li1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Olena84']No ja doswiadczenia nie mam niestety jak sie okazalo:(.[/QUOTE] Masz doswiadczenie, tylko zycie jest nieraz nie do przewidzenia. A Ruda znalazla u Klopsa taki dom, ze tylko rezultat sie liczy. Quote
Olena84 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 To chyba zasluga akurta pana Andrzeja - ma gadane, a ja tylko 3 zdania powiedzialam;) Quote
sleepingbyday Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 sznaucerowaty kundel chciał pokazac, ze rządzi, a ruda nie ma potrzeby władzy, to co sie będzie ciskać... Quote
dara9 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Pomocy! Zaraz padnę na twarz...z 300 stron zrobiło się 100 i jak teraz mam odszukać informację jak to było z ogłoszeniem Rudej w MP? Angel jak znajdziesz chwilę pomóż! Lecę szukać po wątku bo pamiętam, że było wklejane zdjęcie. Quote
danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Olena84']No ja doswiadczenia nie mam niestety jak sie okazalo:(.[/QUOTE] To nie brak doswiadczenia, tylko nieprzewidywalne dewiacje psychiczne pani...nam z innego wymiary trudno kogoś podejrzewać o coś takiego. Nie miała kartki na czole: Jestem Violetta Villas.. [quote name='Olena84']To chyba zasluga akurta pana Andrzeja - ma gadane, a ja tylko 3 zdania powiedzialam;)[/QUOTE] Myslałby kto, ze taka małomówna jesteś..nie wierzcie jej dziewczyny. [quote name='dara9']Pomocy! Zaraz padnę na twarz...z 300 stron zrobiło się 100 i jak teraz mam odszukać informację jak to było z ogłoszeniem Rudej w MP? Angel jak znajdziesz chwilę pomóż! Lecę szukać po wątku bo pamiętam, że było wklejane zdjęcie.[/QUOTE] Dariu, ustaw sobie znowu ilość postów, taką jaką miałaś przedtem na stronie- 10..nie wiem- i zrobi Ci sie znów te 300 stron. Czyżbyś chciała ogłaszać psa w MP? ja boję się, że pani Z. czyha... Quote
Selenga Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Olena84']To chyba zasluga akurta pana Andrzeja - ma gadane, a ja tylko 3 zdania powiedzialam;)[/QUOTE] [quote name='danka4u1'] Myslałby kto, ze taka małomówna jesteś..nie wierzcie jej dziewczyny. [/QUOTE] to taka specjalna strategia przedadopcyjna - pan Andrzej zagaduje, a Olena obserwuje reakcje i czy kandydat na opiekuna psa się nadaje :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Metoda dobra, tylko u pani Z. potrzebny jeszcze byłby doświadczony [B]specjalista[/B] do obserwacji... Quote
Angel Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Olena84']Kasia, co u Rudej???[/QUOTE] własnie co tam słychac u Rudej ? :) Quote
danka4u1 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Olena84']Kasia, co u Rudej???[/QUOTE] [quote name='Angel']własnie co tam słychac u Rudej ? :)[/QUOTE] Jak to co ?? Ruda przymierza kreacje sylwestrowe przed lustrem..najwyższa pora. Quote
ogonek2 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Klops napisz, napisz plizzz plizzz! czekamy na wiadomości :czytaj: Quote
Selenga Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Wy się dziewczyny doigracie, że Klops wam napisze: czyj to pies właściwie? Quote
Olena84 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 E tam. Ja napisałąm smsa do Klops, bo caly tydzien sie nie odzywala! I napisała "Wszystko w najlepszym porzadku. Mam teraz klilka dni urlopu, wiec sie relaksujemy. Dlugie spacerki, dlugie wspolne drzemki na kanapie. Takie sanatorium". Quote
Angel Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Olena84']E tam. Ja napisałąm smsa do Klops, bo caly tydzien sie nie odzywala! I napisała "Wszystko w najlepszym porzadku. Mam teraz klilka dni urlopu, wiec sie relaksujemy. Dlugie spacerki, dlugie wspolne drzemki na kanapie. Takie sanatorium".[/QUOTE] :) to miłego odpoczynku w tym "sanatorium" :loveu: Quote
dara9 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Tylko pozazdrościć wypoczynku u boku Rudaska, wspólnych spacerków i przytulanek bez ograniczeń czasowych :) Quote
coronaaj Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='Angel']:) to miłego odpoczynku w tym "sanatorium" :loveu:[/QUOTE] Oj, Ruda miala szczescie...niech jej sie wiedzie..ale wiesci mile widziane nie mowiac o fotach!!! Quote
