni, a co jest jawą...:shake: Kto pójdzie z ta misją? Domek pani Agnieszki trzeba sprawdzić i prześwietlić dokładnie- ale już nie wierzę w nic- bo podzielam wątpliwości Oleny. Obym się myliła.... Quote
Lidan Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Zaglądam raz na jeden raz na drugi wątek. Niesamowite to wszystko... Najgorsze jest to, że nikt nie jest w stanie tej całej Zofii zabronić brania kolejnych psów. Mam nadzieję, że kobieta odda Rudą bez problemu tylko gdzie bidusię znowu umieścić :niewiem: Na wątku chyba Mai pisano o papugach. Nie widziałam klatki wiec trudno mi oceniać ale może one wypuszczane są na wolne loty po pokoju? Quote
danka4u1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Czy wiadomo coś w sprawie wizyty przedadopcyjnej w nowym domu Rudej? Czy ten domek jest aktualny? Kto idzie zobaczyć naocznie, jak sprawa wygląda? Quote
1qaz Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 JA to już nie wiem, wzruszam ramionami i czekam na rozwój wydarzeń. Quote
Olena84 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Nie wiem na co stac kobiete, oby gdzies nie ukryla Rudej z zemsty. Watpie, ale podejmijmy jakas decyzje. Rozumiem ze odbieramy Ruda? Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 ale z jakiej zemsty, ze co? nic jej nie mówmy na razie. sprawdzajcie ten dom czym prędzej. odbierzmy rudą, jak będzie dokąd. oczywiście, jesli teraz, bo jakz a płó roku. ja osbie tak myśle, ze poneważ złamała warunki umowy, oddała psa do schroniska i jeszcze w schronie nakłamała, to możemy jej sparwę założyć, chce? jak nie chce, to niech odda sunie. tak bym to zrobiła. ale na razie -kto i kiedy idzie w poznaniu do kandydatów? Quote
_Goldenek2 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Jeśli znajdziecie dziewczyny kogoś na wizytę przedadopcyjną do Poznania, to mogę przesłać tej osobie na maila procedurę wizyty, która funkcjonuje w naszej organizacji Szansa-na pomoc goldenom. Mogę przesłać również test Xantiego, który nasz kandydat do adopcji musi przejść pozytywnie. Quote
sleepingbyday Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 o, ana czym polega?? dziewczyny, czy pisałyście do dogomaniaków z poznania w sprawie wizyty? Quote
_Goldenek2 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 sleepingbyday napisał(a):o, ana czym polega?? Są tam skrótowo opisane pytania i problemy, które warto zadać każdemu starającemu się o psa. Natomiast test Xantego to pytania pozwalające na zorientowanie się czy kandydat preferuje pozytywne metody szkolenia czy raczej awersyjne. Ze zrozumiałych względów - nie chcę aby te materiały były upublicznione. Quote
Angel Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 sleepingbyday napisał(a):o, ana czym polega?? dziewczyny, czy pisałyście do dogomaniaków z poznania w sprawie wizyty? nie pisałam narazie do nikogo. Pisałam do pai Agnieszki o dokładny adres ale nie odpisuje a nie mam kasy zeby napisac sms lub zadzwonic ;/ Danko-czy zadzwoniłabyś ? podałam ci kiedyś na PW nr tel. trzeba wkońcu coś zrobic-jak najprędzej sprawdzić ten domek :) Quote
Ulka18 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Maja mielecka juz odebrana z Azylu, wraca do hoteliku u Murkow. Quote
dara9 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Cieszę się, że Maja odnalazła się cała i zdrowa i wraca do dobrego hoteliku! Quote
dara9 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Teraz doczytałam...a skoro Danka ma dzwonić do P. Agnieszki to jest już ktoś kto zrobi u niej wizytę? Bardzo się to przeciąga...nie wiem czy teraz każdy się boi, czy po prostu Rudzinka ma pecha i nikt nie chce sprawdzić domu, który mógłby okazać się tym jedynym... Quote
Angel Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 nie mamy nikogo ;/ ja musze już zmykać. Jeśli ktoś może to niech napisze do kogoś kto jest z poznania. Ja jeśli dziś uda mi się jeszcze wejść też bd kogoś szukać. Quote
Olena84 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Danka jak mozesz to zadzwon, Ty sie bardziej do tego nadajesz niz ja. To ze kobuieta nie odpisuje, nie wiem, dala czas to konca tanmtego tygodnia, moze juz nie jest zainteresowana, ale dom i tak mozna sprawdzic. Co do Rudej, jestem na tak jesli chodzi o odebranie jej, caly czas wierzylam ze ta kobieta nie jest taka zla, ale po postach ostatnich od Murki na tamtym watku wiadomo, ze ta kobieta nie moze miec ziwerzat i tyle. Quote
tanitka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 tak, jak sama pisałaś, nawet te biedne papużki należałoby jej zabrać. :( Dałam jej dużą klatkę dla tych biednych stworzeń, gdzie ona jest??. Ptaki nie sa wypuszczane.... Quote
danka4u1 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dziewczyny, ja jestem dziś cały dzień w szkole. Wpadłam teraz, by wyprowadzić psa i zaraz wracam. W domu będę najwcześniej o 19. Wtedy mogę zadzwonić. Mamy dokładny adres tej pani? Myślałam, że znalazł się chętny do sprawdzenia domu. Napiszcie do osób z wątku z Poznania. Quote
1qaz Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Czekałam na info gdzie dokładnie ten domek, bo gdzies była mowa, że w okolicach Poznania,więc napisałam na razie do jednej osoby. Quote
caromina Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Angel napisał(a):nie mamy nikogo ;/ ja musze już zmykać. Jeśli ktoś może to niech napisze do kogoś kto jest z poznania. Ja jeśli dziś uda mi się jeszcze wejść też bd kogoś szukać. Hej Angel:) Ja jestem z Poznania:) Quote
dara9 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Caromina, a czy przeprowadziłabyś wizytę u P. Agnieszki? ona mieszka niedaleko poznania, Danka będzie dzisiaj prawdopodobnie dzwonić do niej i ustali dokładny adres. Quote
Recommended Posts