Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam z rana....tzn ja dopiero wstałam:evil_lol: siedzę w domu, chora jestem i obolała...ale dosyć żalenia się:roll:
Nie wiem Oleano czy informować tą panią o naszych zamiarach...ona raczej nie będzie zdziwiona odebraniem jej Rudzinki..sama w końcu pytała się czy przez to co z Mają się podziało jej czasem Rudej nikt nie zabierze...

Chyba lepiej jej nie informować bo jeszcze jakoś się przygotuje i będzie nieprzyjemnie?

Posted

[quote name='dara9']Witam z rana....tzn ja dopiero wstałam:evil_lol: siedzę w domu, chora jestem i obolała...ale dosyć żalenia się:roll:
Nie wiem Oleano czy informować tą panią o naszych zamiarach...ona raczej nie będzie zdziwiona odebraniem jej Rudzinki..sama w końcu pytała się czy przez to co z Mają się podziało jej czasem Rudej nikt nie zabierze...

Chyba lepiej jej nie informować bo jeszcze jakoś się przygotuje i będzie nieprzyjemnie?
Zdrowiej szybciutko Dara i łap ostatnie promienie jesiennego słońca na spacerach ze swoją Hanulką. Posyłamy Ci cieplutkie myśli, to choróbsko szybciej Cie opuści.
Tez myslę, że nie ma po co informować pani o zamiarze odebrania Rudej, bo chyba jest na to przygotowana po tym, co wydało się na temat jej miłości do gromadzonych zwierząt...
A termin zabrania naszej faworytki trzeba dopasować do terminu, który będzie odpowiadał 1qaz- gdzie przechować Ruda do tej pory?, sasiadka to pewne?- no i zależy to od wiadomości carominy, która dziś wizytuje domek.
Za to trzymajmy kciuki. Dziś o 19 będzie wizyta.

Posted

[quote name='danka4u1']Zdrowiej szybciutko Dara i łap ostatnie promienie jesiennego słońca na spacerach ze swoją Hanulką. Posyłamy Ci cieplutkie myśli, to choróbsko szybciej Cie opuści.

Za to trzymajmy kciuki. Dziś o 19 będzie wizyta.

Dziękuję za cieplutkie słowa :)

Tak, ja pamiętam i trzymać będę z całych sił by domek okazał się super domkiem!
19 - godzina trzymania kciuków!

Posted

Dara, juz czujesz się lepiej?? Prawda? Chwilowo muszę przestać trzymać kciuki- realna rzeczywistość woła- ale Ty trzymaj pod cieplutką kołderką i ani kroku z łóżeczka

Posted

Olena84 napisał(a):
Pamietajcie ze kobieta pracuje na zmiany, oby sie nie okazalo ze kupimy bilety na czwartek wieczor a nikogo w domu nie bedzie.

Masz rację, Olu. Myślę, że poczekajmy jeszcze na wiadomości od carominy...a Rudą trzeba będzie zabrać w niedzielę. Chyba wtedy kobieta nie pracuje? Czy to miejsce dla Rudej u Twojej sąsiadki jest aktualne i możliwe? Szkoda, że mieszkam, gdzie mieszkam...

Posted

Po Twoich ciepłych słowach Danko zaraz mi się cieplej zrobiło :) A ja zmarzluch straszny jestem ;)

Oleana ma racje, przecież może tak się zdarzyć, że nikogo w domu nie będzie a tu taka podróż przed 1qaz... W niektórych firmach przecież w niedzielę też się pracuje, właśnie szczególnie tam gdzie jest praca na zmiany można przewidywać, że weekendy też są pracujące (2 w miesiącu można pracować wg KP). Ale może te rozważania zostawmy i poczekajmy na wieści od Carominy..

Posted

CAROMINO pani do mnie pisała że nie ma twojego numeru a coś jej wypadło czy coś i nie pasuje dziś wizyta. Jeśli ktoś ma numer do carominy to proszezadzwońcie aby nie pojechała tam na marne.. ! Powiedzcie żeby caromina zadzwoniła do Agnieszki.. bo chyba o innej godzinie albo inny dzień wizyta.

Posted

Niedobrze.....:shake::shake:.nie mam nuneru do carominy
Napisałam do niej na pw. Może wejdzie jeszcze przed wizytą na dogo...nie wiem, jak skontaktować się z carominą..:shake:

Posted

Pewnie skoro Caromina się tak umówiła z P.Agnieszką to ma chwilę na wizytę...taką mamy nadzieję ;) Dobrze, że udało się tak szybko dobrać następny termin bo szkoda byłoby czekać tydzień czy dłużej.

Posted

Jaki powód przełożenia wizyty podała p. Agnieszka? Gdybym chciała adoptować psa, pewnie tylko trzęsienie ziemi mogłoby pomieszać mi szyki...ale pewnie mało jeszcze wiem o trzęsieniach...

Posted

caromina napisał(a):
:))
Wizyta przełożona na jutro na 13, mój nr tel 695938951, gdyby trzeba kontaktowac się na cito

Nie wierze co czytam...Ruda powodzenia!!!!Czekamy na wiesci z jutrzejszej wizyty u p. Agnieszki.