Angel Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 [quote name='zeberka4']a próbowaliście z ogłoszeniami w gazecie???????? w przyjacielu psu jak wystawiałam to kosztowało 100zł ok, ale był odzew[/QUOTE] a mogłabym prosic o jakieś namiary na ta gazete lub jeszcze inne ? jakis bazarek by sie zrobiło i pieniądze by sie uzbierały :) Quote
zeberka4 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 zaraz wysyłałam,robilam przez internet ale mozna kupic gazete wyciać kupon i wysłac ze zdjeciem. Quote
zeberka4 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 http://www.pies.pl/ogloszenia_s.html kliknąc: Aby dodać nowe ogłoszenie, kliknij [tutaj] i mój pies,tylko trzeba sie zarejestrowac: http://www.psy.pl/ogloszenia-psy/ http://www.psy.pl/konto/go:addadvert/ -dodaj ogłoszenie w miesieczniku moj pies Quote
Angel Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 dziekuje bardzo :loveu: a w tym pierwszym linku jak chce sie dodac to jest to płatne ? Quote
zeberka4 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 to tez jest płatne, tam wszystko pisze zobacz sama Quote
danka4u1 Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/psy_d.jpg[/IMG] [B] :multi:RUDASKU, 1 LIPCA DZIEŃ PSA:multi::multi:ŻEBYŚ SZBCIUTKO ZNALAZŁA SWÓJ DOMEK I SWOJEGO CZŁOWIEKA :lol::lol:[/B] Quote
Olena84 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ale superaśna kartka! Chyba niestety tylko dogo widzi jaka ona kochana:(, a domki sie pochowały:(. Quote
Angel Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 dokładnie... nikt nie chce jej :( a wczoraj byłam u niej i sobie troche pobiegała, ten uśmiech i merdanie (nieustanne) ogonkiem! ona jest przekochana.. wspaniała i ma w sobie tyle miłości.. Quote
danka4u1 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Nie mogłam się powstrzymać, by nie skopiować zdjęcie Rudej. RUDA PROSI,BARDZO PROSI O DOM !!!! Quote
danka4u1 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 zeberka4 napisał(a):Oj mój ty Rudzielcu kochany leć w góre Leci, leci nasz rudzielec w górę:multi::multi:, ale dobrze by było, gdyby po drodze natrafił na swój domek :shake: Quote
Angel Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 no wlasnie gdzie jest ten domek który czeka wlasnie na ruda ? Quote
dara9 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Tak mi szkoda Rudzinki :( może dziś wypatrzy Cię jakiś domek? Quote
Figu Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Śliczna jest ta rudzinka.. Szukaj domku, malutka! Quote
Angel Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 teraz w te upały ruda (jak zreszta wszystkie psy) strasznie sie meczy :( oby wkońcu coś sie dla niej znalazło !! Quote
danka4u1 Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Angel, moze porobimy ogłoszenia, ale takie papierowe dla ludzi, którzy nie mają internetu, dla starszych, którzy czytają na słupie i w sklepie...widzę, jak studiują ogłoszenia..teraz będę mniej na dogo, bo wyjeżdżam, więc z doskoku:shake: i jest okres urlopowy, "sprzyjający" raczej pozbywaniu sie piesków przeszkadzających w wojażach:placz::placz:....ale pod koniec wakacji Chyba, że macie cos na oku w pobliżu? Los Rudej spędza mi sen z oczu:shake::placz: Quote
Angel Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 jestem za ! zrobie próbny plakat i wstawie tutaj a potem można podrukowac itp :) Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Angel, jesteś genialna!!! Plakaty są super, aż nie wiem, który wybrać. OBA. Jutro- bo dziś już widzisz, która godzina- wydrukuję. Popowieszam w Rybniku, zaraz wyjeżdżam, więc bez plakatów nie ruszę się i niech Ruda szuka domku. Może..miejmy nadzieję. Dzięki. Jutro, gdy cioteczki przyjda w odwiedziny do Rudej, też powinny poczęstować się tymi Twoimi ślicznościami. Quote
danka4u1 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Angel, wydrukowałam ogłoszenia próbnie. Dodam jeszcze nr tel do odrywania. Niech ludziska się częstuja.Wygląda rewelacyjnie.Porozwieszam, rozpropaguję wśród znajomych, zrób to samo. Tylko te nr dodaj do odrywania.Ludzie w pewnym wieku potrzebują okularów, by przeczytać.....a tak, to sobie oderwą i może...Wszystkiego trzeba próbować. Quote
Angel Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 okej napewno tak zrobie i jak tylko bd miała tusz to wydrukuje :) dziękuje za pomoc :) Quote
Recommended Posts