Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruda ma 8 lat, a 'linkować postów' nie umiem:shake:
Na pierwszej stronie są śliczne zdjęcia Rudej! Ruda wg P. Zofii wie do czego służy kanapa ;)

Edit: Angel piękny plakat!:loveu: Oby dzięki SBD nie był potrzebny ;)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:Ale ruch w interesie!!! :multi:Ja " leniuchuję w pracy",:shake: a cioteczki myslą nad losem naszej Rudzinki.:loveu:
[quote name='Olena84']Wrzucilam Ruda na fb
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001741020814&v=wall

Dotarłam tam. Zamieściłam też nasze psiaki w swoim profilu i wysłałam znajomym.
Zaprosiłam do znajomych Ciebie i Angel. Może nic nie sknociłam, ale mam za bardzo czasu na zabawy z fb, ale rozwijam się....:evil_lol::evil_lol:

[quote name='Angel']ja zrobie plakat dla Rudej i jakiś bazarek :) a co z cegiełkami ?
Angel, nasza zdolna artystko, plakat super!!:loveu: Drukuję i wieszam. Oby było to niepotrzebne, bo widzę, że SBD ma na oku domek.....

[quote name='Selenga']Melduje się sąsiadka :)
Czy ktoś wie jak Ruda zachowuje się do kotów? Bo mam niepełnosprawną kocinę i nie wiem czy w razie czego zdążyłaby uciec Rudej :)
Witamy sąsiadkę nie tylko Oli, ale i znajomy nick z Dogo:loveu:. Miło nam i dziękujemy za pomoc.:loveu::loveu:

[quote name='dara9']Ruda ma 8 lat, a 'linkować postów' nie umiem:shake:
Na pierwszej stronie są śliczne zdjęcia Rudej! Ruda wg P. Zofii wie do czego służy kanapa ;)

Edit: Angel piękny plakat!:loveu: Oby dzięki SBD nie był potrzebny ...:lol:
jw czyli też nie umiem,:shake: albo umiem, ale o tym nie wiem......;) :shake: ;)

Wydrukowana Ruda, dorobione karteczki do urywania. Brakuje mi w naszej mieścinie drzew i murów do plakatowania!!!
Ludzie !!! Teraz tylko zrywać jeszcze ciepłe karteczki i ustawiać się w kolejce po Rudą.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ja rudą zaproponuję w jednym domku. zalinkujcie mi do postów z najfajniejsiejszymi fotkami rudej, plis.

a ile ona ma lat?

to dom z babcia, babcia ma oddzielne mieszkanie, ale dom wielopokoleniowy. babcia podejrzewam, ze chce nakolankowca.

No to dobrze sprawdzcie domek, jak Babcia ma osobne mieszkanie to nie byloby zle dla Rudej..Ona tyle juz przeszla...moze sie uda

Posted

dzwoniła do mnie pan zainteresowany Rudą ! :):) ma sunie owczarka belgijskiego-11 letnia i nie wiadomo czy by się zgodziły ale pan chce wiedzieć coś wiecej o procedurach wiec powiedziałam ze ktos sie odezwie.. danko wysyłam do cb pw z nr tel. Porozmawiaj z panem co i jak bo ja tu nie bardzo rozumiem co i jak..

Posted

powiedzcie panu, ze odebrana wariatce.
bo takj, ruda odebrana!
miło nie było, przy okazji posłuchałyśmy, jak to maja srała i sikąła, na łóżko, az babka miała eksmisję bo przeżarło podłogę do sąsiadów piętro niżej a mary ma coś z głową bo napadała na lolę i nawet klatka nie pomogła.
a papugi dużej klatki nie używają, bo w małej im dobrze, a dużą wyrzuciła, a w ogóle to duż abyła stara.
\ta kobieta żyje wświecie iluzji,z aczęła mówic, ze co z nas za wolontariusze, jak schronisku nie pomagamy (???).

a ruda ma chore uszy iserce. więc pojechałysmy do weta, który był wpisany w książeczkę, ranka na uchu - do przemywania, może byc rivanol, już jest lepiej, a serce -no coś tam czasem słychać, ale takie małe coś, tzreba sprawdzić czy ruda się nie męczy, jesliu nie, to miec na uwadze na przyszłośc, no chyba, że mamy kasę na usg, ale raczej potzreby wielkiej )(na razie) nie ma.
przy okazji odtworzyłysmy książeczkę mai, olena wyśle ją do murki. uwaga - jeśli wschronie nie była zaszczepiona na wściekliznę, to trzeba szczepić, bo już termin.

więcje napisze olena. a ja lecę. moz ejeszcze dizs wpadnę, ale nie wiem.

