dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Nie ma się czego bać bo do tego czasu Ruda będzie już w domu! Nasz bieg po domek musi przynieść efekt! Quote
Angel Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 u nas też niestety dziś cały dzień pada ;/ oby wkoncu ktos się zdecydował na rudzinke.. Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Moze zacznijmy sie też rozglądac na prawo i lewo we własnym zakresie, czy ktoś nie przygarnąłby Rudzinki...przecież są tacy ludzie, a domek zawsze można sprawdzić i wizytować później. Quote
dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jeśli chodzi o znajomych to ja już na początku jak zaczęłam wchodzić na wątek Rudej się nad tym zastanawiałam... niestety wśród znajomych albo mają już zwierzaki, albo mają uczulenia, albo są 'antyzwierzency' ... Quote
coronaaj Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 mestudio napisał(a):Na allegro Ruda ma 277 wejść o 70 więcej niż każdy ze szczeniaków wystawionych w tym samym czasie, nawet ktoś ją obserwuje. Wiem, że to o niczym nie świadczy, ale jednak miło widzieć, że ktoś o niej pomyślał pozytywnie:-). To niezle ale byly telefony zeby domek sprawdzic??? Moze trzeba zalatwic jakis DT najlepiej domowy i wyciagnac ja ze schroniska?? Ona dalej jest w schronie i to jest tragiczne... Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dariu, robiłas ogłoszenia Rudej i pewnie masz gdzieś w zanadrzu tekst, wybrane zdjęcia i na kogo kontakt. Nie za bardzo mam teraz czas szperać po ogłoszeniach, żeby znaleźć, a na innym wątku ilon_n " po znajomości"- chce psinie zrobić pakiet ogłoszeń. Napisz na wątku, albo raczej przeslij mi na pocztę- danka4u1@wp.pl, co uważasz za słuszne. A może ten super tekst Ewy z allegro? Quote
dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Danuś Rudzinka miała teraz robione ogłoszenia przez BeaBono - spójrz na pierwszą stronę, więc może podaj też ilon_n tą listę by niepotrzebnie nie powtarzała stron (ogłoszenia są świeże więc aktywne) :) Poniżej tekst do ogłoszeń (ja podaję ten od Ewy): A zdjęcia prześlę Ci na maila :) Suczka, która szuka domu jest bardzo radosna i przyjazna zarówno dla innych zwierząt jak i dla człowieka. Suczka ma około 9 lat. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Jest średniej wielkości pieskiem, a nawet nieco mniejszym. Ta sunia jest przeurocza ciągle domaga się pieszczot i głaskania. Ma niesamowicie piękny nosek i słodkie oczka. Ładnie chodzi na smyczy, jest bardzo łagodna. Kocha spacery i pieszczoty. Jest bardzo pocieszną psinką. Brakuje jej towarzystwa ludzi, którego potrzebuje. Bardzo nam zależy aby ta łagodna istotka znalazła przed zbliżającą się zimą swój domowy zakątek gdyż obecnie przebywa w Schronisku AZOREK /koło Poznania. Pieska oddam osobie, która zgodzi się na wizytę przed podjęciem decyzji o oddaniu jej. Osoba taka będzie proszona o podpisanie umowy, w której zobowiąże się do dobrego traktowania pieska. Piesek przebywa w Obornikach koło Poznania. Pieska z przyjemnością dowieziemy w każdy zakątek Polski jeśli znajdzie się wspaniały domek. Kontakt: tel. 607-099-681 mail: aniolek940@amorki.pl GG: 5257225 Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dzięki Dariu za " przesyłkę"; przesłałam wszystko ilon_n. Musimy robić wszystko, by psina jak najbardziej była widoczna. Szkoda, że nie możemy spotkać się jutro osobiście, ale nic straconego... Teraz dobranoc Rudzince i wszystkim, którzy ją odwiedzają i pamiętają o niej. Quote
dara9 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Myślę, że za jakiś czas trafi się okazja by się spotkać :) Tymczasem witam wszystkie dogomaniaczki i naszą Rudznikę kochaną:loveu: Quote
kameralna Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wreszcie piątek :) Witaj Rudzinko :) Może już w ten weekend ktoś zabierze cię do domu? Quote
sosiczka Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Ruda 1 kupiepsa 2 kokosy 3 morusek 4 petworld 5 giełda.bai 6 neeon 7 animalia 8 giełdaogłoszeń 9 cafeanimal 10 pineska 11 4.pl 12 e-gratka 13 freecf 14 eoferty 15 szerlok 16 pajeczyna 17 adopcjapsa 18 rozgłos 19 petsy 20 ojej 21 adin 22 i-bazar 23 świstek 24 ćwirek 25 wstawiaj.pl 26 sellit 27 przygarnijzwierzaka 28 owi 29 olx 30 najpewniej Quote
dara9 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Cioteczki przykra rzecz się zdarzyła, wyjeżdżam - wrócę w czwartek, pilnujcie Kochane Rudzinki naszej :* Quote
danka4u1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Rudzinko jestem. Dopiero teraz, ale przez cały dzień nie mogłam tutaj przyjść... Dariu, nic nie martw się. Pozałatwiaj swoje sprawy i wracaj do nas i do Rudzinki, bo będzie nam Ciebie brakowało. Psinka ma nowe ogłoszenia dzięki życzliwym cioteczkom, a nawet hurra optymistkę cioteczkę kamerelną !!! Musi być dobrze. Angel, pozwoli Ci czas na wizytę u Rudej w sobotę? Napisz nam cos o niej. Ty tak ją kochasz, a ona pewnie na Twój widok jest cała szczęśliwa. Quote
mestudio Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Rudasku miły, u nas znowu pada deszcz. Nie lubię jak tak dużo wody lej się z nieba bo nawet nie da się na dłuższy spacer wyjść z psiakami. Quote
kameralna Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Wpadam do Rudej z głaskami. Dobranoc, do jutra Cioteczki :) Quote
danka4u1 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Dobranoc Rudasku- dobranoc dziewczyny. Kolejny dzień za nami i za udą. Miejmy nadzieję, że dla psiny bedzie tych dni coraz mniej w schronie, ale jak do tej pory zero odzewu na ogłoszenia.. Quote
ilon_n Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Rudasko, życzę Ci pomyślności i niech ogłoszenia będą owocne. dziękuję za wklejenie linków. Quote
Angel Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 niestety dziś nie mogłam pójść do Rudej-przepraszam wszystkich. Ale w tygodniu do niej zajrze tak tylko :) albo dziś popołudniu pójde zobaczyc rudy pycholek. Oby ktoś wkońcu zadzwonił ! Quote
danka4u1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 O Rudej nie można zapomnieć ! Witam wszystkich. Może to będzie słoneczny, ciepły dzień. Quote
ogonek2 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 kurcze a ja przez te wyjazdy zapomniałam o wpłacie na Rudzię - przepraszam Cię Malutka - w poniedziałek wpłacę . Quote
Recommended Posts