dara9 Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 [quote name='danka4u1'] Dariu, ustaw sobie znowu ilość postów, taką jaką miałaś przedtem na stronie- 10..nie wiem- i zrobi Ci sie znów te 300 stron. Czyżbyś chciała ogłaszać psa w MP? ja boję się, że pani Z. czyha...[/QUOTE] Nie wiem jak to się ustawia, ale sobie poszukam bo denerwuje mnie tyle postów na stronie - ciężko się ładuje... Udało się zebrać pieniążki na ogłoszenie z bazarku dla Bezy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180339-Czekam-ju%C5%BC-4-rok-na-szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85-adopcj%C4%99-...-Pokochaj-mnie-!-Beza[/url] Mało osób tam zagląda, troszkę cichy ten wątek, ale skoro pieniążki są trzeba psinkę ogłosić! Myślałam o tym MP bo jeszcze przed Rudą pamiętam, że Zeberka polecała...mówiła, że był odzew tyle, że psiak który tam było ogłoszony znalazł już domek. Jeśli macie jakieś inne propozycje chętnie wysłuchamy :) Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='Selenga']Wy się dziewczyny doigracie, że Klops wam napisze: czyj to pies właściwie?[/QUOTE] [B]Co racja, to racja...tak mówi rozum, ale serce- coś innego.[/B] My chcemy zobaczyć Rudą!!! [quote name='Olena84']E tam. Ja napisałąm smsa do Klops, bo caly tydzien sie nie odzywala! I napisała "Wszystko w najlepszym porzadku. Mam teraz klilka dni urlopu, wiec sie relaksujemy. Dlugie spacerki, dlugie wspolne drzemki na kanapie. Takie sanatorium".[/QUOTE] Jakie sanatorium ????? Ruda jest zdrowa, chyba że zrujnowała swojej pani zdrowie kaprysami księżniczki ....Ruda, zachowuj się i nie przynoś nam- matkom, które wychowały cię własną piersią- wstydu. Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='dara9']Nie wiem jak to się ustawia, ale sobie poszukam bo denerwuje mnie tyle postów na stronie - ciężko się ładuje... Udało się zebrać pieniążki na ogłoszenie z bazarku dla Bezy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180339-Czekam-ju%C5%BC-4-rok-na-szcz%C4%99%C5%9Bliw%C4%85-adopcj%C4%99-...-Pokochaj-mnie-!-Beza[/url] Mało osób tam zagląda, troszkę cichy ten wątek, ale skoro pieniążki są trzeba psinkę ogłosić! Myślałam o tym MP bo jeszcze przed Rudą pamiętam, że Zeberka polecała...mówiła, że był odzew tyle, że psiak który tam było ogłoszony znalazł już domek. Jeśli macie jakieś inne propozycje chętnie wysłuchamy :)[/QUOTE] Myślisz o ogłoszeniu w MP ? Ile macie tej kasy? Ja mam alergię na MP, ale nie wszyscy, którzy chcą wziąć stamtąd psiaka, muszą być panią Zosieńką od Rudej... Quote
dara9 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Ja jeszcze nie mam uczulenia na MP ;) może też podchodziłabym tak jak Ty Danuś ale Zeberka kiedyś tak polecała, że tak już mi zapadło w myślach ;) Mamy niecałe 200 zł, myślę, że starczy :) Quote
danka4u1 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Macie kupe kasy. Na ogłoszenie starczy. A domek " pod kątem pani Z." mozna i nalezy zawsze sprawdzić. Quote
danka4u1 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ruda przesyła Wam pozdrowienia. Czuje się znakomicie, ale - jak widać z miny- zdegustowana jest trochę zainteresowaniem licznych tłumów fanów i zmęczona fleszami. Poza tym wszystko w najlepszym porządku. Quote
Olena84 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 No własnie Kasia mi tez wyslala zdjecie i powiedziala ze u Rudej ok. Quote
dara9 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Biedna Ruda, ciągle ją ciotki dogomaniaczki napastują i każą do zdjęć pozować:eviltong: Quote
danka4u1 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 :multi::multi::multi:Pobudka !!! :multi::multi:Odkryłam nocną porą zdjęcia Rudej, które dostałam na pocztę od Klopsika.I taki list, bo dogo i cała cywilizacja techniczna Klopsikowi padła tzn nie bardzo wiadomo, kto padł w tych technicznych zmaganiach:evil_lol::evil_lol: Pisze prawowita WŁAŚCICIELKA psa: Witajcie Baby Ciekawskie;), z góry przepraszam za zwięzłość wypowiedzi, ale po urlopie jak to po urlopie - nie ma lekko. Ruda ma się wyśmienicie. Modli się do bożków z lodówki i z na-lodówki, pcha się do pojemnika na pościel, zawiesza się (filozoficzne rozmyślania), przeciąga się przed lustrem, chrapie jak chłop, beka jak chłop, chrumka jak prosiaczek, a je i pije jak prosię (odrzut na pół metra) :). Wysłałam Dance zdjęcia z Sanatorium, więc za kilka tygodni je zobaczycie - wśród nich zdjęcie, na którym tap madl ćwiczy do roli w remake'u "Szczęk" oraz zdjęcie z pokazowym krokiem na wybieg. Pozdrawiamy :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Zaraz pojawi się tutaj nowa sesja zdjęciowa naszej Rudzinki. Quote
Recommended Posts