coronaaj Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='dorota k.']Serducho się raduje na takie wieści :) Serduchem jestem z Rudą i Wami, kibicuję, trzymam kciukasy . Szczęścia Dziewczynko :)[/QUOTE] Dobra wiadomosc..bardzo sie ciesze, ze Ruda znalazla domek...szczescia zycze!!!! Quote
Angel Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 no spotkałam sie z Kate Bono :) jak przyszłam do Rudej to siedziała w hotelu w budzie a jak mnie zobaczyła pomimo tego że było bardzo ciemno to od razu wyskoczyła z budy uradowana :) skakała, szalała i wgl. Czekałam z nią na panią i nie uwierzycie Ruda da się wziąć na ręce :) !! była szczęśliwa, położyła się i chciała miziankii ! :) niesamowicie sie cieesze ! chociaż bd mi brakowało tego wariata.. Quote
danka4u1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Angel']no spotkałam sie z Kate Bono :) jak przyszłam do Rudej to siedziała w hotelu w budzie a jak mnie zobaczyła pomimo tego że było bardzo ciemno to od razu wyskoczyła z budy uradowana :) skakała, szalała i wgl. Czekałam z nią na panią i nie uwierzycie Ruda da się wziąć na ręce :) !! była szczęśliwa, położyła się i chciała miziankii ! :) niesamowicie sie cieesze ! chociaż bd mi brakowało tego wariata.. Taki nasz ludzki los, Angel...wyobrażam sobie, jak będzie Ci brakowało Rudej i mam zarazem nadzieję, że ...Ruda nie będzie tęsknić....czeka na nią tyle miłości i ciepła w nowym domku Pierwsza noc Rudej poza schronem !!!:multi::multi::multi: Quote
dara9 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 aż się łezka kręci:lol: Rudzinka już jutro będzie w swoim domku:multi: Quote
Lidan Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Przyszłam się pożegnać z Rudą i życzyć jej wiele radości na nowej drodze życia :bye: Quote
Lidan Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Nie rycz Olena :nono: Cieszyć się trzeba :Cool!::bigcool:i szampana pić :BIG: a nie ronić łzy :lol: Quote
mestudio Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Podczytuję i śledzę los Rudej:-). Warto jednak czasami ożywić bardziej wątek:-). Quote
danka4u1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='Lidan']Przyszłam się pożegnać z Rudą i życzyć jej wiele radości na nowej drodze życia :bye:[/QUOTE] Rudą, mam nadzieję- będziemy jeszcze witać niejednokrotnie tutaj, ale już jako warszawiankę. Może nawet pokaże nam kiedyś swojego zadowolonego pychola. [quote name='Olena84']Przestańcie bo sie popłacze:(.[/QUOTE] Mnie też jakoś" niewyraźnie"......... Quote
moni12 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Tu takie super wieści a ja dziś byłam pierwszy raz w życiu w schronisku i dziś mam uśmiech przez łzy. Quote
BeaBono Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ruda u nas w Poznaniu. W czasie jazdy zachowywała się bez zarzutu. Po drodze do domu zrobiłyśmy jeszcze krótki przystanek przed sklepem, żeby kupić suni obróżkę i smyczkę na podróż. Została sama w aucie i grzecznie na nas czekała. Po przyjeździe było zapoznanie z naszym stadkiem, spacer wieczorny, kolacja (rano przed podróżą nie będzie już jadła, dlatego musiała coś wszamać mimo późnej pory). Stwierdziłyśmy, że ma nieciekawy zapaszek i pchły i chociaż byłyśmy już ledwo żywe ze zmęczenia, to nie ma zmiłuj, trzeba ją wykąpać. Rudka nie miała nic przeciwko, stała w brodziku, nie protestowała, czekała aż skończymy. Mama wyczyściła Rudce uszka. Założyłam jej obrożę przeciw pchłom i kleszczom; to obroża Gufcia, używana, ale powinna jeszcze działać przez dwa miesiące (no wiem, d..pa do kwadratu ze mnie, trzeba było kupić nową, ale zupełnie wyleciało mi to z głowy, ja już dzisiaj "nie kontaktuję"). Jutro jeszcze Rudkę poczeszemy i odstawimy "odpicowaną" na dworzec. (Będziemy o 11.00 przed wejściem głównym, srebrna mazda) Rudzia jest przesłodka, cieszy się ,wdzięczy, rozdaje buziaki, kręci dupką... Nowa pani zakocha się na amen, kiedy tylko pozna ją osobiście. Quote
Lidan Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 W takiej czystej i pachnącej na pewno nowa panii zakocha się od razu :-) Quote
danka4u1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 BeaBono czyli Beato- teraz już wiem, kto jest kto- dzięki za zdjęcie, wiadomości o Rudej, tyle starań i zabiegów wokół niej mimo zmęczenia całym długim i pełnym wrażeń dniem. Jesteście kochane, dzięki za wszystko. Z Twojej relacji wynika, że Ruda to psi ideał. Aż dziwne, że po tylu latach w schronisku psiak jest taki ufny, posłuszny i nie sprawia kłopotów, i nie protestuje naweyt podczas kąpieli. Pani już jest zakochana w Rudej- ja zresztą wirtualnie od dawna- a jak ją zobaczy, to ..miłość pewna. I należy się to psinie po doświadczeniach życiowych. Quote
moni12 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ale cud -miód dziewczyna. wykąpana ,pachnąca..... Quote
danka4u1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Ruda w domowym SPA podczas przygotowań na wyjazd do stolicy Quote
moni12 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No jedzie dziewczyna do stolicy to musi wyglądać!:evil_lol::evil_lol: Quote
BeaBono Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 zaraz wam cioteczki wrzucę jeszcze krótki filmik na dobranoc - Rudzia na żywo - sama słodycz :loveu: [video=youtube;E_oyKEYhmos]http://www.youtube.com/watch?v=E_oyKEYhmos[/video] Quote
danka4u1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Kolor obróżki dopasowany do koloru sierści..no, no zada dziwczyna szyku w tej stolicy !! A posłanko jakby na wymiar Rudej...może psina wolałaby zostać w Poznaniu? Będe w Poznaniu niedługo, to Was odwiedzę.... Quote
BeaBono Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='danka4u1']Kolor obróżki dopasowany do koloru sierści..no, no zada dziwczyna szyku w tej stolicy !! A posłanko jakby na wymiar Rudej...może psina wolałaby zostać w Poznaniu? Będe w Poznaniu niedługo, to Was odwiedzę....[/QUOTE] no a jak !!! wielkopolanka musi się odpowiednio zaprezentować !!! ;) przyjeżdżaj ciociu, serdecznie zapraszamy !!! :lol: Quote
moni12 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A Rudzinka na tym posłaniu to prezentuje się tak jakby od zawsze jej było.Superowo haha. Quote
danka4u1 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Filmik jest dopełnieniem naszego szczęścia i wspaniałym prezentem na dobranoc. Dziękuję i dobranoc wszystkim. Jutro będzie nowy, szczęśliwy dla psiny dzień. Quote
ogonek2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Dzień dobry Wszystkim! w tym wyjątkowym dniu:smile: Quote
dara9 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Prześliczna Rudzinka:loveu: i taka kochana! To naprawdę zaskakujące, że po takim czasie jest w niej jeszcze tyle zaufania i wiary w ludzi. Pewnie czuje dobrego człowieka, to już w końcu mądra, dorosła psina. Taka czyściutka i pachnąca tymbardziej zachwyci jej nową Panią:lol: Dobrze, że tyle dobrych ludzi spotkało się tutaj by pomóc Rudzince :) Quote
Recommended Posts