Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dorota k.']Serducho się raduje na takie wieści :) Serduchem jestem z Rudą i Wami, kibicuję, trzymam kciukasy . Szczęścia Dziewczynko :)[/QUOTE]

Dobra wiadomosc..bardzo sie ciesze, ze Ruda znalazla domek...szczescia zycze!!!!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no spotkałam sie z Kate Bono :) jak przyszłam do Rudej to siedziała w hotelu w budzie a jak mnie zobaczyła pomimo tego że było bardzo ciemno to od razu wyskoczyła z budy uradowana :) skakała, szalała i wgl. Czekałam z nią na panią i nie uwierzycie Ruda da się wziąć na ręce :) !! była szczęśliwa, położyła się i chciała miziankii ! :) niesamowicie sie cieesze ! chociaż bd mi brakowało tego wariata..

Posted

[quote name='Angel']no spotkałam sie z Kate Bono :) jak przyszłam do Rudej to siedziała w hotelu w budzie a jak mnie zobaczyła pomimo tego że było bardzo ciemno to od razu wyskoczyła z budy uradowana :) skakała, szalała i wgl. Czekałam z nią na panią i nie uwierzycie Ruda da się wziąć na ręce :) !! była szczęśliwa, położyła się i chciała miziankii ! :) niesamowicie sie cieesze ! chociaż bd mi brakowało tego wariata..
Taki nasz ludzki los, Angel...wyobrażam sobie, jak będzie Ci brakowało Rudej i mam zarazem nadzieję, że ...Ruda nie będzie tęsknić....czeka na nią tyle miłości i ciepła w nowym domku
Pierwsza noc Rudej poza schronem !!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Lidan']Przyszłam się pożegnać z Rudą i życzyć jej wiele radości na nowej drodze życia :bye:[/QUOTE]
Rudą, mam nadzieję- będziemy jeszcze witać niejednokrotnie tutaj, ale już jako warszawiankę. Może nawet pokaże nam kiedyś swojego zadowolonego pychola.

[quote name='Olena84']Przestańcie bo sie popłacze:(.[/QUOTE]
Mnie też jakoś" niewyraźnie".........

Posted

Ruda u nas w Poznaniu. W czasie jazdy zachowywała się bez zarzutu. Po drodze do domu zrobiłyśmy jeszcze krótki przystanek przed sklepem, żeby kupić suni obróżkę i smyczkę na podróż. Została sama w aucie i grzecznie na nas czekała. Po przyjeździe było zapoznanie z naszym stadkiem, spacer wieczorny, kolacja (rano przed podróżą nie będzie już jadła, dlatego musiała coś wszamać mimo późnej pory). Stwierdziłyśmy, że ma nieciekawy zapaszek i pchły i chociaż byłyśmy już ledwo żywe ze zmęczenia, to nie ma zmiłuj, trzeba ją wykąpać. Rudka nie miała nic przeciwko, stała w brodziku, nie protestowała, czekała aż skończymy. Mama wyczyściła Rudce uszka. Założyłam jej obrożę przeciw pchłom i kleszczom; to obroża Gufcia, używana, ale powinna jeszcze działać przez dwa miesiące (no wiem, d..pa do kwadratu ze mnie, trzeba było kupić nową, ale zupełnie wyleciało mi to z głowy, ja już dzisiaj "nie kontaktuję"). Jutro jeszcze Rudkę poczeszemy i odstawimy "odpicowaną" na dworzec.
(Będziemy o 11.00 przed wejściem głównym, srebrna mazda)
Rudzia jest przesłodka, cieszy się ,wdzięczy, rozdaje buziaki, kręci dupką... Nowa pani zakocha się na amen, kiedy tylko pozna ją osobiście.

Posted

BeaBono czyli Beato- teraz już wiem, kto jest kto- dzięki za zdjęcie, wiadomości o Rudej, tyle starań i zabiegów wokół niej mimo zmęczenia całym długim i pełnym wrażeń dniem.
Jesteście kochane, dzięki za wszystko.
Z Twojej relacji wynika, że Ruda to psi ideał. Aż dziwne, że po tylu latach w schronisku psiak jest taki ufny, posłuszny i nie sprawia kłopotów, i nie protestuje naweyt podczas kąpieli.
Pani już jest zakochana w Rudej- ja zresztą wirtualnie od dawna- a jak ją zobaczy, to ..miłość pewna.
I należy się to psinie po doświadczeniach życiowych.

Posted

zaraz wam cioteczki wrzucę jeszcze krótki filmik na dobranoc - Rudzia na żywo - sama słodycz :loveu:

[video=youtube;E_oyKEYhmos]http://www.youtube.com/watch?v=E_oyKEYhmos[/video]

Posted

Kolor obróżki dopasowany do koloru sierści..no, no zada dziwczyna szyku w tej stolicy !! A posłanko jakby na wymiar Rudej...może psina wolałaby zostać w Poznaniu? Będe w Poznaniu niedługo, to Was odwiedzę....

Posted

[quote name='danka4u1']Kolor obróżki dopasowany do koloru sierści..no, no zada dziwczyna szyku w tej stolicy !! A posłanko jakby na wymiar Rudej...może psina wolałaby zostać w Poznaniu? Będe w Poznaniu niedługo, to Was odwiedzę....[/QUOTE]

no a jak !!! wielkopolanka musi się odpowiednio zaprezentować !!! ;)

przyjeżdżaj ciociu, serdecznie zapraszamy !!! :lol:

Posted

Prześliczna Rudzinka:loveu: i taka kochana! To naprawdę zaskakujące, że po takim czasie jest w niej jeszcze tyle zaufania i wiary w ludzi. Pewnie czuje dobrego człowieka, to już w końcu mądra, dorosła psina.
Taka czyściutka i pachnąca tymbardziej zachwyci jej nową Panią:lol:
Dobrze, że tyle dobrych ludzi spotkało się tutaj by pomóc Rudzince :)