danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Co się dzieje z banerkami??? U mnie i u innych zniknęły banerki Rudej??? Quote
danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Rudasku, pewnie niedługo przybiegną cioteczki z propozycjami spaceru. Co u Ciebie? Angel, napisz nam coś o Rudasku. Podziel się wieściami z wirtualnymi ciotkami. Tylko Ty możesz nam powiedzieć, co u niej. Quote
dara9 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ja mam banerki...może był jakiś chwilowy problem? Zaglądam wieczorkiem do Rudaska...co tam u Ciebie? nikt się nie odzywał, nie biją się chętni o Rudą? Cóż jeszcze możemy dla Ciebie zrobić piesku? Quote
danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 dara9 napisał(a):Ja mam banerki...może był jakiś chwilowy problem? Zaglądam wieczorkiem do Rudaska...co tam u Ciebie? nikt się nie odzywał, nie biją się chętni o Rudą? Cóż jeszcze możemy dla Ciebie zrobić piesku? Ja też mam już banerek i aktywny link i wyprodukowałam podpis!!! Obeszłam tę cywilizację techniczną, bu Ruda była widoczna. Właśnie, co możemy zrobić dla Rudej jeszcze, bo wydaje mi się, że stoimy w miejscu mimo tylu starań kochanych i mądrych cioteczek- ogłoszenia, plakaty, allegro.. Quote
dara9 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 No właśnie a tu ani widu ani słuchu by domek się pojawił! Co jeszcze można zrobić? Ma jakiś ktosik jakieś pomysły?? Quote
danka4u1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Możemy pytać znajomych i nieznajomych...czy ktoś nie zechciałby naszej ślicznotki- i bardzo, bardzo dokładnie sprawdzić potencjalny domek, bo często są chęci, a warunków lub predyspozycji brak...- Robię to wsród znajomych psiarzy, którzy często mają lepsze niż ja znajomości, ale jak do tej pory.....:shake: Quote
dara9 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Ja już nie wiem co mogę zrobić...nie mam kogo pytać, przecież nie będę zaczepiać ludzi na ulicy:evil_lol: Quote
Angel Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 z rana zaglądam :) Nic o jej opiekunakch virtualnych nie wiem, co mam jeszcze powiedzieć o Rudej ? Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Angel napisał(a):z rana zaglądam :) Nic o jej opiekunakch virtualnych nie wiem, co mam jeszcze powiedzieć o Rudej ? Witaj Rudasku i wszystkie cioteczki. Dzień piękny- ciepły i słoneczny drugi dzień jesieni. Angel, źle mnie zrozumiałaś i nie dziwne, bo o tej godzinie czyli o świcie...gdy odwiedzałaś Rudą, trudno analizować posty. Pytałam o psiaka- zwyczaje Rudej, czy lubi inne psiaki i one ją...-a nie o wirtualne cioteczki. Ruda jest dla nas żywym psem i chociaż nie znamy jej osobiście, cieszy nas każda -nawet najdrobniejsza wiadomość - o niej, a tylko Ty ja znasz. Życzę wszystkom dobrego i pogodnego dnia. Quote
Angel Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 danka4u1 napisał(a):Witaj Rudasku i wszystkie cioteczki. Dzień piękny- ciepły i słoneczny drugi dzień jesieni. Angel, źle mnie zrozumiałaś i nie dziwne, bo o tej godzinie czyli o świcie...gdy odwiedzałaś Rudą, trudno analizować posty. Pytałam o psiaka- zwyczaje Rudej, czy lubi inne psiaki i one ją...-a nie o wirtualne cioteczki. Ruda jest dla nas żywym psem i chociaż nie znamy jej osobiście, cieszy nas każda -nawet najdrobniejsza wiadomość - o niej, a tylko Ty ja znasz. Życzę wszystkom dobrego i pogodnego dnia. a więc tak jak już pisałam w Rudą często wstępuje :szczeniak" nagle dostaje chęci na zabawe i wtedy nie przeszkadza jej żaden pies który chce się znia bawić :) Ogólnie nie ma problemów z psami a inne psy nie mają nic do Rudaska.. dobrze się z nimi dogaduje no chociaż niekiedy gdy nie ma ochoty na zabawe a inne psy ja zaczepiaja to mruknie tylko. Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Dzięki Angel za przybliżenie nam Rudej. Jest to taki sam psiak jak mój. Niby dziadek- ma 11 lat- a bawi się jak szczeniak, ale niestety tylko chce bawić się z każdym napotkanym człowiekem. Nie toleruje żadnego samca- leje się krew- suczki owszem, ale lepiej człowiek. Jak tam Angel w szkółce? Do wakacji już prawie miesiąc bliżej:evil_lol::evil_lol: tez czekam :evil_lol: Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Rudzinko, cioteczki już zapracowały na życie i karmę dla piesków i wracają do domu. Pewnie zaraz odbedzie się wirtualny, gromadny spacerek. Kto idzie ze mną i Rudą na słoneczną, jesienną przechadzkę? Quote
