dara9 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Kompa do łóżka nie wtargam:niedowia: ale zaglądać będę na pewno...tylko już chyba nic nie napiszę bo od tych leków najwidoczniej mi się czarnowidztwo włączyło:stormy-sad: Quote
dara9 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 ilon_n napisał(a):Olena84.. to ja też skoryguję ;) „nóż” to sztuciec, „nuż” natomiast, to partykuła występująca zwykle z „a” czyli „a nuż”, to określenie ekspresywne, znaczące mniej więcej tyle, co „może”, „kto wie” z lekkim powątpiewaniem. Jeszcze nie doczytałam co dzieje się z Rudą .. śledzę na wstecznym ostatnie wpisy .. niepokojący tytuł wątku przywołał mnie tu znów, by zajrzeć .. Chyba rzeczywiście przestanę się wypowiadać na tym wątku bo nie chcę nawet myśleć ile błędów w każdym zdaniu ja robię:eek2:;) Dobranoc:bye: Quote
danka4u1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 :multi:To jest wątek Rudej !!! :multi: Bany za ort itp są " udzielane" na pw:mad::mad::mad: Proszę wracać na wątek :mad: Quote
caromina Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 sleepingbyday napisał(a):rudą trzeba pilnie zabrać! ten dom, co tak przekłąda wizyty - ściema! dlazcego ne umówili sie na środek tygodnia?. W tym tygodniu celowo umawiałam sie z pania Agnieszką w weekend. Było ciężko znaleźć czas w dni robocze. Natomiast przyszła sobota to juz pomosł całkowicie pani Agnieszko, zresztą ze mną niekonsultowany Co myślicie o sprzedaży cegiełek dla Rudej na allegro? Można to załatwić przez Fundacji, mogę zagaić do znajomej? Quote
danka4u1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Myślę, że biednej Rudej przyda się każdy grosz. Jesli możesz to załatwić, to myślę, że prosimy. Co Wy na to ciotki? Caromina, wejdż na wątek Meggi i Peggi. Andel napisała moim zdaniem dobry tekst. Powiedż, czy spełania on wymogi tego portalu. Quote
kasiek. Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Moje doświadczenia z odbiorem psa od sąsiadki,są niestety złe.Gdy powiedziałam jej po 2 latach walki o to by psy zostały jednak w domu,że zabieram Kajtka do schronu,następnego dnia pojechała do weta i nie było juz kogo zabierac:placz: Dlatego ja tej babie bym nie mówiła,że chcę zabrać Ruda ,tylko trzeba to zrobić z zaskoczenia , ostro i szybko! i nie jedna osoba ,bo ta baba normalna nie jest,więc może być rożnie:shake:. Quote
caromina Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Angel napisała wspaniały ,wzruszający text. Bardzo jej dziekujemy:)) Quote
Olena84 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ilon_n napisał(a):Olena84.. to ja też skoryguję ;) „nóż” to sztuciec, „nuż” natomiast, to partykuła występująca zwykle z „a” czyli „a nuż”, to określenie ekspresywne, znaczące mniej więcej tyle, co „może”, „kto wie” z lekkim powątpiewaniem. Czyli jednak moje wewnetrzne ja nie robi błędów;). Quote
Olena84 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 kasiek. napisał(a):Moje doświadczenia z odbiorem psa od sąsiadki,są niestety złe.Gdy powiedziałam jej po 2 latach walki o to by psy zostały jednak w domu,że zabieram Kajtka do schronu,następnego dnia pojechała do weta i nie było juz kogo zabierac:placz: Dlatego ja tej babie bym nie mówiła,że chcę zabrać Ruda ,tylko trzeba to zrobić z zaskoczenia , ostro i szybko! i nie jedna osoba ,bo ta baba normalna nie jest,więc może być rożnie:shake:. Jesli czas nie bedzie nas gonil, czyli jesli nie bedzie np biletu bo Ruda znajdzie dom i trzeba bedzie o konkretnej godzinie wyjechac, to taki nalot mozna zrobic, najlepiej w weekend, wtedy sa obie w sobote i niedziele. Ja sie tylko obiawiam, czy rzeczywiscie nie bedzie szarpaniny i czy odda Ruda (mowila Murce ze tak), papugi i (nie daj Boze) jakis nowy nabytek. Quote
Olena84 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Dziewczyny ma ktoras jeszcze plakaty z Ruda? Jesli tak niech mi podesle: psyogloszenia@interia.pl Quote
dara9 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 1qaz napisał(a):Mam rzeczy na bazarek, można wystawić. To super :) a zrobisz bazarek? Ja nigdy nie robiłam ale ewentualnie mogę pomóc bo w tym tygodniu z racji choroby mam chłiłkę czasu ;) Quote
dara9 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wysłałam plakaty ale tam wszędzie pisze, że Rudzinka jest w schronisku Quote
Olena84 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ok, trudno chce pokazac w pracy paru osobom i przelac mamie do pracy. Quote
danka4u1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='dara9']Wysłałam plakaty ale tam wszędzie pisze, że Rudzinka jest w schronisku Widzę, że radzicie nadal. Ja jak zwykle wpadłam pomiędzy realną rzeczywistością. Zaraz wyjeżdżam do Jastrzębia; nadal wieszam plakaty Rudej i Dwupaku. To nic, że pisze o schronisku u Rudej- jsą namiary na Angel i do niej ewentualnie będzie ktoś dzwonił..oby, oby Olu, czy " molestowanie " szefa odniosło rezultat. bo piszesz, że masz dach nad głową dla Rudzinki na tydzień? Jednak wielka jest potęga młodości... Quote
Olena84 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Mam u sasiadki, wydrukowalam plakat Rudej i pojde po biurach, ech mam nadzieje, ze machna reka na to co robie w pracy. Tworze nowy plakat Rudej, bedzie taki sobie, bo tu dziwnie dziala power point. Quote
Olena84 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Wrzucilam Ruda na fb http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100001741020814&v=wall Quote
Angel Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 ja zrobie plakat dla Rudej i jakiś bazarek :) a co z cegiełkami ? Quote
Angel Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 na szybko taki plakat zrobiłam.. moge zrobic jeszcze inny :) Quote
Tola^^ Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Angel'] na szybko taki plakat zrobiłam.. moge zrobic jeszcze inny :) Plakaty super, lecz może e-mail by się jeszcze przydał?? Quote
sleepingbyday Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 słuchajcie, a ruda jaka jest na wielkość? czystośc zachowuje? dzieci toleruje? Quote
Tola^^ Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 sleepingbyday napisał(a):słuchajcie, a ruda jaka jest na wielkość? czystośc zachowuje? dzieci toleruje? Z tego co czytałam o zachowaniu czystości to Ruda zachowuje czystość w domu, jak ma potrzebę fizjologiczną to idei pod drzwi, znam Ruda osobiście i ma około 15kg i jest trochę większa niż do pół-łydki, dzieci toleruje lecz nie wiem jak reaguje na dzieci po niżej 8lat. Quote
Selenga Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Olena84 napisał(a):Mam u sasiadki, Melduje się sąsiadka :) Czy ktoś wie jak Ruda zachowuje się do kotów? Bo mam niepełnosprawną kocinę i nie wiem czy w razie czego zdążyłaby uciec Rudej :) Quote
sleepingbyday Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja rudą zaproponuję w jednym domku. zalinkujcie mi do postów z najfajniejsiejszymi fotkami rudej, plis. a ile ona ma lat? to dom z babcia, babcia ma oddzielne mieszkanie, ale dom wielopokoleniowy. babcia podejrzewam, ze chce nakolankowca. Quote
Recommended Posts