danka4u1 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Dobranoc Ruda. Wszyscy rozbiegli się z wątku:shake:..pusto i cicho u Ciebie, bido:shake: Quote
caromina Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Sprawa wyjaśniona z przelewem. Punkt dziewczyny, ze nie dałyście psa ludziom bez mieszkania. Byłam świadkiem gdy psy adoptowali ludzi na wynajmie, czasem wracały bo zasady wynajmu się zmieniały Quote
Beatkaa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Cześc Rudzinko... Trzymaj się jakoś... obyś już niedługo znalazła domek:roll: Quote
Syla Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 caromina napisał(a):Sprawa wyjaśniona z przelewem. Punkt dziewczyny, ze nie dałyście psa ludziom bez mieszkania. Byłam świadkiem gdy psy adoptowali ludzi na wynajmie, czasem wracały bo zasady wynajmu się zmieniały Wynajmowałam mieszkanie przez ostatnie 2 lata.Właścicielka zgodzila się na jednego psa, Muchę i świniaka Łatka, bo był w klatce.Po roku adoptowałam Lejka.Z nim o tyle nie było problemu, że ślepy, głuchy dziadek spał 23 godziny na dobę.Jak przyjeżdzała "jaśnie pani" to Lejek lądował w szafie typu Komandor i ani pisnął.Nigdy mnie nie wydał, a żyje do dzisiaj, ma się na tyle dobrze, na ile ma się "roślinka", bo tylko je, pije, jest wynoszony na trawkę za potrzebą itd itp Aha....już nie muszę go chować w zadnej szafie...na spacerach wręcz się nim szczycę i gdzieś mam opinię, że takie stare i tak wyglądające pieski należałoby usypiać, bo się męczą.Jak zauważę, że to go męczy, to zrobię to co powinnam.Zrobiłam to dla mojej ukochanej Wikusi( tej z mojego awatarku) i zrobię dla każdego innego psa. Quote
danka4u1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Sylu, jak dobrze, że przyszłaś do Rudzianki:multi:. Czy w tej Twojej szafie nie znalazłoby się miejsce dla niej ?:evil_lol: :evil_lol: Historia ze szafią jak wzięta z " horroru- komediowego", ale tylko Ty możesz mieć takie super pomysły..:evil_lol: Quote
ogonek2 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 :puppydog: podniosę Rudzinkę ...to za długo trwa... Quote
Syla Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 danka4u1 napisał(a):Sylu, jak dobrze, że przyszłaś do Rudzianki:multi:. Czy w tej Twojej szafie nie znalazłoby się miejsce dla niej ?:evil_lol: :evil_lol: Historia ze szafią jak wzięta z " horroru- komediowego", ale tylko Ty możesz mieć takie super pomysły..:evil_lol: To nawet nie był mój pomysł.Tylko Lejkowy.W tej szafie spał kilka od bycia u mnie, bo miał do wyboru też inne miejsca.Mogę zdjęcia wysłać na maila i widać, że nie wymuszone. Quote
danka4u1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Syla napisał(a):To nawet nie był mój pomysł.Tylko Lejkowy.W tej szafie spał kilka od bycia u mnie, bo miał do wyboru też inne miejsca.Mogę zdjęcia wysłać na maila i widać, że nie wymuszone. Wyslij:evil_lol: :evil_lol: zamieścimy na wątku, jako przykład bezgranicznej miłości do psiaków, która nawet w warunkach ekstremalnych nie mija. Jak sądzisz, czy ogłaszanie Rudej w gazecie może przynieść efekty? wiem, że jak nic nie będziemy robić, to możemy sobie hopać Rudą w nieskończoność aż do jej końca w schronie, ale pieniązków nasza księżniczka nie ma za dużo, a i ludzie jakby rzadziej tutaj zaglądają...:shake: Quote
kameralna Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Trzeba ogłaszać Rudą cały czas. Jeśli nie możemy opłacać ogłoszeń w gazetach, to korzystajmy jak do tej pory z darmowych portali internetowych. Teraz jest jeszcze ładnie i ciepło, trzeba zrobić rudej całą masę zdjęć! Przydadzą się bardzo. Quote
