Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i tak z przeszlościa rudki tzreba miec nadzór nad jej zyciem, bo ilez mozna.

no cóz, chetnych do wspomożenia innych psów zapraszam do zamkniętego w ciemnicy od prawie 3 tygodni młodziutkiego tajgera. wiater hula po watkach, pomysłów nie ma, pies coraz bardziej przypomina psychiczne zombie...

link w podpisie.

Posted

Zapytałam panią jak mieszkanie po 8 godzinach, długo nie pisała i już zaczęłam się martwić, ale napisała:

"Mieszkanie zastałam tak jak zostawiłam, tylko Ruda była zaspana;)). Byłyśmy w zoologicznym, Ruda degustowała karmy, a teraz uczy się obchodzić z piszczącym kurczakiem."

Posted

[quote name='Olena84']Zapytałam panią jak mieszkanie po 8 godzinach, długo nie pisała i już zaczęłam się martwić, ale napisała:

"Mieszkanie zastałam tak jak zostawiłam, tylko Ruda była zaspana;)). Byłyśmy w zoologicznym, Ruda degustowała karmy, a teraz uczy się obchodzić z piszczącym kurczakiem."
Ruda musi nadrobić stracone dzieciństwo..:evil_lol:.a może okaże się, ze psinka nie ma tylu lat, ile podano w schronie...tylko jest dużo młodsza:evil_lol::evil_lol:. Po tej łobuzicy wszystkiego można się spodziewać.:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

danka4u1 napisał(a):
a może okaże się, ze psinka nie ma tylu lat, ile podano w schronie...tylko jest dużo młodsza:evil_lol::evil_lol:.

Moim zdaniem, to ona na prawdę jest młodsza. Może i ma zęby starte, ale nie wiadomo przecież co jadła. A zachowuje się jakby miała 3-4 lata

Posted

No co Ty, Selenga. Rudka ma bardzo ladne zabki, niestarte. Miala tylko duzy kamien na klach, az dziasla podniosly sie, ale reszta byla dobra i niestarta. Nie zagladalas jej w zeby ?

Posted

[quote name='li1']No co Ty, Selenga. Rudka ma bardzo ladne zabki, niestarte. Miala tylko duzy kamien na klach, az dziasla podniosly sie, ale reszta byla dobra i niestarta. Nie zagladalas jej w zeby ?
Hehehe:evil_lol: u Selengi był taki kocioł Rudkowo- kotowy, że w zęby miały okazję chyba zajrzeć tylko koty :angryy: :evil_lol: :angryy: dobrze, ze na zaglądaniu sie skończyło...

Posted

danka4u1 napisał(a):
Hehehe:evil_lol: u Selengi był taki kocioł Rudkowo- kotowy, że w zęby miały okazję chyba zajrzeć tylko koty :angryy: :evil_lol: :angryy: dobraze, ze na zaglądaniu sie skończyło...

Ale sie ubawiłąm tym zdaniem;)!

Posted

li1 napisał(a):
No co Ty, Selenga. Rudka ma bardzo ladne zabki, niestarte. Miala tylko duzy kamien na klach, az dziasla podniosly sie, ale reszta byla dobra i niestarta. Nie zagladalas jej w zeby ?

Zaglądałam :) Najlepszy widok miałam wtedy kiedy darła pyszczydło na Duśkę - wspinała się na szafkę obok mnie i kłapała zębami, widok był na cały komplet :) I na moje oko, to ona ma ząbki ładne i białe, trochę kamienia było rzeczywiście, ale same ząbki bielutkie. No ale skoro weci oceniają wiek psa po zębach, a ją wycenili na 8-9 lat, to myślałam, że może ja się nie znam.

Posted

dziewczyny, wazne: ktoś tu kiedys zawołał kogoś z pytaniem o tymczas, i ta osoba powiedziała, ze ma jakiegos chetnego psa na tymczas, ale nie było to pewne, niemnije jednak ta osoba przyjmuje ONki, suczki. kto pamieta, ze zawołał tu dom tymczasowy, a ten dom tak odpowiedział? kto to był, ten dom? jest pilna sprawa z onka.

Posted

Miałyście jakieś wiadomości z "frontu"....jak " babula" Rudzinka w nowym miejscu? Zdążyła juz coś napsocić, czy nie przynosi nam wstydu?
Nie pamietam SBD, o jaki dom i psa chodziło, ale może tylko ja mam zaćmienie umysłowe po całym dniu.

Posted

li1 napisał(a):
Selenga msci sie za swoje koty i dlatego robi z Rudki babcie.

:evil_lol:
raczej mam sklerozę i mi się psy mylą
zresztą ja jej książeczki na oczy nie widziałam a ten podeszły wiek Rudej wyczytałam w pierwszym poście :eviltong: