Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie fanki Rudzinki i sama nasza ślicznotka.
Będę u Was dopiero późnym wieczorem, albo jutro po pracy. Jestem jeszcze poza domem, potem podróź i wraca codzienność. Jutro praca, ale jestem spokojna o Rudzinkę, bo ma Was.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oby udało sie z p. Krysią i ja też na coś licze, ale nie pisze dokłądnie, żeby nie zapeszyc, mam nadzieje, że do jutra lub środy sie dowiem, najwyzej bedziemy miec opcje 2 domow i dt;).

Posted

Olena84 napisał(a):
Oby udało sie z p. Krysią i ja też na coś licze, ale nie pisze dokłądnie, żeby nie zapeszyc, mam nadzieje, że do jutra lub środy sie dowiem, najwyzej bedziemy miec opcje 2 domow i dt;).

Ale nam ostatnio dopisują opcje:) Moze będziemy mieć dwa DT. Rudaska może pojedzie do Norwegii i będzie sobie oglądać fiordy ze szczególnym uwzględnieniem młodych Wikingów;) No i ktoś ją musi tam zawieźć;)

Posted

[quote name='caromina']Ale nam ostatnio dopisują opcje:) Moze będziemy mieć dwa DT. Rudaska może pojedzie do Norwegii i będzie sobie oglądać fiordy ze szczególnym uwzględnieniem młodych Wikingów;) No i ktoś ją musi tam zawieźć;)
ja bardzo chetnie, moze byc nawet bez zwrotu za paliwo :D

Posted

[quote name='caromina']Rudaska może pojedzie do Norwegii i będzie sobie oglądać fiordy ze szczególnym uwzględnieniem młodych Wikingów;) No i ktoś ją musi tam zawieźć;)

[quote name='Selenga']ja bardzo chetnie, moze byc nawet bez zwrotu za paliwo :D

[quote name='caromina']Samej Cię nie puszczę;)
Tak trzymać! Widzę, że nie opuszcza Was poczucie humoru i ...realnej rzeczywistości.
A Selenga nie pojedzie sama do tych Wikongów. Mnie też coś się jeszcze od życia nalezy- jedziemy razem.
Dobranoc.

Posted

Olena84 napisał(a):
Widzę, że niedługo zabraknie miejsc na sam ą Rudą w tym samochodzie;). Ja ciągle wierze w opcje mojego ds (a co, chce wygrać w tej konkurencji!).

szczerze Ci kibicuję :kciuki::lol:

Posted

Dziewczyny, żarty żartami a nadzieje nadziejami, ale ja chciałam przypomnieć, że Ruda może zostać u li1 tylko do czwartku - Pan Sąsiad w czwartek wyjeżdża na kilka dni a li1 w piątek wraca do Szwecji.
Czwartek jest pojutrze...

Posted

[quote name='Olena84']Caromina, ale kogo?
Oleno, tych psiaków http://sforahusky.pl/. One wszystkie są na dogo, ale tam w jednym miejscu je zbieram. Brakuje mi już czasu, ciagle siedzimy w oprogramowaniu. Ludzi przysyłają materialy, które trzeba czytac. Pomóżcie z ogłoszeniami proszę

Posted

Czekamy zatem na wieści od Oleny i Li1 - może któryś z domków się już decyduje? A jeśli nie to transport trzeba na już szukać bo wiadomo jak ciężko jest znaleźć na ostatnią chwile!

Posted

[quote name='Olena84'] Ja ciągle wierze w opcje mojego ds (a co, chce wygrać w tej konkurencji!).
Olena!!!:loveu: Uchyl rąbka tajemnicy co do tego Twojego protegowanego domku!!!:loveu: Wszyscy prosimy:loveu:

[quote name='caromina']Czy ktoś mógłby mi pomóc w robieniu ogłoszeń? Plisssssssss
Przykro mi, ale u mnie z czasem jest tak krucho jak nigdy..pomijam fakt, ze niezbyt szybka jestem ogłaszaniu.
Zaraz rozejrzę się w poszukiwaniu mądrzejszej cioteczki. Chyba już wiem, kogo poproszę.