danka4u1 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='ogonek2']:puppydog: podniosę Rudzinkę ...to za długo trwa... Masz rację, wlecze się to i nic nie wynika dla Rudej, a szkoda bo psina śliczna i ufna. [quote name='kameralna']Trzeba ogłaszać Rudą cały czas. Jeśli nie możemy opłacać ogłoszeń w gazetach, to korzystajmy jak do tej pory z darmowych portali internetowych. Teraz jest jeszcze ładnie i ciepło, trzeba zrobić rudej całą masę zdjęć! Przydadzą się bardzo. Na jedno ogłoszenie gazetowe starczy, ale chyba tylko na jedno. Ogłoszenia na portalach internetowych ma,mogę jeszcze powywieszać trochę na miejscu dla ludzi, którzy nie mają komputera- są tacy !!:evil_lol:-a jesli chodzi o zdjecia, to apel do cioteczek na miejscu: Zróbcie Rudej nowe, piękne zdjęcia.Piękne, bo pies jest ładny. Sama chciałabym takiego, ale mój pies niekoniecznie..chce być jedynakiem..:evil_lol: Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Rudasku, jak kolejny dzień w schronie? Odwiedziły Cię cioteczki? Może będą Twoje zdjecia? Quote
Angel Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 w poniedziałek bd u Rudej i obiecuje nowe fotki :) Quote
kameralna Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Angel napisał(a):w poniedziałek bd u Rudej i obiecuje nowe fotki :) Fantastycznie! Zaszalej i zrób jej zdjęcia jak do Voque :) Quote
danka4u1 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Angel napisał(a):w poniedziałek bd u Rudej i obiecuje nowe fotki :) Super, dziękujemy Angel. Napisz nam też coś o psince. Czekamy z niecierpliwością. Quote
Beatkaa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Z niecierpliwością czekam na nowe foteczki ;) Quote
Angel Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 jak ost u niej bylam to zauważyłam że nie lubi gdy chwyta się ją za obroże, oczywiście da sie zapiąć na smycz. Nie lubi też być brana na ręce, wtedy powarkuje, nie ugryzła by chyba nawet juz nie bardzo ma czym ale to może kogoś zrazić.. Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zrazi powarkiwaniem tego, kto szuka psa przytulanki, a takiemu komuś nie damy przecież Rudej. Mój pies też nie lubi być brany na ręce, a nie ma aż takiej przeszłości jak Ruda. Ech, niech coś się ruszy...Ruda zjadła już ząbki na schronowym wikcie, a domku nie ma...smutne Quote
danka4u1 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Rudzinko- bezzębna, czekająca na swojego człowieka- wszyscy Cię opuścili?? Jutro będą Twoje zdjęcia. Bedziesz mieć wizytę cioteczki Angel. To bedzie dobry dzień, a teraz śpij. Dobranoc. Quote
Angel Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Ruda ma ząbki, ale już starte-właśnie do niej wychodze :) sesja zdjęciowa będzie :) Quote
Olena84 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Uprzedziłaś Rudą o sesji? Nie każdy lubi z zaskoczenia! Quote
danka4u1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Angej, jak ja Ci zazdroszczę, że będziesz u Rudej. Dlaczego tak daleko do Was? Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia i trzeba będzie wziąć większe przyspieszenie z ogłaszaniem psiny. Gazetowe, plakaty nadal?, ogłoszenia? Nie wiem, co jeszcze.. Ja tutaj popytuję i inni tez, ale same wiecie, jak to wygląda.. Quote
dara9 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ruda będzie miała nowe zdjęcia:multi: Więc jak już będą będzie można pomyśleć o ogłoszeniu do gazety dla Rudzinki!!! To napewno przyniesie efekt! Quote
danka4u1 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Dobrze dara, że przybyłaś, bo tak tutaj pusto... Dzięki za ściągę do zdjęć! Działa! Nawet taki antytalent techniczny, jak ja- zrozumiał i WYKONAŁ.Buziaczki Quote
Recommended Posts