Olena84 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Świetny pomysł, oby odległosć nikogo nie przeraziła, to i ja porozwieszam. Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 :multi:PROSZĘ, pobierajcie te piękne ogłoszenia, niech ludzie widzą RUDĄ :multi::multi: :multi: Im nas więcej, tym psiak ma większe szanse !!!:multi: Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Dziś wieczorkiem podczas spaceru z moim osobistym psem odbędzie się wielkie plakatowanie Rybnika:multi::multi:. RUDA bedzie wszędzie.:multi::multi: Dorobiłam karteczki do odrywania z namiarami na pieska. Niech ludziska odrywają i dzwonią.:lol: Potem wyjeżdżam i zabieram ze sobą jeszcze trochę plakacików; poczęstowałam tez nimi moich znajomych z :mad:NAKAZEM:mad: powieszenia. Quote
Angel Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 dziekuje bardzo za pomoc :) jeszcze tel nie zadzwonił ale licze na to ze to sie zmieni.. Quote
Angel Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 wszędzie :D rozwieszamy, rozwieszamy i rozwieszamy.. akcja plakatowa w całej Polsce :) Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='dara9']W Katowicach też można porozwieszać?:razz: [quote name='Olena84']Świetny pomysł, oby odległosć nikogo nie przeraziła, to i ja porozwieszam. Dziewczyny wieszajcie wszędzie:multi::multi: Dara9, dlaczego masz nie wieszać w Katowicach? Wuieszj, wieszaj...ja wieszam w Rybniku, a za parę dni znowu tam, gdzie jadę.. Nic nie tracimy, a pies może zyskać. TYLE JUŻ CZEKA:shake: :placz: Ja pokonam cywilizacje techniczną, to wstawię potem fotki" tłumów" przed naszymi ogłoszeniami :multi: Teraz muszę znikać, pa RUDASKU,[SIZE=2] jeszcze trochę :lol: Quote
Szyna13222 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 A może jakieś ulotki? Mogłabym poroznosić po skrzynkach w Suchym Lesie o ile nikt już tam nie rozwiesił plakatów ;) Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='Szyna13222']A może jakieś ulotki? Mogłabym poroznosić po skrzynkach w Suchym Lesie o ile nikt już tam nie rozwiesił plakatów ;) Pomysł super:multi::multi: Napisz króciutki tekst i.....roznoś:multi: Im więcej pomysłów, tym lepiej dla biedaczyny Rudej. Quote
Szyna13222 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Angel może ty zrobiłabyś jakieś fajne ulotki? Ja nie mam programu w którym mogłabym je wykonać .... Pozatym najlepiej znasz Rudą i mogłabyś coś fajnego na nich napisać w końcu jesteś jej opiekunką ;) Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Szyna, wydrukuj maleńkie karteczki z tego np pierwszego ogłoszenia, bo jest mniej tekstu. Na jednej stronie A4 zmieści Ci się mnóstwo uloteczek. Może być kolorowe, jak masz tusz, albo czarno- białe. Też ładnie wychodzi. Ja znikam, bo muszę iść z psem, dalej wieszam plakaty i domowych spraw mam mnóstwo. Quote
dara9 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Plakaty wydrukowane :) Wieczorem będziemy rozwieszać :) Quote
danka4u1 Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 [quote name='dara9']Plakaty wydrukowane :) Wieczorem będziemy rozwieszać :) Moje wiszą, gdzie się tylko dało. Jutro sprawdzę podczas spaceru z psem, czy ktoś poczęstował się namiarami na Rudą.. Chciałam pochwalić się zdjeciami wiszących plakacików, ale jakaś niegramotna jestem i nie potrafię zamieścić zdjęć. Nic to...najważniejsze, by ktoś zadzwonił i zainteresował się moją Rudą. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze wieszał te piękne plakaty, bo ja sama niewiele zrobię.. DOBRANOC RUDASKU. IDŹ JUZ DO DOMKU- TYLE CZEKASZ... Quote
dara9 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 danka4u1 a jak to wykombinowałaś z tymi dodatkowymi numerami do urywania? masz to w jakimś pliku np? Może mogłabyś przesłać, mogłabym jeszcze gdzieś porozwieszać i też byłoby widać czy wogóle ktoś zwraca uwagę. Quote
danka4u1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 dara9 napisał(a):danka4u1 a jak to wykombinowałaś z tymi dodatkowymi numerami do urywania? masz to w jakimś pliku np? Może mogłabyś przesłać, mogłabym jeszcze gdzieś porozwieszać i też byłoby widać czy wogóle ktoś zwraca uwagę. Dara, podaj mi na pw swój mail. Prześlę ci gotowce tzn karteczki do wyrywania. Wydrukujesz i dokleisz do wydrukowanego już plakatu. Tak będzie najprościej. Pa:multi: Karteczki są pourywane, ale co z tego wyniknie, nikt na razie nie wie..wszystkiego trzeba probować, bo inaczej ten pies zostanie dożywotnio w schronie.:shake: Quote
dara9 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 PW wysłane :) Zgadzam się, że trzeba próbować wszystkiego. Wielu jest fajnych ludzi i może akurat w Katowicach, w Rybniku, wszędzie może trafić się TA JEDYNA osoba dla Rudej. Trzeba działać i pomagać szczęściu i już! Quote
danka4u1 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Rudasku, wisisz sobie już na całym Śląsku. Może inni Twoi fanowie, którzy Cię odwiedzają, a nie piszą , też poczęstowaliby się plakacikami i porozwieszali. Dobrze, że plakaty są na watku; myślę, że ktoś jeszcze je wypatrzy i zmiłuje się nad psiakiem. Ile można mieszkać w schronie?:angryy::angryy: Quote
dara9 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Poniżej zdjęcie od Danki4u1 - plakaty Rudzielca w Rybniku :) Ślicznie wygląda taki kolorowy plakat, niestety ja mogę drukować kolorowych - ale zawsze coś ;) Czekamy teraz na telefony! Quote
Angel Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 suuuuuuuuuuuuuper! dziękuje w imieniu rudzielca :) Quote
Szyna13222 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 ok w takim razie dziś wydrukuję ulotki i przy najbliższej wizycie w SL poroznosimy z Mikusiem ^^ Quote
dara9 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 super :) Ja jutro będę u rodziców - w innej dzielnicy Katowic - i tam też porozwieszam :) Quote
danka4u1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dzięki dara9, dzięki Szyna13222 za pomoc dla Rudej:multi:- i niegramotnej ciotki, która nie umie wstawiać zdjęć:shake::shake: szyna13222 roznoś te uloteczki, ludziska sobie studiują, co i gdzie można PROMOCYJNIE kupić, a -RUDZIELEC jest ZA DARMO :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dara9 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Dobrze powiedziane danka4u1:lol: p.s. odnośnie niegramotnej ciotki...pamiętaj ile mi wstawianie zdjęcia zajęło:roll: Quote
danka4u1 Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 dara9 napisał(a):Dobrze powiedziane danka4u1:lol: p.s. odnośnie niegramotnej ciotki...pamiętaj ile mi wstawianie zdjęcia zajęło:roll: Polecam się na przyszłość :evil_lol::evil_lol: i vice versa:evil_lol::evil_lol: Quote
dorota k. Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Ruda - nadrabiam zaległości i podniosę Cię Dziewczynko :) Quote
Recommended Posts