Olena84 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Nie pytalam, ale mysle, ze nie mialaby nic przeciwko. Quote
Tola^^ Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Moje zdanie też jest takie że lepszy dom biedny lecz pełen miłości, niż ten bogaty z najlepszymi legowiskami, z wielkim ogrodem i bez miłości ... Więc Ruda powinna się pakować bo ty najprawdopodobniej TEN DOM! :D:D:D:loveu: Quote
Lidan Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Hurra!!! Wiedziałam, że jak jest praca na 3 zmiany to i więcej czasu dla psa (w końcu mam TZta pracującego na zmiany :p) Olena dzielna z Ciebie dziewczyna :happy1: Ja się nie nadaję do takich wizyt. Jak Kola była do adopcji to w większości ogłoszeń były numery telefonu na kogoś innego podane. To co teraz? Zakładając, że Ruda pojedzie do tego domku...Kiedy? Kto ją wyciągnie ze schroniska? Quote
Angel Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 niesamowite !!! :) bardzoooooooooo, bardzoooooooo się ciesze ! wiec teraz tylko kwestia transportu i kasy. Oleno czy pani zapłaci za Rudą te 30 zł za wykupienie ze schronu ? I czy dożuci się do transportu ? :) Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Angel']niesamowite !!! :) bardzoooooooooo, bardzoooooooo się ciesze ! wiec teraz tylko kwestia transportu i kasy. Oleno czy pani zapłaci za Rudą te 30 zł za wykupienie ze schronu ? I czy dożuci się do transportu ? :) Angel, z tego co wiem, raczej powinnyśmy zorganizować się, obliczyć kasę, poszukać szybko transportu- na Rudą już czeka posłanko !!- Czy z wykupieniem ze schronu nie będzie problemu? Bywa różnie. Quote
Olena84 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Pani mowila Dance4u1 chyba ze sie dorzuci do transportu, ale ja juz tego tematu nie poruszalam, bo glupio mi bylo mowic o pieniadzach. Te 30zl ja moge zaplacic jako swoj wklad w Ruda, a na transport skads mamy 100zl chyba, tak? jakis bazarek i moze sie uda, ale transportu chyba nie ma na razie:(. Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Mamy około 100 zł z ogłoszeń; Angel pisała tutaj, że ma tez jakąś kasę z bazarku innego psiaka,ja na pewno dorzuce znowu te 3o zł , pieniążki muszą się znaleźć. Gorzej z transportem.. Cioteczki, radźcie Dziewczyny, jak Wam sie udało zamieścic pięć banerków??? Quote
Lidan Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Miałam 5 banerków zanim nastąpiła zmiana na dogomani. Kiedyś nieświadomie próbowałam zmienić jeden i mi nie wychodziło więc zostawiłam tak jak jest i okazuje się, że dobrze zrobiłam :-) Quote
Szyna13222 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Jakie nowości! :):):D No to Rudzia może sie juz pakować :) Bardzo sie ciesze ze domek sie znalazł!:) Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='Szyna13222']Jakie nowości! :):):D No to Rudzia może sie juz pakować :) Bardzo sie ciesze ze domek sie znalazł!:) Domek- tak, ale transport nie... Szyna, nie dobijaj mnie tymi swoimi podpisami !! Czy Tobi, Bari i Sindi to kolejny -tym razem TERCET z Obornik???:evil_lol: :evil_lol: Quote
dara9 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Udało mi się jeszcze przed snem zajrzeć do Was...i cieszę się bardzo, że to zrobiłam!!!!:Cool!::bigcool: Quote
Szyna13222 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='danka4u1']Domek- tak, ale transport nie... Szyna, nie dobijaj mnie tymi swoimi podpisami !! Czy Tobi, Bari i Sindi to kolejny -tym razem TERCET z Obornik???:evil_lol: :evil_lol: Transport jakoś znajdziemy :) Musi się udać :) Jestem dobrej mysli Tak, zgadza się, mozna powiedzieć że tercet- zapraszam na wątek Tobiego i spółki jesli chcesz dowiedziec sie wiecej :) Coś cicho u nich ostatnio ....Kolejna zima za pasem a psinki znowu będą marznąć na dworze :( domku na horyzoncie jak nie było tak nie ma i nic nie wskazuje na to ze sie pojawi.... Quote
