danka4u1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jestem cioteczki i Rudzinko. Szkoda, że wirtualnie, ale tak pada znowu i pada, że tylko miazianka wchodziłybuy w grę. O spacerku dziś można tylko pomarzyć. A może Ty Rudasko lubisz deszcz i nie przeszkadza Ci mokre futerko? Dlaczego telefony milczą? Nikt nie chce dać domku psinie? Quote
dorota k. Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Tymczasem dobrej nocy. A jutro,wstaje nowy dzionek :) Buziaki Rudasku:) Quote
danka4u1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 :multi:Witam Cię dorota i Rudasek też .:multi: Byłaś na wątku u psiny, czy jesteś nowa fanką naszej faworytki? Miło, że jest nas więcej, bo w ten sposób Ruda ma większe szanse. :multi:Co wiele głów i pomysłów, to nie jedna... Bądź z nami i odwiedzaj Rudzinkę.:loveu: Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Rudasku, pusto dziś u Ciebie, ale odwiedziła cię Twoja kochana Angel. Szykuj się na odwiedziny, bo jak czas i obowiązki pozwolą, Angel odwiedzi ćię w schronisku. I opowie nam tutaj wszystko o Tobie. Interesuje nas wszystko, wszystko...szkoda, że jesteśmy tak daleko. Quote
ogonek2 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 :razz:1,2,3 sprawdzanie banerka .... Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 ogonek2 napisał(a)::razz:1,2,3 sprawdzanie banerka .... ?????????????????? Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Aktywność banerka możesz sprawdzić, robiąc podgląd podczas wklejania, ale miło że jesteś. Witaj. Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Widzę, że udało się, ale link do Rudej nie jest Ci potrzebny w podpisie, bo banerek i tak odsyła do wątku. W to miejsce możesz sobie dać inny banerek, albo taki podpis jak ja, albo co sobie wymyslisz. Buziaki. Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Super, że mogłam być pomocna i polecam się na przyszłość...bo mam różne techniczne problemy, których nie umiem przeskoczyć. Może dopisz sobie pod banerkiem Rudej jakiś " rzucający się " w oczy tekast o szukaniu domku- szybkim, bo psina nie ma za wiele czasu, a taki tekst będzie wędrował z Toba pod dogo i reklamował Rudzinkę. Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Rudzinko, do góry i do góry, a domki milczą. Wiem, nie mam zupełnie cierpliwości, ale bardzo martwi mnie, że jesteś w schronisku. To nie jest bezpieczne miejsce, a Ty masz już swoje latka. Quote
kameralna Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 A ja dopiero teraz mogę paść do Rudzinki. Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale. Mizianko śliczny pycholku :) Quote
danka4u1 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Wpadaj, wpadaj, bo pusto tutaj okropnie. Mało ludzi; psina jakoś nie ma szczęścia do większego towarzystwa, a bardzo jej tego potrzeba. :loveu: DOBRANOC :loveu: Quote
Olena84 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Rudzinke przed poludniem podrzucam! Quote
kameralna Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='Olena84']Rudzinke przed poludniem podrzucam! I ja się przyłączam :) Oleno, widzę że jesteś z mazowieckiego. Znasz może kogoś, kto pokochałby takiego kociaczka (Rudzinko, wybacz): http://allegro.pl/mlodziutki-kicius-...227272510.html Jakiś łobuz podpalił mu wąsy i podrzucił na wycieraczkę :angryy: Quote
mestudio Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='kameralna']I ja się przyłączam :) Oleno, widzę że jesteś z mazowieckiego. Znasz może kogoś, kto pokochałby takiego kociaczka (Rudzinko, wybacz): http://allegro.pl/mlodziutki-kicius-...227272510.html Jakiś łobuz podpalił mu wąsy i podrzucił na wycieraczkę :angryy: Jaki ten koteczek jest fajny, zapytam TŻ czy się zgodziłby, ale nie wiem czy spełniłabym oczekiwania względem domku dla niego. Quote
danka4u1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Dzień dobry Rudzinko i aniolki czuwające nad Tobą od rana ! Między jednym a drugim zajęciem wpadam powitać Was i widzę, że życie tutaj już tętni . Dobrze, że Ruda ma takie cioteczki dyspozycyjne od " świtu".:loveu: Ewo, wątpisz, czy spełnisz oczekiwania względem domku dla koteczka??? :shake:U Ciebie kotki i psiaki żyją pospołu, pysk w pysk stoją przy swoich miseczkach- było chyba takie zdjęcie- a Twój TŻ pewnie zgodzi się :loveu: Pilnujcie naszego skarba Rudzinki. Biegnę dalej przez dzień. Quote
Olena84 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Niestety nie znam, Ci ktorych znam sami pytają czy nie mam dt lu ds dla kotow:(. Ale wrzuce go jak mi sie uda na jakies strony. Kotek slodki. Quote
Angel Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 hooop Rudzinko :) :*** apropo czy jest ktos tu na wątku z Tarnowskich Gór kto mógłby przeprowadzić wizyte przedadopcyjna ? To bardzo pilne !!! http://www.dogomania.pl/threads/186805-NEGRA-potrzebna-wizyta-przedadopcyjna-w-Tarnowskich-Górach-!-PILNE-) zapraszam na wątek ! Quote
dorota k. Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='danka4u1'] śliczny pycholek :) Ruda musi cię domek wypatrzeć:) Quote
Recommended Posts