Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

P. Zofia rozmawiajac z Murka powiedziala ze jesli mamy zabrac Ruda to jak najszybciej zeby sie do niej nie pzyzwyczaila. Ja myslalam ze ta wizyta wyjdzie, jak widac nie, ale dt na czas nieokreslony nie mam niestety:(. Jutro popytam w pracy, mam odpowiedzialnego szefa, a nuz;). Bo tak nikogo nie ma, ale racja, jesli odbierzemy Ruda po pol roku, bedze jeszcze gorzej. chcialam dzis do kobiety zadzwonic i powinnam, ale nie wiem jak z nia rozmawiac:(.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nóż pisze sie tak;), a ni tak: nuz;).

Ta wizyte warto zrobic, ja nawet bym przyjechala troche wczesniej do dziewczyny, moze faktycznie zastanie sie cala rodzine i sie okaze.

Posted

rudą trzeba pilnie zabrać!

ten dom, co tak przekłąda wizyty - ściema! dlazcego ne umówili sie na środek tygodnia? my nie mamy czasu, ruda nie ma czasu.
bo - dowiedziałam sie, że p. zofia wypatrzyła jakąś sunię w celestynowie i chce po nią jechac!
rudą tzreba stamtąd zabrać!!!!
a ja ide szukać dziewczyny z celestynowa, żeby je ostrzec.

Posted

o bosh nie...ta kobieta jest totalnie popaprana! tutaj dostaje za oszukiwanie 'nas' i oddanie Mai do schronu a tu znowu chce adoptować kolejnego psa??
Nie wiem czy Ewa ma 'miejsce' na kolejnego psiaka:shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
byłoby bosko. tylko wiecie, ruda nie ma kasy... chyba trzeba zacząć walczyć o deklaracje...

Tez doloze....ta p.Agnieszka co przeklada wizyty to sciema????

Posted

Coronaaj - nie wiemy:niewiem: Przypuszczamy tylko, że jej rodzice mogą nawet nie wiedzieć o jej zamiarach adopcyjnych:roll:

Edit: ja oczywiście też dołożę, niestety będą to jedynie groszowe sprawy:-(

Posted

Czytam i już nic nie wiem...obdzwoniłam jeszcze teraz znajomych w Rybniku; wszystko zapsione...prawdopodobnie 2-3 osoby z mojego otoczenia zadeklarują na Rudą, ale to tylko prawdopodobnie..wyraziły taką chęć. Nie wiem, co będzie, gdy spotkam się z nimi osobiście we wtorek, środę..
Dokąd teraz zabrać Rudą w Warszawie, kto da jej dach nad głową na ..na ile dni??
Głowa mi pęka od myslenia, a efektów żadnych

Posted

SBD pewnie ma te informacje od tej samej osoby, od której dowiedziała się co podziało się z Mają...myślę, że nie można ich lekceważyć, obawiam się tylko czy nasza Ruda wogóle jeszcze u tej kobiety jest...

Posted

dara9 napisał(a):
SBD pewnie ma te informacje od tej samej osoby, od której dowiedziała się co podziało się z Mają...myślę, że nie można ich lekceważyć, obawiam się tylko czy nasza Ruda wogóle jeszcze u tej kobiety jest...

Przestań bo dostaniesz bana za krakanie!!!

Posted

tak, z tego samego źródła. złapałam kontakt z dziewcyznami z celestynowa, babka dziś tam dzwoniła, ale kierownictwo powiedziało, ze musi przyjechąc osobiście do schronu na spotkanie przedadopcyjne. i potem kierownictwo dostało cynk, więc już wiedzą, mają też poinformowac pracowników, co i jak.

Posted

dara9 napisał(a):
obawiam się tylko czy nasza Ruda wogóle jeszcze u tej kobiety jest...

Olena84 napisał(a):
Przestań bo dostaniesz bana za krakanie!!!

Dara, ban :mad::mad::mad:i chorować do wyreczka, a nie krakać...:mad::angryy::mad:

Posted

dara9 napisał(a):
dobra dobra już sobie idę:obrazic:

Z kompem!!! Masz trzymać rękę na pulsie---Ruda, Chanelka...- a nie bezproduktywnie chorować. Nasz wewnętrzny ban przewiduje pełną gotowość i aktywność. Nie ma lekko

Posted

Olena84 napisał(a):
A nóż pisze sie tak;), a ni tak: nuz;).

Ta wizyte warto zrobic, ja nawet bym przyjechala troche wczesniej do dziewczyny, moze faktycznie zastanie sie cala rodzine i sie okaze.

Olena84.. to ja też skoryguję ;)

„nóż” to sztuciec, „nuż” natomiast, to partykuła występująca zwykle z „a” czyli „a nuż”,
to określenie ekspresywne, znaczące mniej więcej tyle, co „może”, „kto wie” z lekkim powątpiewaniem.

Jeszcze nie doczytałam co dzieje się z Rudą .. śledzę na wstecznym ostatnie wpisy .. niepokojący tytuł wątku przywołał mnie tu znów, by zajrzeć ..