Olena84 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Czy Wam dogo tez dziala jakby chcialo a nie moglo? Dobrze by bylo, zeby to mialo miejsce w ten weekend. Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Mnie wywalą chyba z pracy...jestem w ostatnim stanie agresji..dogo oszalało. Jeszcze mogę chwilę Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 10 lat !!--- całe życie w schronie..Mam dom:multi: znalazłam transport:multi: Proszę o dar serca------Zbieram na bilet.... Oto moja historia: http://www.dogomania.pl/threads/1755...123?p=15485819 Dziękuję bardzo. ___________________________________________ Wyprodukowałam taką prośbę o datki dla Rudej. Skopiujcie może i pomóżcie szybko porozsyłać. Muszę znikać. Quote
dara9 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Porozsyłam ale wieczorkiem bo w pracy ciągle ktoś się kręci... Quote
Angel Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 [quote name='danka4u1'] Angel podaj nr konta, na które wpłacamy --bez względu na wszystko musimy mieć kasę na wczoraj !!! wysyłam dankoo do cb PW :) Quote
caromina Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ile rudej potrzeba? w jaki dzień z Obornik do Poznania? i w jakich godzinach czynny jest schron? Quote
ranias Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 caromina napisał(a):ile rudej potrzeba? w jaki dzień z Obornik do Poznania? i w jakich godzinach czynny jest schron? Tutaj musi się wypowiedzieć cioteczka zarządzająca Quote
1qaz Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 To ja mogę pojechać. W grę wchodzi raczej sobota. Będę zmuszona poprosić was o zwrot kosztów biletu. Mam doświadczenie jeżeli chodzi o podróżowanie z psem pociągiem, do niedawna jeździłam z moim tylko i wyłącznie pociągami. Mam tylko pytanie : ile mniej więcej Ruda waży ? Chodzi o to, że może zdarzyć się sytuacja, gdzie będę musiała ją podnieść ;) Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='dara9']Porozsyłam ale wieczorkiem bo w pracy ciągle ktoś się kręci... [quote name='Angel']wysyłam dankoo do cb PW :) [quote name='ranias']Tutaj musi się wypowiedzieć cioteczka zarządzająca Porozsyłałam trochę zaproszeń, ale widzę, że nic...Pomóżcie, bo ja dziś nie dam rady długo siedzieć, a jutro jeszcze bardziej pracowity dzień. Ranias, Olena...dostałyście nr konta, czy Wam przesłać. Może jeszcze jakaś dobra dusza zlituje się nad Rudą :shake: Obliczyłyśmy, ze potrzeba gdzieś +- 300zł. Bilety dla 1qaz + dla Rudej + wykup ze schronu, ale dokładnie nie wiem. Na ten temat musiałaby wypowiedzieć sięAngel, ile kosztują bilety z O. do Wawy Niestety nie mam jeszcze żadnych wiadomości od 1qaz :shake: ale kasa i tak będzie potrzebna. Quote
moni12 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Niewiele bardzo Wam pomogę bo mam trochę wpłat na psiaki, ale proszę o konto wygospodaruję 20 zł. Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='1qaz']To ja mogę pojechać. W grę wchodzi raczej sobota. Będę zmuszona poprosić was o zwrot kosztów biletu. [quote name='1qaz'] Mam doświadczenie jeżeli chodzi o podróżowanie z psem pociągiem, do niedawna jeździłam z moim tylko i wyłącznie pociągami. Mam tylko pytanie : ile mniej więcej Ruda waży ? Chodzi o to, że może zdarzyć się sytuacja, gdzie będę musiała ją podnieść ;) :loveu: Dzięki 1qaz za odpowiedź i pomoc.:loveu: Jestes niezastąpiona. Jesli chodzi o dzień, to nam i pani w Wawie też odpowiadałaby jak najbardziej sobota. Nie wiem, ile waży Ruda. Myślę, że rano, jak wejdzie Angel, która opiekuje się psiną w schronie, odpowie Ci na wszystkie pytania i będzie można uzgodnić inne rzeczy- terminy, godziny. W Warszawi wizytę przedadopcyjną robiła Olena i ona- sadzę- zajmie się Wami na miejscu., bo to złota ciotka:loveu: Moni, złota ciotko:loveu:posyłam ci na pw dane do wpłaty:loveu: jak praca nad tym, co wiesz...:shake: Quote
Tola^^ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Aż tak duzo na bilet? Moim zdaniem bilety powinny być tańsze, a do psa bilet to około 10-20zł... Quote
Tola^^ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 O ile dobrze wiem to Ruda nie lubi, gdy bierze się ją na ręce, Angel to pisała na wątku, a waży około 15kg tak na moje oko :) Quote
1qaz Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Pisałam, koszt biletu w dwie strony to około 100 zł + 15 zł dla psa. Zaraz się dowiem dokładnie. Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Super, że jesteś. Idę na żebry dla Rudzinki. Quote
1qaz Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 51 zł za bilet normalny tlk do Poznania. ja mam ulgę. więc wyjdzie około 35 zł w jedną stronę. Czyli w 100 za mnie i dziewczynkę się zmieszczę. Quote
Tola^^ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 [quote name='danka4u1']Super, że jesteś. Idę na żebry dla Rudzinki. To Danko nie musisz iść żebrać :) Mamy uzbieraną kwotę na transport naszej Rudzinki :loveu: Quote
1qaz Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Tylko ktoś mam nadzieję, że mi dziewczę dowiezie do Poznania ? Bo to będzie moja 2 wizyta w tym mieście w życiu ;) Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 1qaz, czy Ty jesteś aniołem, czy ja śnię...nic dziwnego, bo padam już na pyszczydło, ado rana blisko. A może nie umiem liczyć? 100 zł za drogę tam i z powrotem?? powiedz, że śnię, albo lepiej napisz, żebym pouczyła się dodawania. Quote
Tola^^ Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Pewnie, Angel (lub ktoś inny) podrzuci ją do Poznania na dworzec główny! :) Quote
1qaz Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 no nie, 51 zł normalny kosztuje bilet, ja mam 37% zniżki jako student + 15 zł dla psa bilet. przecież pisałam, że taniej. Inna rzecz, że jednak 3h trzeba jechać i pies będzie wykończony jak dojedzie. Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Myślimy o tej sobocie? Jak sprawy wykupu Rudej ze schroniska i jej dokumentacja, umowa adopcyjna; czy nie bedzie trudności w schronie, bo bywa różnie... Tolu, napisz, bo widzę, że tylko Ty jesteś teraz, a znasz się na tym najlepiej Quote
1qaz Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 o tej, za tydzień to nie wiem co będę robić ;) Quote
danka4u1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 :multi:Ruda ma super transport pod opieką cioteczki 1qaz w tę sobotę-:multi:------ obliczamy finanse, uzgadniamy terminy i wysyłamy psinkę do szczęśliwego życia. Quote
Recommended Posts