mestudio Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Zaglądam do Rudej wieczorkiem. Na allegro odwiedza ją dość dużo osób, może jednak ktoś ją zauważy dzięki ogłoszeniom w różnych miejscach. Quote
danka4u1 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 dara9 napisał(a):Nie martw się Rudą Danko, my tu jesteśmy..co możemy zrobić to zrobimy. Rodzina i jej zdrowie, a także walka o bezpieczeństwo musi być dla Ciebie teraz najważniejsza! A pracy zawalać też nie wolno ;) A teraz już wracając do Rudej...mam nadzieję, że z ogłoszeń ktoś się odezwie, niech chociaż maila wyskrobie, no cokolwiek! Bo taka głucha cisza aż przeraża :( przecież nic więcej już zrobić nie możemy...helikopter wynająć żeby ulotki zrzucał czy co??? mestudio napisał(a):Zaglądam do Rudej wieczorkiem. Na allegro odwiedza ją dość dużo osób, może jednak ktoś ją zauważy dzięki ogłoszeniom w różnych miejscach. Dariu, Ewo i inne cioteczki opiekujące sie Rudą, jestem Wam bardzo wdzięczna, że przychodzicie tutaj, bo ta cisza na wątku przedtem była dołująca. Teraz wiem, że tyle osób dba o psinę, a ja postaram się wpadać częściej- dziś próbowałam w szkole, ale nie dało rady skupić się przy tym bałaganie organizacyjnym na początku roku... Moze na allegro ktoś wypatrzy Rudą. Ma ogłoszenia. A pomysł z helikopterem jest super i chyba byłby to ewenement na dogo!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Olena dobrze, że jesteś bo ja trochę zaspałam ;) Mam nadzieję, że allegro i ogłoszenie w gazecie przyniosą pozytywny efekt... Quote
Olena84 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 No wlasnie, dzisiaj przegonilam dare!!! Quote
kameralna Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wpadam do Rudzinki, żeby wygłaskać ślicznotkę i życzyć szybkiego domku :) Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Olena84 napisał(a):No wlasnie, dzisiaj przegonilam dare!!! Zobaczymy czy jeszcze kiedy Ci się to uda ;):diabloti: Quote
Angel Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 danka4u1 napisał(a): Angel, jak tam w nowej szkole i klasie, bo pisałaś, że w tym roku wszystko nowe? Wszystkie inne cioteczki- i te poranne jak Dara i nieco południowe jak Olena i wszystkie, które tutaj przybywają- dzięki,że odwiedzacie Rudą mimo pracy, obowiązków. tak szkoła nowa i od 9 lat nowa klasa ; p jakoś daje rade ale już czuję ze bd cieżko.. no wiec u mnie w school ogl spoko :) ale nie mówmy o mnie nie bd zaśmiecac watku rudzinki :) hooop kochana! oby wkońcu coś się udało i domek się znalazł.. Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Angel może nie będzie tak źle jak się wydaje :) Zaglądam wieczorem do naszej Rudej kochanej, dzwońcie ludziska do niej! mailujcie! domku wpadnij w końcu na ogłoszenia Rudaska! Quote
mestudio Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Na allegro Ruda ma 277 wejść o 70 więcej niż każdy ze szczeniaków wystawionych w tym samym czasie, nawet ktoś ją obserwuje. Wiem, że to o niczym nie świadczy, ale jednak miło widzieć, że ktoś o niej pomyślał pozytywnie:-). Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Oj tak dobrze wiedzieć, że ktoś ciepło o niej pomyślał i się nią interesuje :) może akurat? ale poczekamy zobaczymy Quote
