Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudasku, pewnie niedługo przybiegną cioteczki z propozycjami spaceru. Co u Ciebie?
Angel, napisz nam coś o Rudasku. Podziel się wieściami z wirtualnymi ciotkami. Tylko Ty możesz nam powiedzieć, co u niej.

Posted

Ja mam banerki...może był jakiś chwilowy problem?

Zaglądam wieczorkiem do Rudaska...co tam u Ciebie? nikt się nie odzywał, nie biją się chętni o Rudą? Cóż jeszcze możemy dla Ciebie zrobić piesku?

Posted

dara9 napisał(a):
Ja mam banerki...może był jakiś chwilowy problem?

Zaglądam wieczorkiem do Rudaska...co tam u Ciebie? nikt się nie odzywał, nie biją się chętni o Rudą? Cóż jeszcze możemy dla Ciebie zrobić piesku?

Ja też mam już banerek i aktywny link i wyprodukowałam podpis!!! Obeszłam tę cywilizację techniczną, bu Ruda była widoczna.
Właśnie, co możemy zrobić dla Rudej jeszcze, bo wydaje mi się, że stoimy w miejscu mimo tylu starań kochanych i mądrych cioteczek- ogłoszenia, plakaty, allegro..

Posted

Możemy pytać znajomych i nieznajomych...czy ktoś nie zechciałby naszej ślicznotki- i bardzo, bardzo dokładnie sprawdzić potencjalny domek, bo często są chęci, a warunków lub predyspozycji brak...- Robię to wsród znajomych psiarzy, którzy często mają lepsze niż ja znajomości, ale jak do tej pory.....:shake:

Posted

Angel napisał(a):
z rana zaglądam :) Nic o jej opiekunakch virtualnych nie wiem, co mam jeszcze powiedzieć o Rudej ?

Witaj Rudasku i wszystkie cioteczki. Dzień piękny- ciepły i słoneczny drugi dzień jesieni.
Angel, źle mnie zrozumiałaś i nie dziwne, bo o tej godzinie czyli o świcie...gdy odwiedzałaś Rudą, trudno analizować posty.
Pytałam o psiaka- zwyczaje Rudej, czy lubi inne psiaki i one ją...-a nie o wirtualne cioteczki.
Ruda jest dla nas żywym psem i chociaż nie znamy jej osobiście, cieszy nas każda -nawet najdrobniejsza wiadomość - o niej, a tylko Ty ja znasz.
Życzę wszystkom dobrego i pogodnego dnia.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Witaj Rudasku i wszystkie cioteczki. Dzień piękny- ciepły i słoneczny drugi dzień jesieni.
Angel, źle mnie zrozumiałaś i nie dziwne, bo o tej godzinie czyli o świcie...gdy odwiedzałaś Rudą, trudno analizować posty.
Pytałam o psiaka- zwyczaje Rudej, czy lubi inne psiaki i one ją...-a nie o wirtualne cioteczki.
Ruda jest dla nas żywym psem i chociaż nie znamy jej osobiście, cieszy nas każda -nawet najdrobniejsza wiadomość - o niej, a tylko Ty ja znasz.
Życzę wszystkom dobrego i pogodnego dnia.

a więc tak jak już pisałam w Rudą często wstępuje :szczeniak" nagle dostaje chęci na zabawe i wtedy nie przeszkadza jej żaden pies który chce się znia bawić :) Ogólnie nie ma problemów z psami a inne psy nie mają nic do Rudaska.. dobrze się z nimi dogaduje no chociaż niekiedy gdy nie ma ochoty na zabawe a inne psy ja zaczepiaja to mruknie tylko.

