danka4u1 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kiepsko Rudasku, ludziska porozjeżdżali się, albo mają kłopoty z dostępem do internetu, a Ty czekasz... Ile mamy forsy? Quote
zeberka4 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 jak pisałam 74zł potrzeba jakieś 76zł jeszcze!! Quote
kameralna Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 zeberka4 napisał(a):jak pisałam 74zł potrzeba jakieś 76zł jeszcze!! Czyli Ruda potrzebuje 76 hojnych cioteczek i wujaszków, którzy zechcieliby wesprzeć ją złotóweczką. Ale może też być 11 osób dorzucających po 7 złotych :) Są chętni? Quote
zeberka4 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 kameralna napisał(a):Czyli Ruda potrzebuje 76 hojnych cioteczek i wujaszków, którzy zechcieliby wesprzeć ją złotóweczką. Ale może też być 11 osób dorzucających po 7 złotych :) Są chętni? dokładnie tak,:D Quote
danka4u1 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 To zdjęcie Rudej jest piękne...ale co z tego..czy ci ludzie nie maja oczu i serca? Tyle plakatow wisiało i pewnie nadal wisi... TYLKO 77 ZŁOTYCH DZIELI PIESKA OD SZANSY NA DOM I SWOJEGO CZŁOWIEKA. POMÓZMY RUDEJ. Quote
Angel Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 dzwoniła do mnie pani zainteresowana Rudą ! :D:D z Rybnika ! chciałaby ją przygarnąć pod koniec sierpnia.. tylko nie rozmawiałam z nią na temat wizyty przedadopcyjnej. danka jeśli bd w Rybniku to moglabys ja przeprowadzić ? jeśli tak to podam ci nr koom na pw do pani. Quote
danka4u1 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Angel, super !!! W Rybniku będę w połowie sierpnia. Podaj mi na pw tel do Pani. Na temat wizyt przedadopcyjnych mam mętne wyobrażenie, ale jeśli napiszesz mi więcej o tym, postaram się wywiązać z zadania jak najlepiej. Dla Rudej wszystko. Jesli nie mogę jej mieć u siebie, niech będzie blisko. Quote
kameralna Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Daneczko, zadanie specjalne idealne dla Ciebie :) Trzymam kciuki za ten domek! Quote
zeberka4 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Super!!!! No to trzeba wizyte przeprowadzić :D jezeli domek wypali to swietnie! Quote
Szyna13222 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Angel to super!! :) Trzymamy mocno kciuki żeby wszystko się udało! Quote
danka4u1 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Buziaki dla wszystkich fanów i sympatyków Rudej i dla głównej osobistości tego wątku- Rudaska- też. Quote
Beatkaa Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Angel napisał(a):dzwoniła do mnie pani zainteresowana Rudą ! :D:D z Rybnika ! chciałaby ją przygarnąć pod koniec sierpnia.. Oj to wspaniale ! Trzymam kciuki,żeby się udało... Quote
Tia Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Oby wszystko się udało i Ruda w końcu będzie mieszkać w swoim domku:loveu: Quote
kameralna Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ja już nie mogę się doczekać fotorelacji z domu. Oby wszystko się powiodło :happy1: Quote
danka4u1 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Pani zażyczyła sobie dopiero pod koniec sierpnia " sprowadzić " Rudą- tak pisala Angel kilka postow wcześniej- będę dzwonić jutro, zeby domek nie zapomniał o psiaku, ale dopiero w drugiej połowie sierpnia będę w Rybniku i mogę sprawdzić, na jakie warunki ewentualnie idzie Ruda...no i czy ja chcą, bo nic na siłę. Transport ? Kasa?? Quote
Syla Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Danusiu, jak domek będzie pewny to i kasa zazwyczaj się znajduje.Najwyżej ukłonimy się komuś, kto robi fajne bazarki.Oby tylko domek był najlepszy dla psiuńci. Quote
danka4u1 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Dzięki Syla, dobry duszku Rudaska.Trzymam Cię za słowo, bo ja ciemna jestem w te " klocki", a Ruda biedna jak mysz kościelna...Bez posagu w świat ?:shake: Quote
zeberka4 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Słuchajcie czy ja nadal mam zbierac pieniądze na ogłoszenie dla Rudej? Skoro ktoś sie zgłosił??? Bo jeżeli nie to przeleje je Angel-prowadzacej wątek nie ma sensu zbierac skoro mozliwy jest dom stały. Dajcie mi znac najlepiej na pw-Angel do ciebie nalezy decyzja Quote
Angel Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 moim zdaniem narazie przystopujmy :) pieniadze, jeśli pani nie bd mogla zaplacic oplaty schroniskowej 30 zł to wtedy wylozymy z tych pieniędzy, a reszte można przeznaczyc.. jesli oczywiście dom wypali i nie macie nic przeciwko to do ogloszeń w gazecie ale dla Peggi i Meggi :) zeberko zostaw je narazie na twoim koncie.. Quote
danka4u1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Dzwoniłam do pani, ktora chce adoptować Rudą. Sprawa jest aktualna, ale dopiero 30, 31 sierpnia pani może zabrać pieska. Teraz jestem poza domem i spotkam się z " domkiem " w okolicach 15 sierpnia. Muszę to zobaczyć na własne oczy, porozmawiać,; domek musi być sprawdzony tak, jak to tylko jest możliwe. Musisz mieć najlepszy domek, piesku śliczny. Quote
kameralna Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='danka4u1']Dzwoniłam do pani, ktora chce adoptować Rudą. Sprawa jest aktualna, ale dopiero 30, 31 sierpnia pani może zabrać pieska. Teraz jestem poza domem i spotkam się z " domkiem " w okolicach 15 sierpnia. Muszę to zobaczyć na własne oczy, porozmawiać,; domek musi być sprawdzony tak, jak to tylko jest możliwe. Musisz mieć najlepszy domek, piesku śliczny. Do 15 już niedaleczko :) Najważniejsze, że są perspektywy! Quote
danka4u1 Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Najważniejsze ZOBACZYĆ "naocznie te perspektywy"...ale to po powrocie do domu.Taki niewierny Tomasz jestem.:shake: Dobranoc Rudasku, wszyscy sympatycy i fanowie naszej rudej maskotki. Quote
Recommended Posts