danka4u1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Wpadam dopiero teraz, ale Angel mnie zrozumie, bo wie jaki sajgon w szkółce na początku roku... Angel, Ty tez jesteś ważna na wątku Rudej, bo od naszego realnego życia, braku większych problemów i w związku z tym lepszą dyspozycyjnością, lepiej działamy tutaj- częściej odwiedzamy, choćby wirtualnie- psinę i mamy więcej pomysłów i czas na ich wykonanie. Więc pisz też o sobie. Olena i Dara- niezastąpione poranne wyprowadzaczki Rudzinki na spacerek- prześcigają się w coraz to wcześniejszym wstawaniu :evil_lol: :multi: :evil_lol: Kobietki, ja o tej godzinie też byłam już dawno spionizowana, ale ...nie wolno używać laptopów w klasie :evil_lol: :evil_lol: nawet w tak zbożnym celu jak pomoc zwierzaczkom.. na następny tydzień podrukuję trochę plakatów - godzina wych.: My i nasi bracia mniejsi:evil_lol:, a może podpiąć się pod religię? :evil_lol:; porozwieszamy w ramach nastepnej godziny wych. Temat: zabytki naszego miasta- wycieczka klasowa po R... Może być? :evil_lol: :evil_lol: Widze teraz Ewa, że do naszej Rudzinki jednak zaglądają ludziska dobrej woli. Miejmy nadzieję. Quote
dara9 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Tak tak Danka podepnij to pod lekcje religii hihi Ja już padam...dobranoc Rudzinko, dobranoc cioteczki :) Quote
danka4u1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ja padałam kilka razy w ciągu dnia, ale jakos udawało mi się wrócic do swiata żywych. Teraz jednak padam ostatecznie- rankiem maraton od początku- dobranoc wszystkim i Rudzince. Psino, szybko do domku!!! Quote
Olena84 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Godzina 9 i zero porannego podniesienia? O tak byc nie może! Quote
dara9 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Olena na posterunku :) ja też już zaglądam do naszego Rudaska kochanego :) Quote
mestudio Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zaglądam do psinki, niestety w pracy. Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Olena84 napisał(a):Godzina 9 i zero porannego podniesienia? O tak byc nie może! dara9 napisał(a):Olena na posterunku :) ja też już zaglądam do naszego Rudaska kochanego :) mestudio napisał(a):Zaglądam do psinki, niestety w pracy. Wynik połowy dnia: Olena znów prowadzi ! WYprzedza Darę o ułamki ...godzin, Mestudio włącza się do akcji. W ogonie ciągnie się Danka, ale ambitnie przyśpiesza...może uda się, może.. Mało, mało nas, ale sami miłośnicy tego maratonu po domek. Wnioski: dziewczyny, jestescie niezastąpione i kochane. Witam Was i Rudzinkę. Piesku, gdzie ten Twój domek. Niech się pospieszy. Quote
kameralna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Danusia znowu w szczytowej formie :) To jest zawodniczka! Rudasku, nie jesteś sama. Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Nowy, ambitny zawodnik przyłączył sie do biegu po domek ! Uwaga, kameralna to ktoś, kogo nie można zlekceważyć. Jest na prowadzeniu !! Quote
kameralna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja to jestem taka cicha ciocia Rudej. Niestety, zbyt rzadko odwiedzam naszą małą ślicznotkę. Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ciociu kamerelna -Aneto, nie bądź taka cicha i kameralna. Ruda uwielbia liczne grono i trochę wrzawy. Sprawmy jej te przyjemność choćby na razie wirtualnie. Quote
kameralna Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='danka4u1']Ciociu kamerelna -Aneto, nie bądź taka cicha i kameralna. Ruda uwielbia liczne grono i trochę wrzawy. Sprawmy jej te przyjemność choćby na razie wirtualnie. Z przyjemnością :) Quote
Olena84 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Deszcz pada u nas, Rudzinko mam nadzieje, że Ty nie mokniesz. Quote
danka4u1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Olena84 napisał(a):Deszcz pada u nas, Rudzinko mam nadzieje, że Ty nie mokniesz. No właśnie, też o tym myślałam, ale nie chciałam nawet pisać...boję się, jak przyjdzie zima, mróz.... Quote
Recommended Posts