Selenga Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Olena84 napisał(a):Ja sie tak zastanawiam, czy tam nie wpisac, że ona musi opuścić dt, bo jak ja widze, ze pies jest w dt, to sobie mysle "jest bezpieczny pomoge innemu", a tutaj jest sprawdony, ale musi byc zabrany. Co myslicie? Może masz rację - dopiszę Quote
caromina Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 off top czy jesli nie weszła mi wiadomośc do skrzynki odbiorczej na dogo z powodu przepelnienia, to po wykasowaniu wejdzie czy nadawca musi napisać jeszcze raz? Quote
obraczus87 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 caromina napisał(a):off top czy jesli nie weszła mi wiadomośc do skrzynki odbiorczej na dogo z powodu przepelnienia, to po wykasowaniu wejdzie czy nadawca musi napisać jeszcze raz? Nadawca musi napisac jeszcze raz. Quote
dara9 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 chyba musi jeszcze raz? ale nie jestem pewna! Olena dobrze pisze - trzeba dopisać, że nie może zostać w DT Quote
Selenga Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 dara9 napisał(a): Olena dobrze pisze - trzeba dopisać, że nie może zostać w DT Dopisane już Quote
Ewanka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 tu znalazlam 3 wolne miejsca ... moze warto zapytac ... http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki-3-wolne-miejsca! Quote
li1 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ja dzwonie do sasiada, ale wysluchuje, ze abonent poza zasiegiem. Wyslalam sms i nagralam sie na sekretarke w domu. Quote
dara9 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Przyznam że trochę drogo :( jak już hotelik to może tańszy udałoby się znaleźć? Quote
dara9 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 li1 napisał(a):Ja dzwonie do sasiada, ale wysluchuje, ze abonent poza zasiegiem. Wyslalam sms i nagralam sie na sekretarke w domu. Kurka...gdzie ten Twój sąsiad się szwęda ;) nie wie, że pies w potrzebie? ;) Quote
caromina Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Rzeczywiście, trochę drogo:( i Ruda za mała Quote
Angel Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 witam. Ale się porobiło.. ;/ no cóż nie wiem co by tu poradzić po za tymże solidnie trzeba szukać, szukać i znaleźć ten dom !! Musi się jej wkońcu udać. Zmieniam tytuł i pisze na pierwszej stronie krótką historie Rudej aby osoby nowoprzybyłe na wątek wiedziały co i jak, Quote
mestudio Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Ja się pogubiłam, nie wiem co się dzieje bo widziałam chętnych do zabrania Rudej na chwilę, a teraz znowu nic nie ma. Quote
dara9 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 na chwilę jest li1, ale nie wiadomo czy od teraz bo nie może się skontaktować z sąsiadem, który miałby się zająć Rudą do poniedziałku, DT byłby u niej do 5 listopada. Znowu Caromina też zaproponowała DT ale u niej są dwie suczki Husky i nie wiemy czy ryzykować bo znowu Rudą czekałby transport do Poznania. Potem może byłby ten płatny hotelik wspomniany wyżej, ale drogi i nie wiemy czy przyjęliby Rudą (psy od 20 kg przyjmują). I nieśmiało Ewanka pytała się na jak długo chciałybyśmy Rudą umieścić...ale chyba na razie nie wiemy co odpowiedzieć:roll: To taki skrót - chyba nic nie pokićkałam:oops: Quote
Olena84 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Oczywiście miało być Dara a nie Data;). Quote
Olena84 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Dokłądnie tak jak pisze Data. Mestudio pewnie chodzi o Selenge, to miał być dt, ale nie sądziliśmy że Ruda pała aż taka nienawiścią do kotów. Angel moze napisz w tytule, że szukamy jakiegokolwiek dt lub ds nawet płatnego. Albo "wraca do schroniska, bo nie ma nawet płatnego dt", wiadomo, że do tego nie dopuścimy, ale tytuł ma zwabić nawet tych, co sobie obiecali, że na nowe wątki nie wejdą już;). Quote
caromina Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 a ta babcia, która chciałą psa z dłuzsza sierścią, ale nalezy jej Rudą pokazać?Aktualne jeszcze? Quote
Olena84 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 caromina napisał(a):a ta babcia, która chciałą psa z dłuzsza sierścią, ale nalezy jej Rudą pokazać?Aktualne jeszcze? Z tym to juz nie wiem co wyszło:(... Quote
caromina Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Musze skonkretyzować, problem byłby (gdyby był ) z jedna suką. Ta druga dużo gadac tylko potrafi:) Quote
dara9 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Z tą babcią nic nie wiadomo bo wysłała SBD pustego maila...SBD czeka na wieści od niej, więc niestety my też musimy czekać Quote
dara9 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 caromina napisał(a):Musze skonkretyzować, problem byłby (gdyby był ) z jedna suką. Ta druga dużo gadac tylko potrafi:) Troszkę (w moich oczach) zmienia to postać rzeczy bo wcześniej to już miałam widok jak dwie Twoje suczki rzucają się na Rudą:shake: Quote
fizia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 a powiedzcie proszę czy ten tekst z allegro jest w miarę aktualny tylko już Ruda nie przebywa w schronisku prawda? jest w Warszawie? http://allegro.pl/pies-suka-mix-kundelek-ulozona-wysterylizowana-i1212992906.html Zajmujemy się pomocą psiakom, które zostały porzucone przez właścicieli lub znalazły się w trudnej sytuacji z różnych powodów. Suczka, która szuka domu jest bardzo radosna i przyjazna zarówno dla innych zwierząt jak i dla człowieka. Suczka ma około 9 lat. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Jest średniej wielkości pieskiem, a nawet nieco mniejszym. Ta sunia jest przeurocza ciągle domaga się pieszczot i głaskania. Ma niesamowicie piękny nosek i słodkie oczka. Ładnie chodzi na smyczy, jest bardzo łagodna. Kocha spacery i pieszczoty. Jest bardzo pocieszną psinką. Brakuje jej towarzystwa ludzi, którego potrzebuje. Bardzo nam zależy aby ta łagodna istotka znalazła przed zbliżającą się zimą swój domowy zakątek gdyż obecnie przebywa w Schronisku AZOREK /koło Poznania. Pieska oddam osobie, która zgodzi się na wizytę przed podjęciem decyzji o oddaniu jej. Osoba taka będzie proszona o podpisanie umowy, w której zobowiąże się do dobrego traktowania pieska. Piesek przebywa w Obornikach koło Poznania. Pieska z przyjemnością dowieziemy w każdy zakątek Polski jeśli znajdzie się wspaniały domek. KONTAKT ewulab@vp.pl TELEFON po godz. 19:00 507-271-588 Quote
li1 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Myslalam, ze sasiad na dziewczynach a on wlasnie wrocil z pogrzebu siostry ciotecznej. Czeka na suczke. Jezeli chcecie, to dajcie mi nr tel, zaraz zadzwonie do Was i dam namiary na sasiada. Quote
Recommended Posts