Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem cioteczki i Rudzinko. Szkoda, że wirtualnie, ale tak pada znowu i pada, że tylko miazianka wchodziłybuy w grę. O spacerku dziś można tylko pomarzyć. A może Ty Rudasko lubisz deszcz i nie przeszkadza Ci mokre futerko?
Dlaczego telefony milczą? Nikt nie chce dać domku psinie?

Posted

:multi:Witam Cię dorota i Rudasek też .:multi: Byłaś na wątku u psiny, czy jesteś nowa fanką naszej faworytki? Miło, że jest nas więcej, bo w ten sposób Ruda ma większe szanse. :multi:Co wiele głów i pomysłów, to nie jedna...
Bądź z nami i odwiedzaj Rudzinkę.:loveu:

Posted

Rudasku, pusto dziś u Ciebie, ale odwiedziła cię Twoja kochana Angel. Szykuj się na odwiedziny, bo jak czas i obowiązki pozwolą, Angel odwiedzi ćię w schronisku. I opowie nam tutaj wszystko o Tobie. Interesuje nas wszystko, wszystko...szkoda, że jesteśmy tak daleko.

Posted

Widzę, że udało się, ale link do Rudej nie jest Ci potrzebny w podpisie, bo banerek i tak odsyła do wątku. W to miejsce możesz sobie dać inny banerek, albo taki podpis jak ja, albo co sobie wymyslisz. Buziaki.

Posted

Super, że mogłam być pomocna i polecam się na przyszłość...bo mam różne techniczne problemy, których nie umiem przeskoczyć.
Może dopisz sobie pod banerkiem Rudej jakiś " rzucający się " w oczy tekast o szukaniu domku- szybkim, bo psina nie ma za wiele czasu, a taki tekst będzie wędrował z Toba pod dogo i reklamował Rudzinkę.

Posted

Rudzinko, do góry i do góry, a domki milczą. Wiem, nie mam zupełnie cierpliwości, ale bardzo martwi mnie, że jesteś w schronisku. To nie jest bezpieczne miejsce, a Ty masz już swoje latka.

Posted

[quote name='kameralna']I ja się przyłączam :)
Oleno, widzę że jesteś z mazowieckiego. Znasz może kogoś, kto pokochałby takiego kociaczka (Rudzinko, wybacz):
http://allegro.pl/mlodziutki-kicius-...227272510.html
Jakiś łobuz podpalił mu wąsy i podrzucił na wycieraczkę :angryy:

Jaki ten koteczek jest fajny, zapytam TŻ czy się zgodziłby, ale nie wiem czy spełniłabym oczekiwania względem domku dla niego.

Posted

Dzień dobry Rudzinko i aniolki czuwające nad Tobą od rana ! Między jednym a drugim zajęciem wpadam powitać Was i widzę, że życie tutaj już tętni . Dobrze, że Ruda ma takie cioteczki dyspozycyjne od " świtu".:loveu:
Ewo, wątpisz, czy spełnisz oczekiwania względem domku dla koteczka??? :shake:U Ciebie kotki i psiaki żyją pospołu, pysk w pysk stoją przy swoich miseczkach- było chyba takie zdjęcie- a Twój TŻ pewnie zgodzi się :loveu:
Pilnujcie naszego skarba Rudzinki. Biegnę dalej przez dzień.