Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']
Angel podaj nr konta, na które wpłacamy --bez względu na wszystko musimy mieć kasę na wczoraj !!!

wysyłam dankoo do cb PW :)

Posted

caromina napisał(a):
ile rudej potrzeba? w jaki dzień z Obornik do Poznania? i w jakich godzinach czynny jest schron?

Tutaj musi się wypowiedzieć cioteczka zarządzająca

Posted

To ja mogę pojechać. W grę wchodzi raczej sobota. Będę zmuszona poprosić was o zwrot kosztów biletu.
Mam doświadczenie jeżeli chodzi o podróżowanie z psem pociągiem, do niedawna jeździłam z moim tylko i wyłącznie pociągami.

Mam tylko pytanie : ile mniej więcej Ruda waży ? Chodzi o to, że może zdarzyć się sytuacja, gdzie będę musiała ją podnieść ;)

Posted

[quote name='dara9']Porozsyłam ale wieczorkiem bo w pracy ciągle ktoś się kręci...

[quote name='Angel']wysyłam dankoo do cb PW :)

[quote name='ranias']Tutaj musi się wypowiedzieć cioteczka zarządzająca
Porozsyłałam trochę zaproszeń, ale widzę, że nic...Pomóżcie, bo ja dziś nie dam rady długo siedzieć, a jutro jeszcze bardziej pracowity dzień.
Ranias, Olena...dostałyście nr konta, czy Wam przesłać. Może jeszcze jakaś dobra dusza zlituje się nad Rudą :shake:
Obliczyłyśmy, ze potrzeba gdzieś +- 300zł. Bilety dla 1qaz + dla Rudej + wykup ze schronu, ale dokładnie nie wiem.
Na ten temat musiałaby wypowiedzieć sięAngel, ile kosztują bilety z O. do Wawy
Niestety nie mam jeszcze żadnych wiadomości od 1qaz :shake: ale kasa i tak będzie potrzebna.

Posted

[quote name='1qaz']To ja mogę pojechać. W grę wchodzi raczej sobota. Będę zmuszona poprosić was o zwrot kosztów biletu. [quote name='1qaz']
Mam doświadczenie jeżeli chodzi o podróżowanie z psem pociągiem, do niedawna jeździłam z moim tylko i wyłącznie pociągami.

Mam tylko pytanie : ile mniej więcej Ruda waży ? Chodzi o to, że może zdarzyć się sytuacja, gdzie będę musiała ją podnieść ;)
:loveu: Dzięki 1qaz za odpowiedź i pomoc.:loveu: Jestes niezastąpiona. Jesli chodzi o dzień, to nam i pani w Wawie też odpowiadałaby jak najbardziej sobota.
Nie wiem, ile waży Ruda.
Myślę, że rano, jak wejdzie Angel, która opiekuje się psiną w schronie, odpowie Ci na wszystkie pytania i będzie można uzgodnić inne rzeczy- terminy, godziny.
W Warszawi wizytę przedadopcyjną robiła Olena i ona- sadzę- zajmie się Wami na miejscu., bo to złota ciotka:loveu:

Moni, złota ciotko:loveu:posyłam ci na pw dane do wpłaty:loveu: jak praca nad tym, co wiesz...:shake:

Posted

51 zł za bilet normalny tlk do Poznania. ja mam ulgę. więc wyjdzie około 35 zł w jedną stronę. Czyli w 100 za mnie i dziewczynkę się zmieszczę.

Posted

[quote name='danka4u1']Super, że jesteś. Idę na żebry dla Rudzinki.
To Danko nie musisz iść żebrać :)
Mamy uzbieraną kwotę na transport naszej Rudzinki :loveu:

Posted

1qaz, czy Ty jesteś aniołem, czy ja śnię...nic dziwnego, bo padam już na pyszczydło, ado rana blisko.
A może nie umiem liczyć? 100 zł za drogę tam i z powrotem?? powiedz, że śnię, albo lepiej napisz, żebym pouczyła się dodawania.

Posted

no nie, 51 zł normalny kosztuje bilet, ja mam 37% zniżki jako student + 15 zł dla psa bilet.

przecież pisałam, że taniej. Inna rzecz, że jednak 3h trzeba jechać i pies będzie wykończony jak dojedzie.

Posted

Myślimy o tej sobocie? Jak sprawy wykupu Rudej ze schroniska i jej dokumentacja, umowa adopcyjna; czy nie bedzie trudności w schronie, bo bywa różnie...
Tolu, napisz, bo widzę, że tylko Ty jesteś teraz, a znasz się na tym najlepiej