moni12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Kocham takie super wiadomosci na dogo. Tak sie cieszę, oby jakoś poszło z tym transportem. Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Szyna13222 napisał(a):Tak, zgadza się, mozna powiedzieć że tercet- zapraszam na wątek Tobiego i spółki jesli chcesz dowiedziec sie wiecej :) Coś cicho u nich ostatnio ....Kolejna zima za pasem a psinki znowu będą marznąć na dworze :( domku na horyzoncie jak nie było tak nie ma i nic nie wskazuje na to ze sie pojawi.... Szyna, wpadłam na ten wątek, ale nie daję rady...przynajmniej chwilowo..Tam krew sie dosłownie leje, te zdjecia. To sprawa do załatwienia na wczoraj. Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Rudzinko, ciotki poszły spać zmęczone intensywnym ,dzisiejszym dniem. Śpij i ty, psino ruda. Czeka na Ciebie kochający domek; masz już przygotowane łóżeczko i dwa gorące serca czekają na Ciebie w dalekiej Warszawie. Myślimy, że będzie Ci dobrze. Tego dla Ciebie pragniemy. Zimno, mrozy zawieje nie będą Ci straszne. Niech los Ci wynagrodzi wszystko to, co złe było w Twoim życiu. Dobranoc. Quote
moni12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Cioteczko Danka4u1 powiedziałas to co i ja myślę. Quote
moni12 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 A i głaski dla Rudzinki .Te ostatnie, bo mam nadzieję,że nowy domek jej to już zapewni na fullll. Quote
danka4u1 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Domek czeka pełen miłości. Myślę, że wynagrodzi psinie wszystko, co było złe i smutne w jej życiu Moni, zamieść sobie podpis i banerek Rudej. Będzie Ci " do twarzy".:lol: Quote
zeberka4 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Matko,modliłam się o to i dziękuję,teraz tylko transport!!! Super,naprawdę,Ruda kochana,dziewczyny ucałujcie ja ode Mnie,ona zasługuje na dom, a powiedzcie skąd pani wie o Rudzince? Quote
dara9 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 zeberka4 napisał(a):Matko,modliłam się o to i dziękuję,teraz tylko transport!!! Super,naprawdę,Ruda kochana,dziewczyny ucałujcie ja ode Mnie,ona zasługuje na dom, a powiedzcie skąd pani wie o Rudzince? Z gazety Mój pies :) Dzięki Zeberko, że to nam podpowiedziałaś:calus: Quote
danka4u1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Witaj Rudzinko i wszystkie Twoje duchy opiekuńcze, piękny słoneczny dzień. Czy Rudzinka ma dziś jakieś wizyty w realy? Może znowu dzieci ze szkoły? Co robimy z transportem? Quote
moni12 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 witam i ja Rudzinkę i cioteczki. Danka4u1 a pewnie,ze zamieszczę podpis i banerek ,ale jak syn pomoże :lol: bo ja w tym no delikatnie mówiąc mocna nie jestem.:oops: Quote
danka4u1 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Hehehe :evil_lol: :evil_lol: gdybym ja czekała na córkę, to do tej pory nie potrafiłabym korzystac z komputera..:shake: młode pokolenie jest okropnie zapracowane :shake: Mogę Ci podać na pw" instrukcję" obsługi tego skomplikowanego cudu techniki. Prosta jak konstrukcja cepa..:evil_lol: Quote
Lidan Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Witajcie dziewczyny w tym pięknym dniu :-) Hm...chyba wieczór się już zrobił. Tak mi szybko zleciał dzień. Spacerki uskuteczniałam w miłym psio-ludzkim towarzystwie. Jak tam Ruda? Pakuje się juz dziewczynka Quote
Recommended Posts