Posted

Wiem o Rudej...nie było mnie od wczoraj, nie miałam netu...teraz czytam
Przeczytałam...Angel, napisz cos o tym panu od ewentualnego domku. gdzie mieszka.i co tam jeszcze juz dowiedziałaś się. Dziś juz dzwonić nie będę, bo poźno.
W sobote wizyta w sprawie domku? Aktualne?

Posted

Jeju Ruda odebrana? Ale ekspresowa akcja! nic o tym nie wiedziałam, nie doczytałam? Nieważne, ważne że Ruda jest bezpieczna!
A ta kobieta-brak słów, jeśli były jakieś szkody to tylko spowodowane przez jej nieodpowiedzialność!

Posted

[quote name='mestudio']Jednak jak widać ta Pani ma jakieś problemy psychologiczne i to dość poważne.
Gdzie teraz jest Rudzinka?

U mnie :)

Guzik ocipiał ze szczęścia...

Galopady pewnie spowodują interwencję sąsiadów z dołu...

Czy mogę się z Panem przywitać???

Tutaj mi się podoba, bo tu są wszyscy :)

Posted

Tak, Ruda odebrana, a ja prawie mialam zapaść. Cos strasznego taka interwencja. Jednak na pierwszej wizycie nie wszystko widać. Ale obiarwiam sie ze kobieta wezmie za jakis czas nowego psa. Papug nawet nie pokazala, ale mozna by bylo je odebrac bo naprawde ich szkoda.
Ruda u Selengi - miejmy nadzieje, ze ten dom Angel i sbd wypali albo ktos jeszcze sie zglosi.

Mam pytanie do Warszawianek, kto pomogl by w wyprowadzeniu Rudej w sobote wieczorem, niedziele i poniedzialek 2 spacery????

Posted

Kocham KAŻDEGO! Świat jest taki piękny! (ten facet to mój siostrzeniec)

[SIZE=2]Chyba widzę KOTA!

TEN kot mnie olewa :)

Mogę tu poleżeć?[SIZE=1] (koszyk jest Guzika)

[SIZE=2]Tyle wrażeń dzisiaj było...

[SIZE=1][SIZE=2]Ruda jest niesamowita - zero strachu, zero wątpliwości, czysta skondensowana radość i zaufanie do człowieka.
Guzik w siódmym niebie, MiNutka olewa Rudą równo, nawet się nie ruszyła z kartonu (poremontowy remanent - na bazarki), Duśka syczy i prycha, ale przejdzie jej to :)
[SIZE=1][SIZE=2]

Posted

To prawda, Ruda w ogole nie przejela sie ze zmienila miejsce, to dobrze, to daj nadzieje, ze jak pojdzie do ds, to nie bedzie tesknic. Ale jak przyszlam do Selengi 2 raz to juz sie ze mnie ucieszyla;).

Szybkie te fotki u Ciebie!

Posted

Olena84 napisał(a):

Mam pytanie do Warszawianek, kto pomogl by w wyprowadzeniu Rudej w sobote wieczorem, niedziele i poniedzialek 2 spacery????

No niestety - to jest problem. Ruda jest dość duża, nie ma możliwości żebym ją wzięła na smycz i wyprowadziła na spacer...
Ola wyjeżdża, moja lokatorka wyjeżdża, zostaję sama z menażerią...

Posted

[quote name='Olena84']To prawda, Ruda w ogole nie przejela sie ze zmienila miejsce, to dobrze, to daj nadzieje, ze jak pojdzie do ds, to nie bedzie tesknic. Ale jak przyszlam do Selengi 2 raz to juz sie ze mnie ucieszyla;).

Będę wredna - ona się na każdego cieszy :evil_lol:

Szybkie te fotki u Ciebie!

aparat był przygotowany :)

Rudej nie specjalnie podoba się guzikowy koszyk, pcha się na kanapę :)
Ale grzecznie złazi jak mówię "Nie wolno!"