Angel Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 okej, okej.. narazie spokój :razz: Quote
sleepingbyday Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 i tak z przeszlościa rudki tzreba miec nadzór nad jej zyciem, bo ilez mozna. no cóz, chetnych do wspomożenia innych psów zapraszam do zamkniętego w ciemnicy od prawie 3 tygodni młodziutkiego tajgera. wiater hula po watkach, pomysłów nie ma, pies coraz bardziej przypomina psychiczne zombie... link w podpisie. Quote
Szyna13222 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Troszke mnie nie było a tu prosze !:) Rudzia w ekspresowym tempie znalazła domek! :) :) Bardzo się cieszę, psina ma w końcu stały dach nad głową, i swojego człowieka :) Quote
dorota k. Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 A z tą kanapą... to poczekajcie.. niedługo będzie na kanapie :) Quote
Olena84 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Zapytałam panią jak mieszkanie po 8 godzinach, długo nie pisała i już zaczęłam się martwić, ale napisała: "Mieszkanie zastałam tak jak zostawiłam, tylko Ruda była zaspana;)). Byłyśmy w zoologicznym, Ruda degustowała karmy, a teraz uczy się obchodzić z piszczącym kurczakiem." Quote
Selenga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ufff.... ulżyło mi :) będzie dobrze :multi: Quote
mestudio Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Bardzo ładnie Rudzinka, zachowuj sie tak dalej, a będzie super. Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='Olena84']Zapytałam panią jak mieszkanie po 8 godzinach, długo nie pisała i już zaczęłam się martwić, ale napisała: "Mieszkanie zastałam tak jak zostawiłam, tylko Ruda była zaspana;)). Byłyśmy w zoologicznym, Ruda degustowała karmy, a teraz uczy się obchodzić z piszczącym kurczakiem." Ruda musi nadrobić stracone dzieciństwo..:evil_lol:.a może okaże się, ze psinka nie ma tylu lat, ile podano w schronie...tylko jest dużo młodsza:evil_lol::evil_lol:. Po tej łobuzicy wszystkiego można się spodziewać.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selenga Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 danka4u1 napisał(a):a może okaże się, ze psinka nie ma tylu lat, ile podano w schronie...tylko jest dużo młodsza:evil_lol::evil_lol:. Moim zdaniem, to ona na prawdę jest młodsza. Może i ma zęby starte, ale nie wiadomo przecież co jadła. A zachowuje się jakby miała 3-4 lata Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Mój ma 11 lat, a zachowuje sie jak szczeniak...albo ma ADHD albo...zdziecinnienie starcze...ale niech tak będzie jak najdłużej Quote
li1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 No co Ty, Selenga. Rudka ma bardzo ladne zabki, niestarte. Miala tylko duzy kamien na klach, az dziasla podniosly sie, ale reszta byla dobra i niestarta. Nie zagladalas jej w zeby ? Quote
danka4u1 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='li1']No co Ty, Selenga. Rudka ma bardzo ladne zabki, niestarte. Miala tylko duzy kamien na klach, az dziasla podniosly sie, ale reszta byla dobra i niestarta. Nie zagladalas jej w zeby ? Hehehe:evil_lol: u Selengi był taki kocioł Rudkowo- kotowy, że w zęby miały okazję chyba zajrzeć tylko koty :angryy: :evil_lol: :angryy: dobrze, ze na zaglądaniu sie skończyło... Quote
li1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Hi, hi, racja. Selenga, zapytaj sie kotow o stan uzebienia Rudej ? Quote
danka4u1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Proszę nie straszyć kotów wizją Rudej. Niech zachowają psinkę w dobrych wspomnieniach. Quote
Olena84 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 danka4u1 napisał(a):Hehehe:evil_lol: u Selengi był taki kocioł Rudkowo- kotowy, że w zęby miały okazję chyba zajrzeć tylko koty :angryy: :evil_lol: :angryy: dobraze, ze na zaglądaniu sie skończyło... Ale sie ubawiłąm tym zdaniem;)! Quote
_Goldenek2 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1960...3#post15697683 Cioteczki, proszę chociaż o 5 zł dla tej biedy . Quote
Selenga Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 li1 napisał(a):No co Ty, Selenga. Rudka ma bardzo ladne zabki, niestarte. Miala tylko duzy kamien na klach, az dziasla podniosly sie, ale reszta byla dobra i niestarta. Nie zagladalas jej w zeby ? Zaglądałam :) Najlepszy widok miałam wtedy kiedy darła pyszczydło na Duśkę - wspinała się na szafkę obok mnie i kłapała zębami, widok był na cały komplet :) I na moje oko, to ona ma ząbki ładne i białe, trochę kamienia było rzeczywiście, ale same ząbki bielutkie. No ale skoro weci oceniają wiek psa po zębach, a ją wycenili na 8-9 lat, to myślałam, że może ja się nie znam. Quote
sleepingbyday Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 dziewczyny, wazne: ktoś tu kiedys zawołał kogoś z pytaniem o tymczas, i ta osoba powiedziała, ze ma jakiegos chetnego psa na tymczas, ale nie było to pewne, niemnije jednak ta osoba przyjmuje ONki, suczki. kto pamieta, ze zawołał tu dom tymczasowy, a ten dom tak odpowiedział? kto to był, ten dom? jest pilna sprawa z onka. Quote
1qaz Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 W tej jej książeczce było napisane, że ma lat 5-6 :) Quote
li1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Selenga msci sie za swoje koty i dlatego robi z Rudki babcie. Quote
danka4u1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Miałyście jakieś wiadomości z "frontu"....jak " babula" Rudzinka w nowym miejscu? Zdążyła juz coś napsocić, czy nie przynosi nam wstydu? Nie pamietam SBD, o jaki dom i psa chodziło, ale może tylko ja mam zaćmienie umysłowe po całym dniu. Quote
Selenga Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 li1 napisał(a):Selenga msci sie za swoje koty i dlatego robi z Rudki babcie. :evil_lol: raczej mam sklerozę i mi się psy mylą zresztą ja jej książeczki na oczy nie widziałam a ten podeszły wiek Rudej wyczytałam w pierwszym poście :eviltong: Quote
Olena84 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Nic dzisiaj nowej pani nie pytałam, jutro zapytam czy nadal ok. Quote
danka4u1 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Czy masz Olu Ruda w swoim " zasięgu"- daleko/blisko? Pytam z zazdrości.... chciałbym zobaczyć kiedyś Rudzinkę na żywo....pomarzyć wolno Quote
Recommended Posts