Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś wieczorkiem podczas spaceru z moim osobistym psem odbędzie się wielkie plakatowanie Rybnika:multi::multi:. RUDA bedzie wszędzie.:multi::multi: Dorobiłam karteczki do odrywania z namiarami na pieska. Niech ludziska odrywają i dzwonią.:lol:
Potem wyjeżdżam i zabieram ze sobą jeszcze trochę plakacików; poczęstowałam tez nimi moich znajomych z :mad:NAKAZEM:mad: powieszenia.

Posted

[quote name='dara9']W Katowicach też można porozwieszać?:razz:

[quote name='Olena84']Świetny pomysł, oby odległosć nikogo nie przeraziła, to i ja porozwieszam.
Dziewczyny wieszajcie wszędzie:multi::multi:
Dara9, dlaczego masz nie wieszać w Katowicach? Wuieszj, wieszaj...ja wieszam w Rybniku, a za parę dni znowu tam, gdzie jadę..
Nic nie tracimy, a pies może zyskać. TYLE JUŻ CZEKA:shake: :placz:
Ja pokonam cywilizacje techniczną, to wstawię potem fotki" tłumów" przed naszymi ogłoszeniami :multi:
Teraz muszę znikać, pa
RUDASKU,[SIZE=2] jeszcze trochę :lol:

Posted

[quote name='Szyna13222']A może jakieś ulotki? Mogłabym poroznosić po skrzynkach w Suchym Lesie o ile nikt już tam nie rozwiesił plakatów ;)
Pomysł super:multi::multi: Napisz króciutki tekst i.....roznoś:multi:
Im więcej pomysłów, tym lepiej dla biedaczyny Rudej.

Posted

Angel może ty zrobiłabyś jakieś fajne ulotki? Ja nie mam programu w którym mogłabym je wykonać .... Pozatym najlepiej znasz Rudą i mogłabyś coś fajnego na nich napisać w końcu jesteś jej opiekunką ;)

Posted

Szyna, wydrukuj maleńkie karteczki z tego np pierwszego ogłoszenia, bo jest mniej tekstu. Na jednej stronie A4 zmieści Ci się mnóstwo uloteczek. Może być kolorowe, jak masz tusz, albo czarno- białe. Też ładnie wychodzi.
Ja znikam, bo muszę iść z psem, dalej wieszam plakaty i domowych spraw mam mnóstwo.

Posted

[quote name='dara9']Plakaty wydrukowane :) Wieczorem będziemy rozwieszać :)
Moje wiszą, gdzie się tylko dało. Jutro sprawdzę podczas spaceru z psem, czy ktoś poczęstował się namiarami na Rudą..
Chciałam pochwalić się zdjeciami wiszących plakacików, ale jakaś niegramotna jestem i nie potrafię zamieścić zdjęć.
Nic to...najważniejsze, by ktoś zadzwonił i zainteresował się moją Rudą.
Mam nadzieję, że ktoś jeszcze wieszał te piękne plakaty, bo ja sama niewiele zrobię..
DOBRANOC RUDASKU. IDŹ JUZ DO DOMKU- TYLE CZEKASZ...

Posted

danka4u1 a jak to wykombinowałaś z tymi dodatkowymi numerami do urywania? masz to w jakimś pliku np? Może mogłabyś przesłać, mogłabym jeszcze gdzieś porozwieszać i też byłoby widać czy wogóle ktoś zwraca uwagę.

Posted

dara9 napisał(a):
danka4u1 a jak to wykombinowałaś z tymi dodatkowymi numerami do urywania? masz to w jakimś pliku np? Może mogłabyś przesłać, mogłabym jeszcze gdzieś porozwieszać i też byłoby widać czy wogóle ktoś zwraca uwagę.

Dara, podaj mi na pw swój mail. Prześlę ci gotowce tzn karteczki do wyrywania. Wydrukujesz i dokleisz do wydrukowanego już plakatu. Tak będzie najprościej. Pa:multi:
Karteczki są pourywane, ale co z tego wyniknie, nikt na razie nie wie..wszystkiego trzeba probować, bo inaczej ten pies zostanie dożywotnio w schronie.:shake:

Posted

PW wysłane :)

Zgadzam się, że trzeba próbować wszystkiego. Wielu jest fajnych ludzi i może akurat w Katowicach, w Rybniku, wszędzie może trafić się TA JEDYNA osoba dla Rudej. Trzeba działać i pomagać szczęściu i już!

Posted

Rudasku, wisisz sobie już na całym Śląsku. Może inni Twoi fanowie, którzy Cię odwiedzają, a nie piszą , też poczęstowaliby się plakacikami i porozwieszali.
Dobrze, że plakaty są na watku; myślę, że ktoś jeszcze je wypatrzy i zmiłuje się nad psiakiem.
Ile można mieszkać w schronie?:angryy::angryy:

Posted

Poniżej zdjęcie od Danki4u1 - plakaty Rudzielca w Rybniku :)
Ślicznie wygląda taki kolorowy plakat, niestety ja mogę drukować kolorowych - ale zawsze coś ;)
Czekamy teraz na telefony!

Posted

Dzięki dara9, dzięki Szyna13222 za pomoc dla Rudej:multi:- i niegramotnej ciotki, która nie umie wstawiać zdjęć:shake::shake:
szyna13222 roznoś te uloteczki, ludziska sobie studiują, co i gdzie można PROMOCYJNIE kupić, a -RUDZIELEC jest ZA DARMO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dara9 napisał(a):
Dobrze powiedziane danka4u1:lol:

p.s. odnośnie niegramotnej ciotki...pamiętaj ile mi wstawianie zdjęcia zajęło:roll:

Polecam się na przyszłość :evil_lol::evil_lol: i vice versa:evil_lol::evil_lol: