Lidan Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Klops napisał(a):Każdy by chciał, ale mam ja i nie oddam!:) W kwestii kanapy nie zmieniłam zdania. Ruda znalazła jednak jej alternatywne zastosowanie - opiera się o nią tyłkiem, kiedy chce się podrapać (bez podparcia się rozjeżdza). Ponadto, co rano na kanapie kładzie się rudy ryjek i sprawdza, czy śpię czy udaję. Jak udaję, to dodatkowo na kanapę wjeżdza zaczepna ruda łapa. Mądre psisko :-) Piesio, myślę, poczuł się już całkowicie jak u siebie - jest bekane, ziewane głośno, a do tego pogłębia się terytorializm - Ruda szczeka już nie tylko na dzwonek do drzwi, ale też wścieka się głośno na wieczorne głośne rozmowy na klatce schodowej. A bo te ludziska takie mało kulturalne som i przeszkadzają w spaniu psom. KUP KONICZYNKĘ za 5 zł NA POMOC KAJTUNOWI Quote
danka4u1 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Jak czytam wspaniałości o Rudej, odczuwam zazdrość - mam nadzieję, ze to nie złe uczucie w tym przypadku- że nie poznałam jej na żywo i nie mogę widzieć tego, o czym piszecie. Cieszę się, że tak dobrze trafiła nasza faworytka. Pozdrawiam Cie kasiu, a dla Rudzinki miliony buziaków. Quote
Angel Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 nie moge sie przestać uśmiechać do tego komputer na tym wątku- kiedys mojej schroniskowej przylepy :loveu::loveu::loveu: chciałam was cioteczki zaprosić na bazarki piesków z tego samego schronu co Ruda: 1. http://www.dogomania.pl/threads/196544-KSIĄŻKI-dla-każdego-i-śliczne-szelki-dla-zwierzaka-!-Dla-Frania-do-30.11-) 2. http://www.dogomania.pl/threads/196656-mini-pluszaki-na-mikołaja-i-nie-tylko-!-)-dla-P-amp-M-do-1.12.2010-! 3 http://www.dogomania.pl/threads/196003-piękna-firanka-ecri-!-LICYTACJA-DLA-P-amp-M-!-)-do-20.11 Quote
danka4u1 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Angel= tytan pracy:multi:, pięknie zaprasza cioteczki po prezenty Mikołajowe dla kolejnych biedactw z Obornik. Wpadnijcie na zakupy.:loveu: Nie wszystkie psiaki maja tak dobrze jak Ruda..:shake: Quote
dorota k. Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 A nadzieja zawsze jest, że tak będą miały. Są jeszcze LUDZIE. Buziaki Rudasku :) Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 jak zaadoptowałam zośke, to nie wskakiwała na łóżko w mojej przytomności. jak wracałam z pracy, też nie. ale na kapie było takie wygniecione kółko z jasną sierścią ;-) Quote
dara9 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 sleepingbyday napisał(a):jak zaadoptowałam zośke, to nie wskakiwała na łóżko w mojej przytomności. jak wracałam z pracy, też nie. ale na kapie było takie wygniecione kółko z jasną sierścią ;-) Gdy kota nie ma myszy harcują:evil_lol: Quote
Olena84 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 sleepingbyday napisał(a):jak zaadoptowałam zośke, to nie wskakiwała na łóżko w mojej przytomności. jak wracałam z pracy, też nie. ale na kapie było takie wygniecione kółko z jasną sierścią ;-) Nie wiem jak poznałąś, że to ona;). Quote
danka4u1 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Olena84 napisał(a):Nie wiem jak poznałąś, że to ona;). Prosto,:evil_lol: SBD nie ma w domu innego" blondyna z jasną sierścią" oprócz Zośki..:evil_lol::evil_lol: A teraz Ruda wyleguje się na kanapie:shake: :evil_lol: :shake: ...pani w pracy, myszy harcują..:evil_lol: :multi: Quote
sleepingbyday Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 metodą dedukcji, jestem bardzo przenikliwa :-) :-) Quote
dara9 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 O widzę, że Ruda nic nowego nie zbroiła ;) przesyłam jej głaski i pozdrowionka dla Was cioteczki :) Quote
Olena84 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Danka przesyłam Ci smsa od Kasi, prosze o zamieszczenie koniecznie z podpisem, ktory powalił mnie na łopatki;). Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [FONT=Century Gothic]Ruda wita Was o świcie.[/FONT] Oto buźka Rudzinki i sms od Kasi: Tap madl:) Quote
Angel Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 danka4u1 napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ruda wita Was o świcie.[/FONT] Oto buźka Rudzinki i sms od Kasi: Tap madl:) hihihihihi:D Quote
danka4u1 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 No i co się baby śmiejecie??? Na własnej piersi wyhodowałyście sobie ...tap madl Rudzinkę :lol: :lol: :lol: Quote
Klops Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Hej Dziewczyny, długonoga Gwiazda sprawowała się prawie nienagannie. Prawie, bo dwukrotnie prałam w ten weekend rękawiczki po tym jak wyciągałam z jej mocno zaciśniętych szczęk (zawzięta Śmieciarka) zielony chleb i ości ryby... Ruda zwiedzała Pola Mokotowskie w szerz i w zdłuż (narażając mnie na miłe dialogi "suka z cieczką powinna siedzieć w domu!" vs. "pies, który nie reaguje na wołanie, powinien chodzić na smyczy!"). Została też po raz pierwszy z a p r o s z o n a na KANAPĘ. Na kanapę położyłam jej śpiworek i grzecznie pilnowała się wyznaczonego rewiru. Potem wymownie mnie do niego prowadziła... Nie tylko ludzie szybko przyzwyczajają się do luksusu:). Szkoda, że tak prędko nie chwyta o co chodzi z dawaniem łapki. Od tygodnia się uczymy i w tym zakresie Rudzia ujawnia móżdżek iście tap madl ;]. Pozdrawiamy! Quote
Olena84 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Mam wrażenie że ten pies jest wiecznie obrażany, ja widze, ze konieczne sa wizyty poadopcyjne w odspetach paro godzinnych:(. Jakto spuszczana? No, żeby nie uciekla, ona sie w ogole nie slucha niestety:(. Quote
Olena84 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kłania sie czytanie ze zrozumieniem;), rozumiem, ze nie jest spuszczana;p. Quote
Klops Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Proszę Cię, Oleńko, na przyszłość czytaj powolutku i dwa razy zanim będziesz zaczniesz mnie tu pomawiać, naruszać moje i Rudej dobra osobiste i zastraszać nas naruszaniem miru domowego w odstępach paro godzinnych:). Quote
Olena84 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Halo, ale nie chodzilo tylko o spuszczanie ze smyczy, ale ogolenie;p. Spokojnie, trzeba troche postraszyc, zebys wiedziala, ze Rudzia to ksiezniczka!! Quote
Recommended Posts