Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zeberka4 napisał(a):
jak pisałam 74zł potrzeba jakieś 76zł jeszcze!!

Czyli Ruda potrzebuje 76 hojnych cioteczek i wujaszków, którzy zechcieliby wesprzeć ją złotóweczką.
Ale może też być 11 osób dorzucających po 7 złotych :)
Są chętni?

Posted

kameralna napisał(a):
Czyli Ruda potrzebuje 76 hojnych cioteczek i wujaszków, którzy zechcieliby wesprzeć ją złotóweczką.
Ale może też być 11 osób dorzucających po 7 złotych :)
Są chętni?

dokładnie tak,:D

Posted

To zdjęcie Rudej jest piękne...ale co z tego..czy ci ludzie nie maja oczu i serca? Tyle plakatow wisiało i pewnie nadal wisi...
TYLKO 77 ZŁOTYCH DZIELI PIESKA OD SZANSY NA DOM I SWOJEGO CZŁOWIEKA.
POMÓZMY RUDEJ.

Posted

dzwoniła do mnie pani zainteresowana Rudą ! :D:D z Rybnika ! chciałaby ją przygarnąć pod koniec sierpnia.. tylko nie rozmawiałam z nią na temat wizyty przedadopcyjnej. danka jeśli bd w Rybniku to moglabys ja przeprowadzić ? jeśli tak to podam ci nr koom na pw do pani.

Posted

Angel, super !!! W Rybniku będę w połowie sierpnia. Podaj mi na pw tel do Pani. Na temat wizyt przedadopcyjnych mam mętne wyobrażenie, ale jeśli napiszesz mi więcej o tym, postaram się wywiązać z zadania jak najlepiej.
Dla Rudej wszystko. Jesli nie mogę jej mieć u siebie, niech będzie blisko.

Posted

Angel napisał(a):
dzwoniła do mnie pani zainteresowana Rudą ! :D:D z Rybnika ! chciałaby ją przygarnąć pod koniec sierpnia..

Oj to wspaniale ! Trzymam kciuki,żeby się udało...

Posted

Pani zażyczyła sobie dopiero pod koniec sierpnia " sprowadzić " Rudą- tak pisala Angel kilka postow wcześniej- będę dzwonić jutro, zeby domek nie zapomniał o psiaku, ale dopiero w drugiej połowie sierpnia będę w Rybniku i mogę sprawdzić, na jakie warunki ewentualnie idzie Ruda...no i czy ja chcą, bo nic na siłę.
Transport ? Kasa??

Posted

Danusiu, jak domek będzie pewny to i kasa zazwyczaj się znajduje.Najwyżej ukłonimy się komuś, kto robi fajne bazarki.Oby tylko domek był najlepszy dla psiuńci.

Posted

Słuchajcie czy ja nadal mam zbierac pieniądze na ogłoszenie dla Rudej?
Skoro ktoś sie zgłosił???
Bo jeżeli nie to przeleje je Angel-prowadzacej wątek nie ma sensu zbierac skoro mozliwy jest dom stały.

Dajcie mi znac najlepiej na pw-Angel do ciebie nalezy decyzja

Posted

moim zdaniem narazie przystopujmy :) pieniadze, jeśli pani nie bd mogla zaplacic oplaty schroniskowej 30 zł to wtedy wylozymy z tych pieniędzy, a reszte można przeznaczyc.. jesli oczywiście dom wypali i nie macie nic przeciwko to do ogloszeń w gazecie ale dla Peggi i Meggi :) zeberko zostaw je narazie na twoim koncie..

Posted

Dzwoniłam do pani, ktora chce adoptować Rudą. Sprawa jest aktualna, ale dopiero 30, 31 sierpnia pani może zabrać pieska.
Teraz jestem poza domem i spotkam się z " domkiem " w okolicach 15 sierpnia. Muszę to zobaczyć na własne oczy, porozmawiać,; domek musi być sprawdzony tak, jak to tylko jest możliwe.

Musisz mieć najlepszy domek, piesku śliczny.

Posted

[quote name='danka4u1']Dzwoniłam do pani, ktora chce adoptować Rudą. Sprawa jest aktualna, ale dopiero 30, 31 sierpnia pani może zabrać pieska.
Teraz jestem poza domem i spotkam się z " domkiem " w okolicach 15 sierpnia. Muszę to zobaczyć na własne oczy, porozmawiać,; domek musi być sprawdzony tak, jak to tylko jest możliwe.

Musisz mieć najlepszy domek, piesku śliczny.

Do 15 już niedaleczko :)
Najważniejsze, że są perspektywy!

Posted

Najważniejsze ZOBACZYĆ "naocznie te perspektywy"...ale to po powrocie do domu.Taki niewierny Tomasz jestem.:shake:
Dobranoc Rudasku, wszyscy sympatycy i fanowie naszej rudej maskotki.