[quote name='Selenga']Czwartek jest pojutrze...

[quote name='Olena84']Zadzwonie zaraz do znajomej i spytam czy juz cos wie. Transport dokąd - do carominy?
Co z panią Krysią, bo była tutaj o niej mowa? Olu, masz jakieś wieści odnośnie Twojego domku?
Transport ,myślę- do nieocenionej carominy. To najlepsza i najpewniejsza opcja. Miejmy nadzieję, że Ruda okaże się kotolubna.:evil_lol::evil_lol:
A ogłaszanie Rudej też przydałoby się, bo przecież nie ma stałego, swojego domu...o tym tez musimy pamiętać.

Posted

Caromina, dostałam odpowiedź od Lidan. Skontaktuj się z nią w sprawie tych ogłoszeń. Lidan pisze to, co poniżej:
"Niewiele mogę pomóc psom więc choć parę ogłoszeń mogę zrobić. Czy chodzi o ogłoszenia dla husky? Mogłabym pomóc, ale ja powolniak jestem. Jeśli będę miała konkretne dane i zdjęcia to mogę posiedzieć wieczorem i zrobić na paru portalach póki mam wolne."

Posted

Jestem w kawiarence internetowej. Wylogowalo mnie i caly dlugi post diabli wzieli. Pisze jeszcze raz.
Przede wszystkim Rudka jest przeurocza, przegrzeczna i przekochana. Po prostu nie mozna jej nie kochac.
Rudka moze byc jeszcze tydzien z sasiadem, bo ja pomylilam daty i on ma wyjazd w nastepny czwartek, 11 listopada. Pani Krysia z pewnych przyczyn jest trudno uchwytna, ale jutro zasadzamy na nie pulapke. Musze wiedzec na czym stoimy, mimo ze zyskalismy nastepny tydzien, ale czas szybko leci.
Dzisiaj bylismy z mala u weta. Oczyscil gruczoly przyodbytowe, osluchal serce, obcial paznokcie, wyczyscil uszy i dal inne lekarstwo na te wydrapane ranki, przyjrzal sie tylnym nozka. Serce jest ok, nozki maja lekki zanik miesni, ale po regularnych spacerach dojda do normy. Mowi, ze Rudka ma nie wiecej niz 7 lat, moze nawet troche mniej. Jutro oczysci jej zeby, bo kly maja koszmarny kamien i lekkie zapalenie dziasel. Reszta zebow jest ladna. Ruda i sasiad sa teraz na spacerze i odbieraja moje dziecko z teatru. Byla na Nedznikach w Romie. To chyba dobre przedstawienie/musikal, bo kupilam ostatni bilet.
Rudka jest wyspacerowana, wyglaskana, wycalowana. to taki nieklopotliwy pies. Do uslyszenia jutro.

Posted

Uczta dla oczu podczas czytania takich wspaniałych wieści o Rudej, balsam dla serca i wielkie, ogromne podziękowania dla Ciebie li1 i pana sasiada. Podziękowania to mało, ale nic innego nie możemy zrobić na odległość.
Myślę, że Rudzinka wynagrodzi Wam wszystkie te starania- spacery, wet, pielęgnacja i serce.
Czyli przegląd Rudej u weta wypadł dobrze. To ważne i jak okazuje się- a co do czego mieliśmy wszyscy podejrzenia- psina jest młodsza niż zapisano jej to w schronie.
Dzięki za wszystko.

Posted

Widzę, że Ruda o lepszej opiece marzyć nie mogła :)
Dobrze, że złożyło się tak, że P.Sąsiad ma jeszcze tydzień czasu dla Rudzinki - nie wiem jak powinniśmy Wam dziękować za serducho:loveu: może uda się, z którymś domkiem i Rudasek nie będzie musiał jeździć i zmieniać miejsc w kółko:razz:

Posted

uffff.... to jeszcze troche czasu. Można zorganizować transport do carominy już :) Jakby co na pierwszej są rozliczenia i kasa jaka Rudzince pozostała.. :) A jeśli uda się do tej pani to teżświetnie :D trzymam kciuki