Olena84 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 P. Zofia rozmawiajac z Murka powiedziala ze jesli mamy zabrac Ruda to jak najszybciej zeby sie do niej nie pzyzwyczaila. Ja myslalam ze ta wizyta wyjdzie, jak widac nie, ale dt na czas nieokreslony nie mam niestety:(. Jutro popytam w pracy, mam odpowiedzialnego szefa, a nuz;). Bo tak nikogo nie ma, ale racja, jesli odbierzemy Ruda po pol roku, bedze jeszcze gorzej. chcialam dzis do kobiety zadzwonic i powinnam, ale nie wiem jak z nia rozmawiac:(. Quote
Olena84 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A nóż pisze sie tak;), a ni tak: nuz;). Ta wizyte warto zrobic, ja nawet bym przyjechala troche wczesniej do dziewczyny, moze faktycznie zastanie sie cala rodzine i sie okaze. Quote
sleepingbyday Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 rudą trzeba pilnie zabrać! ten dom, co tak przekłąda wizyty - ściema! dlazcego ne umówili sie na środek tygodnia? my nie mamy czasu, ruda nie ma czasu. bo - dowiedziałam sie, że p. zofia wypatrzyła jakąś sunię w celestynowie i chce po nią jechac! rudą tzreba stamtąd zabrać!!!! a ja ide szukać dziewczyny z celestynowa, żeby je ostrzec. Quote
Olena84 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Dobra, ale kto przygarnie Ruda??? Jesli znajdzie sie choc dt mozemy ja odebrac w srodku tygodnia. A jesli przygarnie 3 psa, co wtedy?????? Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Może Ewa mestudio? Tam psiaki mają jak w raju. Quote
dara9 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 o bosh nie...ta kobieta jest totalnie popaprana! tutaj dostaje za oszukiwanie 'nas' i oddanie Mai do schronu a tu znowu chce adoptować kolejnego psa?? Nie wiem czy Ewa ma 'miejsce' na kolejnego psiaka:shake: Quote
_Goldenek2 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Ta sytuacja jest wyjątkowa. Myślę, że pomoże :) Quote
sleepingbyday Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 byłoby bosko. tylko wiecie, ruda nie ma kasy... chyba trzeba zacząć walczyć o deklaracje... Quote
ogonek2 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 to zacznijmy, nie ma na co czekać. dam 20zł stałej. Quote
Olena84 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 SBD, a skąd te informacje o nowej adopcji? Ja pewnie tez cos doloze... Quote
coronaaj Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 sleepingbyday napisał(a):byłoby bosko. tylko wiecie, ruda nie ma kasy... chyba trzeba zacząć walczyć o deklaracje... Tez doloze....ta p.Agnieszka co przeklada wizyty to sciema???? Quote
dara9 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Coronaaj - nie wiemy:niewiem: Przypuszczamy tylko, że jej rodzice mogą nawet nie wiedzieć o jej zamiarach adopcyjnych:roll: Edit: ja oczywiście też dołożę, niestety będą to jedynie groszowe sprawy:-( Quote
sleepingbyday Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 to jest moje zdanie na ten temat. jaka nowea adopcja, czy ja o czymś takim pisałam? matko pogubiłam się,a le głowa mnie boli od dwoch dni i nie jestem zbyt kumata. Quote
danka4u1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Czytam i już nic nie wiem...obdzwoniłam jeszcze teraz znajomych w Rybniku; wszystko zapsione...prawdopodobnie 2-3 osoby z mojego otoczenia zadeklarują na Rudą, ale to tylko prawdopodobnie..wyraziły taką chęć. Nie wiem, co będzie, gdy spotkam się z nimi osobiście we wtorek, środę.. Dokąd teraz zabrać Rudą w Warszawie, kto da jej dach nad głową na ..na ile dni?? Głowa mi pęka od myslenia, a efektów żadnych Quote
Olena84 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Sleeping skąd wiesz, że kobieta chce wziąć nowego psa? PS. Mnie i moja mame tez boli glowa od 2 dni, wiec to chyba cisnienie. Quote
dara9 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 SBD pewnie ma te informacje od tej samej osoby, od której dowiedziała się co podziało się z Mają...myślę, że nie można ich lekceważyć, obawiam się tylko czy nasza Ruda wogóle jeszcze u tej kobiety jest... Quote
Olena84 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 dara9 napisał(a):SBD pewnie ma te informacje od tej samej osoby, od której dowiedziała się co podziało się z Mają...myślę, że nie można ich lekceważyć, obawiam się tylko czy nasza Ruda wogóle jeszcze u tej kobiety jest... Przestań bo dostaniesz bana za krakanie!!! Quote
dara9 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Olena84 napisał(a):Przestań bo dostaniesz bana za krakanie!!! Przepraszam ale to babsko jest wg mnie nieprzewidywalne!:shake: Quote
Olena84 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Nie no, miejmy nadzieje, że nie aż tak. Quote
sleepingbyday Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 tak, z tego samego źródła. złapałam kontakt z dziewcyznami z celestynowa, babka dziś tam dzwoniła, ale kierownictwo powiedziało, ze musi przyjechąc osobiście do schronu na spotkanie przedadopcyjne. i potem kierownictwo dostało cynk, więc już wiedzą, mają też poinformowac pracowników, co i jak. Quote
danka4u1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 dara9 napisał(a): obawiam się tylko czy nasza Ruda wogóle jeszcze u tej kobiety jest... Olena84 napisał(a):Przestań bo dostaniesz bana za krakanie!!! Dara, ban :mad::mad::mad:i chorować do wyreczka, a nie krakać...:mad::angryy::mad: Quote
Angel Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 to juz kilka osób na deklaracje jest a kto użyczy konta aby wpłacac deklaracje ? Quote
danka4u1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 dara9 napisał(a):dobra dobra już sobie idę:obrazic: Z kompem!!! Masz trzymać rękę na pulsie---Ruda, Chanelka...- a nie bezproduktywnie chorować. Nasz wewnętrzny ban przewiduje pełną gotowość i aktywność. Nie ma lekko Quote
ilon_n Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Olena84 napisał(a):A nóż pisze sie tak;), a ni tak: nuz;). Ta wizyte warto zrobic, ja nawet bym przyjechala troche wczesniej do dziewczyny, moze faktycznie zastanie sie cala rodzine i sie okaze. Olena84.. to ja też skoryguję ;) „nóż” to sztuciec, „nuż” natomiast, to partykuła występująca zwykle z „a” czyli „a nuż”, to określenie ekspresywne, znaczące mniej więcej tyle, co „może”, „kto wie” z lekkim powątpiewaniem. Jeszcze nie doczytałam co dzieje się z Rudą .. śledzę na wstecznym ostatnie wpisy .. niepokojący tytuł wątku przywołał mnie tu znów, by zajrzeć .. Quote
Recommended Posts