Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zeberka4']a próbowaliście z ogłoszeniami w gazecie???????? w przyjacielu psu jak wystawiałam to kosztowało 100zł ok, ale był odzew[/QUOTE]

a mogłabym prosic o jakieś namiary na ta gazete lub jeszcze inne ? jakis bazarek by sie zrobiło i pieniądze by sie uzbierały :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[IMG]http://kartki.onet.pl/_i/d/psy_d.jpg[/IMG]
[B] :multi:RUDASKU, 1 LIPCA DZIEŃ PSA:multi::multi:ŻEBYŚ SZBCIUTKO ZNALAZŁA SWÓJ DOMEK I SWOJEGO CZŁOWIEKA :lol::lol:[/B]

Posted

dokładnie... nikt nie chce jej :( a wczoraj byłam u niej i sobie troche pobiegała, ten uśmiech i merdanie (nieustanne) ogonkiem! ona jest przekochana.. wspaniała i ma w sobie tyle miłości..

Posted

zeberka4 napisał(a):
Oj mój ty Rudzielcu kochany leć w góre

Leci, leci nasz rudzielec w górę:multi::multi:, ale dobrze by było, gdyby po drodze natrafił na swój domek :shake:

Posted

Angel, moze porobimy ogłoszenia, ale takie papierowe dla ludzi, którzy nie mają internetu, dla starszych, którzy czytają na słupie i w sklepie...widzę, jak studiują ogłoszenia..teraz będę mniej na dogo, bo wyjeżdżam, więc z doskoku:shake: i jest okres urlopowy, "sprzyjający" raczej pozbywaniu sie piesków przeszkadzających w wojażach:placz::placz:....ale pod koniec wakacji
Chyba, że macie cos na oku w pobliżu?
Los Rudej spędza mi sen z oczu:shake::placz:

Posted

Angel, jesteś genialna!!! Plakaty są super, aż nie wiem, który wybrać. OBA. Jutro- bo dziś już widzisz, która godzina- wydrukuję. Popowieszam w Rybniku, zaraz wyjeżdżam, więc bez plakatów nie ruszę się i niech Ruda szuka domku. Może..miejmy nadzieję.
Dzięki.
Jutro, gdy cioteczki przyjda w odwiedziny do Rudej, też powinny poczęstować się tymi Twoimi ślicznościami.

Posted

Angel, wydrukowałam ogłoszenia próbnie. Dodam jeszcze nr tel do odrywania. Niech ludziska się częstuja.Wygląda rewelacyjnie.Porozwieszam, rozpropaguję wśród znajomych, zrób to samo. Tylko te nr dodaj do odrywania.Ludzie w pewnym wieku potrzebują okularów, by przeczytać.....a tak, to sobie oderwą i może...Wszystkiego trzeba próbować.