Posted

Dzięki Angel za przybliżenie nam Rudej. Jest to taki sam psiak jak mój. Niby dziadek- ma 11 lat- a bawi się jak szczeniak, ale niestety tylko chce bawić się z każdym napotkanym człowiekem. Nie toleruje żadnego samca- leje się krew- suczki owszem, ale lepiej człowiek.
Jak tam Angel w szkółce? Do wakacji już prawie miesiąc bliżej:evil_lol::evil_lol: tez czekam :evil_lol:

Posted

Rudzinko, cioteczki już zapracowały na życie i karmę dla piesków i wracają do domu. Pewnie zaraz odbedzie się wirtualny, gromadny spacerek.
Kto idzie ze mną i Rudą na słoneczną, jesienną przechadzkę?

Posted

danka4u1 napisał(a):
Rudzinko, cioteczki już zapracowały na życie i karmę dla piesków i wracają do domu. Pewnie zaraz odbedzie się wirtualny, gromadny spacerek.
Kto idzie ze mną i Rudą na słoneczną, jesienną przechadzkę?

Ja idę :) Ale to będzie wieczorny spacer przy księżycu.

Posted

kameralna napisał(a):
Ja idę :) Ale to będzie wieczorny spacer przy księżycu.

I będziemy sobie" śpiewać" do księżyca razem z Rudą? U mnie z tym talentem raczej kiepsko. Wytrzymacie mój występ?

Posted

danka4u1 napisał(a):
I będziemy sobie" śpiewać" do księżyca razem z Rudą? U mnie z tym talentem raczej kiepsko. Wytrzymacie mój występ?

Możemy pośpiewać ale czuję, że prym będzie wiodła Ruda ;)

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dzięki Angel za przybliżenie nam Rudej. Jest to taki sam psiak jak mój. Niby dziadek- ma 11 lat- a bawi się jak szczeniak, ale niestety tylko chce bawić się z każdym napotkanym człowiekem. Nie toleruje żadnego samca- leje się krew- suczki owszem, ale lepiej człowiek.
Jak tam Angel w szkółce? Do wakacji już prawie miesiąc bliżej:evil_lol::evil_lol: tez czekam :evil_lol:

hehehe dokładnie miesiąc mniej do wakacji hehehe :) A w szkole ogólnie okej tylko sporo nauki.. dlatego rzadziej bywam tutaj u Rudaska. Ale jutro odwiedze ją realnie :)

Posted

Angel napisał(a):
hehehe dokładnie miesiąc mniej do wakacji hehehe :) A w szkole ogólnie okej tylko sporo nauki.. dlatego rzadziej bywam tutaj u Rudaska. Ale jutro odwiedze ją realnie :)

Gdybym była bliżej....ale opowiesz nam wszystko tutaj, Angel- a może jakieś Twoje zdjęcia tzn Rudej:evil_lol:- ale gdyby " zawieruszyło się" też Twoje zdjęcie, nie pogniewamy się. Zobaczymy cioteczkę, która mimo tylu obowiązków ma czas i chęci, by robić tyle dobrego dla psiaczków w schronie. Podziwiam Cię, bo wiem, ile to wymaga od Ciebie poświęcenia i samodyscypliny. Nie każdego na to stać.:loveu:
Do jutra.

Posted

Witaj Ruda. Podczytałam trochę więcej ale i tak co nieco opuściłam. Przykre gdy psiak bez własnego domu tyle lat ale myślę, że Rudej nie jest tak tragicznie w tym schronie. Pocieszam się, że jak suczka mieszka tam już tak długo to pewnie przywykła i czuje się tam bezpiecznie. Co nie zmienia faktu, że już dawno powinna trafić do swojego domku czego życzę jej z całego serca.

Posted

Lidziu, pewnie masz rację, ale Ruda jest niestety coraz starsza, a rzeczywistość schroniskowa....wolę sobie nawet nie wyobrażać :shake:
klik a potem klik w pieska :multi:
Dobranoc :lol: Spokojnej nocy:lol:

Posted

Danusiu, wybacz za to szwendanie się ale musiałam być na kilku spacerkach w różnych miejscach. Trudna sprawa ;) A skoro już jestem u Rudej, to biegniemy na spacerek.
Swoją drogą, co u naszej panienki? Ktoś się z nią widział?