kameralna Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 danka4u1 napisał(a):Rudzinko, cioteczki już zapracowały na życie i karmę dla piesków i wracają do domu. Pewnie zaraz odbedzie się wirtualny, gromadny spacerek. Kto idzie ze mną i Rudą na słoneczną, jesienną przechadzkę? Ja idę :) Ale to będzie wieczorny spacer przy księżycu. Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 kameralna napisał(a):Ja idę :) Ale to będzie wieczorny spacer przy księżycu. I będziemy sobie" śpiewać" do księżyca razem z Rudą? U mnie z tym talentem raczej kiepsko. Wytrzymacie mój występ? Quote
kameralna Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 danka4u1 napisał(a):I będziemy sobie" śpiewać" do księżyca razem z Rudą? U mnie z tym talentem raczej kiepsko. Wytrzymacie mój występ? Możemy pośpiewać ale czuję, że prym będzie wiodła Ruda ;) Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Czekamy i czekamy cioteczko na ten spacerek; Ruda już ledwie, ledwie wytrzymuje :evil_lol: Niedługo zajdzie ten księżyc:shake: Gdzie się cioteczko szwendasz po rozległym dogo ? Quote
Angel Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 danka4u1 napisał(a):Dzięki Angel za przybliżenie nam Rudej. Jest to taki sam psiak jak mój. Niby dziadek- ma 11 lat- a bawi się jak szczeniak, ale niestety tylko chce bawić się z każdym napotkanym człowiekem. Nie toleruje żadnego samca- leje się krew- suczki owszem, ale lepiej człowiek. Jak tam Angel w szkółce? Do wakacji już prawie miesiąc bliżej:evil_lol::evil_lol: tez czekam :evil_lol: hehehe dokładnie miesiąc mniej do wakacji hehehe :) A w szkole ogólnie okej tylko sporo nauki.. dlatego rzadziej bywam tutaj u Rudaska. Ale jutro odwiedze ją realnie :) Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Angel napisał(a):hehehe dokładnie miesiąc mniej do wakacji hehehe :) A w szkole ogólnie okej tylko sporo nauki.. dlatego rzadziej bywam tutaj u Rudaska. Ale jutro odwiedze ją realnie :) Gdybym była bliżej....ale opowiesz nam wszystko tutaj, Angel- a może jakieś Twoje zdjęcia tzn Rudej:evil_lol:- ale gdyby " zawieruszyło się" też Twoje zdjęcie, nie pogniewamy się. Zobaczymy cioteczkę, która mimo tylu obowiązków ma czas i chęci, by robić tyle dobrego dla psiaczków w schronie. Podziwiam Cię, bo wiem, ile to wymaga od Ciebie poświęcenia i samodyscypliny. Nie każdego na to stać.:loveu: Do jutra. Quote
Lidan Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Witaj Ruda. Podczytałam trochę więcej ale i tak co nieco opuściłam. Przykre gdy psiak bez własnego domu tyle lat ale myślę, że Rudej nie jest tak tragicznie w tym schronie. Pocieszam się, że jak suczka mieszka tam już tak długo to pewnie przywykła i czuje się tam bezpiecznie. Co nie zmienia faktu, że już dawno powinna trafić do swojego domku czego życzę jej z całego serca. Quote
danka4u1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Lidziu, pewnie masz rację, ale Ruda jest niestety coraz starsza, a rzeczywistość schroniskowa....wolę sobie nawet nie wyobrażać :shake: klik a potem klik w pieska :multi: Dobranoc :lol: Spokojnej nocy:lol: Quote
Angel Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 witam :) za 20 min ide do Rudej no i Peggi i Meggi oczywiście też :) wątek: http://www.dogomania.pl/threads/139168-Meggi-i-Peggi-czekają-na-wspólny-dom-od-6-lat!-Dlaczego-nikt-ich-nie-chce danko jeśli będą zdjęcia to oczywiście wstawie-jakby inaczej ? :) Quote
dara9 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Zaglądam do Rudej szybciutko bo muszę zmykać :* Quote
kameralna Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Danusiu, wybacz za to szwendanie się ale musiałam być na kilku spacerkach w różnych miejscach. Trudna sprawa ;) A skoro już jestem u Rudej, to biegniemy na spacerek. Swoją drogą, co u naszej panienki? Ktoś się z nią widział? Quote
Recommended Posts